sveikutės, senokai buvau čia
pora užkandėlių
žiedinių kopūstų salotos
imam žiedinį kopūstą supjaustom norimo dydžio gabalėliais (recepte rašo, kad reiktų apvirt, bet niekada neverdu jo, man patinka traškumas), rūkyto sūrio gabaliukus, ir smulkintus graikiškus riešutus, viską sumaišom su majonezu ir valgom

nuotrauka neryški, nes vakare namuose apšvietimo nerasta gero

ikrų krepšeliai
juodą duoną supjaustom kvadratėliais, mėlynąjį svogūną dalinam į 4 dalis, atskiriam skilteles, dedam ant duonos, į kiekvieną po šaukštelį grietinės ir šaukštelį ikrų, pabarstom krapais ir valgom

čia toks receptas, bet kitą kartą daryčiau su tepamu varškės sūriu, nes grietinė man nelabai čia tiko, ir dėliočiau tuos laivelius ant aisbergo salotų, o duoną patiekčiau šalia

labai jau jie ten plaukiojo ant duonytės, rekomenduojama patept sviestu, bet man nesinori tokio varianto