Įkraunama...
Įkraunama...

Įvažiavimas į JAV

QUOTE(Bagu @ 2016 04 13, 17:19)
Sveikos merginos, suku galvą, ieškau po visą internetą, tačiau į mano klausimą atsakymo nerandu...  verysad.gif Aš šiuo metu gyvenu amerikoje ir turiu žalią kortą, tačiau mano vaikinas (dar ne vyras) liko Lietuvoje.. Noriu pasiimti jį čia. Daug skaičiau apie sužadėtinio vizą, K1, bet ten buvo parašyta, jog šią vizą gali pildyt JAV pilietis. Tai norėjau sužinot ar aš turinti žalią kortą galiu taip pat pildyt? Gal kuri nors žino ar pačiai teko susidurti su tokia situacija? Iš anksto ačiū už atsakymus !  4u.gif  smile.gif

Pati atsakei i savo klausima - K1 viza pildo JAV pilieciai, todel ZK turint negali jos pildyt. Man atrodo paprasciausias budas butu seimos sujungimas, bet reiketu susituokt pries tai: https://www.uscis.go...manent-resident

Jei nori tik kaip suzadetini atsivezt, tai nemanau, kad tas imanoma. Net ir su K1 viza yra ribotas laikas per kiek laiko reikia susituokt.
Atsakyti
QUOTE(Bagu @ 2016 04 13, 10:19)
Sveikos merginos, suku galvą, ieškau po visą internetą, tačiau į mano klausimą atsakymo nerandu...  verysad.gif Aš šiuo metu gyvenu amerikoje ir turiu žalią kortą, tačiau mano vaikinas (dar ne vyras) liko Lietuvoje.. Noriu pasiimti jį čia. Daug skaičiau apie sužadėtinio vizą, K1, bet ten buvo parašyta, jog šią vizą gali pildyt JAV pilietis. Tai norėjau sužinot ar aš turinti žalią kortą galiu taip pat pildyt? Gal kuri nors žino ar pačiai teko susidurti su tokia situacija? Iš anksto ačiū už atsakymus !  4u.gif  smile.gif

tol kol jus nesusituoke tai jis tik pats sau kazkokia viza darytis gali, jus niekaip nepadesit. Reikia arba tuoktis LT, ir tada kaip sutuoktini veztis - nors tas uztruks. Arba sulaukti savo pilietybes, tada kaip suzadetini atsivezti ir per 90d susituokti.
Atsakyti
Sveikos norejau pasiteirauti ar pasibaigus esta nekils problemu išteka t už JAV piliečio? T.y. Ar jokiu liaudiškai sakant prisikabino nu nebus kad pasibaigusiu esta išteku. Aciu
Atsakyti
Man labai reiktu rasti viena nare: ...Dream...Matau, kad ji seniai buvo prisijungusi cia, rasiau email, bet gal kas nors ja pazistate asmeniskai? Man labai reiktu su ja kazkokiu budu susisiekti. Aciu, jei kas nors ja pazistate ir perduosite, kad jos iesko kta nare asmeniniu klausimu.
Atsakyti
Sveiki, skrendu trumpam į JAV su dukrytėmis, tėtis lieka Lt, pavardės nesiskiria, ar reikia kokio notaro patvirtinimo, kad vyras neprieštarauja dukrų išvykimui? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2016 05 29, 00:21)
Sveiki, skrendu trumpam į JAV su dukrytėmis, tėtis lieka Lt, pavardės nesiskiria, ar reikia kokio notaro patvirtinimo, kad vyras neprieštarauja dukrų išvykimui? Ačiū

Jei vaikai LT pilieciai, tai tikrai reikia. Jei JAV - manes dar ne karto nera klausia.
Atsakyti
QUOTE(D.H. @ 2016 05 30, 15:07)
Jei vaikai LT pilieciai, tai tikrai reikia. Jei JAV - manes dar ne karto nera klausia.

jau senokai lietuvoje nebereikia antro tevo leidimo vaziuojant atostogu i uzsieni.
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote kokių dokumentų reikia norint susituokti su USA PILIEČIU? Tuoktis norime Amerikoje? AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obelele: 01 kovo 2017 - 01:27
Tereikia tik paso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2017 03 01, 02:25)
Sveiki, gal kas žinote kokių dokumentų reikia norint susituokti su USA PILIEČIU? Tuoktis norime Amerikoje? AČIŪ

Pasigooglink pagal valstija, nes gali but smulkiu niuansu. Na siaip tik paso uztenka, jei pirmakart tekesi. Bet jei buvai anksciau istekejus, tai vienose valstijose uztenka tik pateikt skyrybu data, o kitur gali ir dokumento reikalaut.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2017 03 01, 02:33)
Pasigooglink pagal valstija, nes gali but smulkiu niuansu. Na siaip tik paso uztenka, jei pirmakart tekesi. Bet jei buvai anksciau istekejus, tai vienose valstijose uztenka tik pateikt skyrybu data, o kitur gali ir dokumento reikalaut.

Reikia ir gimimo liudijimo. Mano dokumentai buvo tokie: pasas, gimimo lidijimas, skyrybu(visu kiek buve) liudijimai isversti ir notariskai patvirtinti rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gene2011 @ 2017 03 03, 20:18)
Reikia ir gimimo liudijimo. Mano dokumentai buvo tokie: pasas, gimimo lidijimas, skyrybu(visu kiek buve) liudijimai isversti ir notariskai patvirtinti rolleyes.gif  biggrin.gif

Tikrai ne visur reikia gimimo liudijimo ir skyrybu dokumentu, todel ir sakau ziuret pagal konkrecia valstija. O kartais ir valstijoj skirtingos counties turi savo taisykleliu.
Atsakyti