Įkraunama...
Įkraunama...

Įvažiavimas į JAV

QUOTE(kauke26 @ 2011 03 09, 11:52)
Bilietu pirkti is anksto nepatariu, nes yra didele tikimybe, kad negausi vizos.

na bet jei nenusipirksiu gal dar didesnė tikimybė negaut? ai dar pamiršau paminėt kad turiu draugų JAV (amerikiečių) ir turiu laišką su kvietimu man ir kad išlaikys mane visą laiką finansiškai ir t.t.
Atsakyti
Man rodos, na kad išvažiuosi tai atrodo kad 100%, bet vistiek bilietų iš anksto nepirkčiau:)

Baltas pavydas tau, kad turi galimybę ir draugų ten...Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 12:50)
Sveikos, turiu klausimą, gal kas galės patarti  smile.gif Taigi esu 4akursė studentė, baigiu šiemet bakalaurą, ir noriu išvažiuoti pakeliauti vasarai į JAV. Bėda ta, kad man elektroninės vizos neužtenka, nes noriu ten pabūti 4-5mėn.
Dabar reiks eiti į ambasada prašyt vizos...Žinau kad ją gauti nebus lengva, kadangi būsiu pabaigus studijas, bet as buvau jau JAV 4kartus išvažiavus (3kart su turistine viza, pernai vasarą per work&travel) visus kartus grįžau problemų neturėjau  smile.gif
Galvoju jei nusipirkčiau iškart bilietus prieš einant į ambasadą, ar daugiau būtų šansų gaut vizą? ( nes jei išleisiu pinigus ir vizos negausiu bus ne kas... doh.gif )Taip pat galvoju gaut pažymą iš savo praktikos vietos, kad jie mane priims į darbą kitą lapkritį (nes ten parodų organizavimo firma ir paroda būa vasarį tai jiems pagalbos tik nuo lapkričio prireikia), ir gal dar pasakyt kad į magistrą stosiu? Aš tikrai nežadu ten pasilikt, jei galvočiau tai galėčiau ir su elektronine išvažiuot, bet as noriu tvarkingai ir galvoju kaip čia jiem įrodyt kad tikrai grįšiu..Gal kas esat susidūrę su panašia situacija?

QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 12:56)
na bet jei nenusipirksiu gal dar didesnė tikimybė negaut?

Bilietai sakyciau maziausia reiksme turi - tikrai ambasadoj jiems vienodai turit bilietus is anksto ar ne, nes bilietai nieko neirodo (t.y. galit turet atgalini bilieta, bet nereiskia, kad tikrai grisit). Jei tai palengvintu vizos gavima, tai visi su bilietais eitu. wink.gif Pati nuolat atostogu i JAV skraidydavau nuo mazens, bet bilietu niekad nepirkdavom is anksto, nors net minties apie vizos negavima nebudavo (vaziuodavau pas broli, JAV pilieti).

Ambasadai svarbiausia bus jusu rysiai su Lietuva, tai ir rodyt turetumet tuos rysius (turta, banko saskaita, darba ir pan). Pazyma is praktikos vietos tikrai nepamaisys. O siaip tik nesugalvokit ambasadoj pasakot kaip jus galetumet su elektroniniu leidimu isvaziuot ir pasilikt biggrin.gif Tiesiog atsakykit ko klaus, pasakykit, kad norit test magistra tokios ir tokiso specialybes, iki tol norit pakeliaut sia vasara ir pan. Na ir aisku gali paklaust kada dokumentus priduot magistrui reikia, ka darytumet jei i norima neistosit specialybe (bet rodos ne viena glaima rasyt stojimo prasyme), kada studijos prasidetu ir pan. Tiesiog zinot reikia apie save ir nepasimest nuo bet kokio klausimo, kad ir labai ne i tema atrodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 kovo 2011 - 17:10
QUOTE(shopingas @ 2011 03 09, 16:59)
Bilietai sakyciau maziausia reiksme turi - tikrai ambasadoj jiems vienodai turit bilietus is anksto ar ne, nes bilietai nieko neirodo (t.y. galit turet atgalini bilieta, bet nereiskia, kad tikrai grisit). Jei tai palengvintu vizos gavima, tai visi su bilietais eitu. wink.gif Pati nuolat atostogu i JAV skraidydavau nuo mazens, bet bilietu niekad nepirkdavom is anksto, nors net minties apie vizos negavima nebudavo (vaziuodavau pas broli, JAV pilieti).

Ambasadai svarbiausia bus jusu rysiai su Lietuva, tai ir rodyt turetumet tuos rysius (turta, banko saskaita, darba ir pan). Pazyma is praktikos vietos tikrai nepamaisys. O siaip tik nesugalvokit ambasadoj pasakot kaip jus galetumet su elektroniniu leidimu isvaziuot ir pasilikt  biggrin.gif Tiesiog atsakykit ko klaus, pasakykit, kad norit test magistra tokios ir tokiso specialybes, iki tol norit pakeliaut sia vasara ir pan. Na ir aisku gali paklaust kada dokumentus priduot magistrui reikia, ka darytumet jei i norima neistosit specialybe (bet rodos ne viena glaima rasyt stojimo prasyme), kada studijos prasidetu ir pan. Tiesiog zinot reikia apie save ir nepasimest nuo bet kokio klausimo, kad ir labai ne i tema atrodytu.

na dėl bilietų tai apie tai pamąsčiau nes pernai kai buvau pokalby dėl vizos per work&travel vienas vaikinukas kai šnekėjo su konsulu girdėjau kad pasake kad turi giminių jav ir tada jo labaoi rimtai pradėjo visko klausinėt be t klausė ar jau turi bilietus, jis turėjo, ir kaip supratau viskas gerai baigėsi - jį praleido smile.gif dėl to ir galvojau, gal ir man jie nepakenktų...

dėkui už patarimus, gal tikrai geriau nešvaistyt pinigų iš anksto - o jeigu ką...Tikrai negalvojau sakyt ambasatoj kad su elektronine galiu pasilikt - jau nuo tokiu mnčių turbūt neleistų išvažiuot biggrin.gif Tiek kad labai sunku sugalvot kaip dar jiems įrodyt kad tikrai grįšiu - aš tai žinau, o va kaip jiems parodyt... doh.gif smile.gif užtat ir galvoju visokiausių būdų...
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 18:32)

Matot, kiekvieno situacija kitokia - neaisku kokia to vaikinuko buvo ir kodel paklause del tu bileitu, bet nemanau, kad jam tas itakojo gavima.

O del irodymu, tai kaip rasiau - turtas, rysiai su LT: darbas, banko saskaita, automobilis, gyvenamoji vieta ir pan. Gal kiek nevisai i tema, bet vienas vaikinukas su zalia korta kasmet i LT vaziuoja keliams menesiams, tai griztant jo cia prie sienos vis paklausia ko tiek vazineja ir ilgai buna (nes ir su ZK gali neileist), tai jis ir atsako, kad seni tevai, reikia padet ir pan. - visada be problemu pravaziuoja, bet pas ji taip is tikruju ir yra.....
Atsakyti
Sveiki, norėjau užduoti pora man labai svarbių klausimų. Atsiprašau jei ne į temą. Taigi, jau senai svajoju apie studijas JAV. Visur skaitinėju informacija, bet ji visur skirtinga. Jeigu čia yra studijavusių JAV, gal kas galėtumėt papasakoti, kaip ką darėt, ko reikėjo, kaip viskas vyko ? Ar laikėt be TOEFL testo dar koki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikuolis: 27 kovo 2011 - 19:25
Man dar tik 16 metu(dešimtokas), mokausi neblogai smile.gif Vidurkis apie 9.3 smile.gif Norėčiau studijuoti inžineriją. Prašau nepatingėkit ir atsakykit smile.gif
Atsakyti
Gal kuri daretes neseniai WES ivertinima? Kokius dokumentus siuntete is unversiteto? Kadangi pakeiciau pavarde, tai man jiems siusti santuokos liudijimo kopija ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Americana @ 2011 04 12, 02:50)
Gal kuri daretes neseniai WES ivertinima? Kokius dokumentus siuntete is unversiteto? Kadangi pakeiciau pavarde, tai man jiems siusti santuokos liudijimo kopija ar kaip?

niekada originalu nereik siusti,nebent jie to praso mirksiukas.gif visada siunti kopijas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galesite atsakyti...
Norime pradeti savo versla JAV, bet neturime savo verslo Lietuvoje, tad L1 netinka. B1 ar galetume gauti...? Ji neduodama verslui pradeti, nebent tik konsultuoti. Koks galimas budas gauti viza, kokia viza, kokiu keliu eti? Turime draugu, kurie padetu viska atlikti.
Dekoju uz bet koki atsakyma, mazai dar ka zinome patekimo i JAV srityje.
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu problemele, uz menesio sesers gimtadienis, uzsiprase butent sio laikrodzio http://www.amazon.co...8/dp/B003RWH5S8 kuris tik jav prieiamas, kas galetu patarpiinkauti ir persiusti man ji i lietuva? Tikrai atsilyginsiu, o galbut ir jums kazko reikia is lietuvos? Laukiu i AZ!!!
Atsakyti
QUOTE(lvshelly @ 2011 08 18, 11:38)
Sveikos mamytes, turiu problemele, uz menesio sesers gimtadienis, uzsiprase butent sio laikrodzio http://www.amazon.co...8/dp/B003RWH5S8 kuris tik jav prieiamas, kas galetu patarpiinkauti ir persiusti man ji i lietuva? Tikrai atsilyginsiu, o galbut ir jums kazko reikia is lietuvos? Laukiu i AZ!!!

Yra temos, kuriose merginos tarpininkauja ir veža iš JAV. Paieškok skelbimuose
Atsakyti