Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(davija @ 2008 10 02, 12:12)
prašom vaišintis:troškinti rauginti kopūstai mikrobangėje

user posted image

Kopūstus troškinau TW mikrobangės asotėlyje: supjaustyti lašinukai patroškinami 1min., po pjaustyti svogūnai dar 1 min. ir sudedam raugugintus kopūstus kuriuos troškinam dar 8 min. ir pabaigai sudedamos pjaustytos medžiotojų dešrelės + šlakelis kečupo dar 2 min.. Panašiai po 15 min. valgom kopūstėlius. Bulvės taip pat ruoštos šiam ąsotėlį.

Tai uztenka 15 min. kad issitroskintu kopustai g.gif ,kazkaip nesitiki,nes ant dujines tai beveik valanda troskinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 10 02, 08:28)

[i]VARŠKINIS TINGINYS


jeee, o kaip skonis?? blush2.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2008 10 02, 12:58)
galeciau pamokyt mirksiukas.gif  tongue.gif

ATEIK IR PARODYK 4u.gif 4u.gif `
Atsakyti
evuška darysim kibinų gathering.gif mirksiukas.gif

Neryte, tikrai taip 15min. ir valgai, tik kopūstai turi būt naminiai, o pirktiniai sako su actu būna, + bulvikem kokios 7 min. ir viskas, svarbiausia, kad jokio kopūstų kvapo namie nėr thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos..
Kiek skaniu dalykeliu priminet- ACIUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rudeneja, vis sociau gaminam wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 10 02, 08:28)
Aš vakar taip tingėjau...taip tingėjau..kad pasidariau tinginį  lotuliukas.gif Pagal Sonatina  4u.gif Receptuką kartoju  smile.gif

VARŠKINIS TINGINYS

400 g sausainių
400 g varškės
200 g sviesto
150 g cukraus
0,5 st. abrikosų (džiovintų vaisių)
2-3 v. š. razinų
vanilinio cukraus

Razinas ir abrikosus nupilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 5 minutes. Nusausinti, abrikosus supjaustyti nedideliais gabaliukais. Varškę pertrinti per sietelį. Sausainius sulaužyti į nedidelius gabaliukus.
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi ir vanilinius cukrumi iki purumo. Dalimis sudėti varškę, nuolat plakant. Į varškės masę įmaišyti abrikosus ir razinas. Suberti sausainius ir gerai išmaišyti. Masę 1 val. palaikyti kambario temperatūroje. Tada sukrėsti į plėvelę ir suformuoti vyniotinį. Arba sudėti į formą, išklotą plėvele, ir suspausti. Laikyti šaldytuve, kol pilnai sustings.


Mano kiekiai buvo tokie: 2 pok sausainių,2 pok varškės,100 gr. sviesto,ir aišku mažiau cukraus  4u.gif

user posted image


Aš esu taip dariusi (tik aš vyniojau kaip vyniotinį, Tavo tikrai super gražus). Skanumas neapsakomas ir labai greitai darosi viskas. SUPER receptas.
Atsakyti
Zuvyte. Pengasiju file pamarinavau su druska ir pipirais...siek tiek cesnako...ir dar imusiau pora kiausiniu.....pries kepant apvoliojau dziuveseliuose...salia bulviu kose ir pomidorai...o ant iskeptos zuvytes uzpyliau citrinu padazo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 02, 19:56)
Zuvyte. Pengasiju file pamarinavau su druska ir pipirais...siek tiek cesnako...ir dar imusiau pora kiausiniu.....pries kepant apvoliojau dziuveseliuose...salia bulviu kose ir pomidorai...o ant iskeptos zuvytes uzpyliau citrinu padazo.

user posted image




vajeee... prasausi i svecius 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 10 02, 19:56)

o kaip citrinu padaza darai? ax.gif as pirktinis? rolleyes.gif
Atsakyti
Atejau su tokiu DIDELIU klausimu biggrin.gif Labai noriu virtu bulviu cepilinu rytoj pasidaryti ax.gif Ir problema tame, kad neturiu mesmales isvirtai mesytei sumalti blush2.gif Uztat turiu "blenderi" (bet tik vienas peiliukas yra jame... na tas kur tyrsriubes daro g.gif ) Kazin ar iseitu man padaryt malta mesyte, jei gabaliukais supjauscius "pavaryciau" su blenderiu g.gif ? Ir ar deti i ta mesyte svoguniuko? Pakepinta, ar ne? Panos, pirma kart darysiu virtu bulviu cepus (su zaliu bulviu viskas aisku), padekit neismanelei ir sorry uz kvailus klausimus blush2.gif
Laabbbaiii noriu cepelinu virtu bulviu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 02 spalio 2008 - 21:46
QUOTE(Eileitija @ 2008 10 02, 22:34)
Atejau su tokiu DIDELIU klausimu  biggrin.gif  Labai noriu virtu bulviu cepilinu rytoj pasidaryti  ax.gif  Ir problema tame, kad neturiu mesmales isvirtai mesytei sumalti blush2.gif  Uztat turiu blenderi  cool.gif  Kazin ar iseitu man padaryt malta mesyte, jei gabaliukais supjauscius "pavaryciau" su blenderiu  g.gif  ?
Laabbbaiii noriu cepelinu virtu bulviu  4u.gif

Siaip as visokia mesa tik su blenderiu malu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrucka @ 2008 10 02, 22:36)
Siaip as visokia mesa tik su blenderiu malu  drinks_cheers.gif



O pas tave peiliukai keiciami? ax.gif pas mane tik vieninteliai yra, tie kur tyrsriube daryt.
A va sudominai. O tai ir zalia mesa? O tarkim nepalieka ji per daug skysta kaip kose ( na su sultim....) g.gif as taip isivaizduoju, kad per ilgai "pablenderinus" taip turetu nutikt... susmulkini ja pries tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 02 spalio 2008 - 21:49