Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

thumbup.gif thumbup.gif Gaminiai pasaka. o ypac kvepalai " Hypnose" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2011 10 24, 22:31)
Isbandziau doh.gif netiko . Pardavineju doh.gif

man irgi idomu, kuo netiko. nupirkau mamai isankstine Kaledine dovana rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau patarimu apie Lancome Photogenic Lumessence smile.gif
ar tinka jaunai odai ar gerai maskuoja, ar nesuteikia kaukes efekto?buciau labai dekinga uz atsakymus:)
Atsakyti
tinka jaunai odai. Maskuoja gerai, bet jei tikrai probleminė oda vargu, ar užteks maskavimo. Nebent tept dviem sluoksniais, bet tada jau gali atrodyt kaip kaukė. Bet šiaip tepant plonai, jokio kaukės efekto ax.gif
Atsakyti
Gal naudojote kuri šį paakių kremuką?
Bienfait multi vital
user posted image

Kokiai odai labiau tiktų?
Niekaip neapsisprendžiu pirkti ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2011 10 24, 22:31)
Isbandziau doh.gif netiko . Pardavineju doh.gif

na,kuo jis gali netikti g.gif ,jis idealu visoms odoms ,visoms amziaus grupems g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 12 05, 14:28)
na,kuo jis gali netikti g.gif ,jis idealu visoms odoms ,visoms amziaus grupems g.gif

Zinot, kaip sakoma : " Kas tinka viskam, netinka niekam " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 12 05, 18:46)
Zinot, kaip sakoma : " Kas tinka viskam, netinka niekam "  biggrin.gif

galvokit ka norit,nes daugelis cia raso,bile rasyt,o tas serumas idealus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 05 gruodžio 2011 - 17:52
QUOTE(vetruze @ 2011 12 05, 17:50)
galvokit ka norit,nes daugelis cia raso,bile rasyt,o tas serumas idealus

Pamirsote pridurti : Idealus JUMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu keleta sios firmos gaminiu, krempudra ir savaiminio idegio zele veidui, man visai patinka, tad dabar nutariau dar isigyti sios firmos prekiu, paskaiciau kad trisdesimtmetems rekomendavote primordiale serijos kremukus jau uzsisakiau, dabar dar noreciau patarimo del makiazo valymo priemoniu, kokius pieneliu, tonikus, akiu valiklius naudojate sios firmos smile.gif
Atsakyti
Ne vieną kartą esu naudojusi valomąjį pienelį ir toniką mišriai odai, neturiu jokių priekaištų. Patogus pienelis, su dozatoriumi, man labai patinka priemonės su dozatoriais.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 12 05, 19:02)
Pamirsote pridurti : Idealus JUMS  mirksiukas.gif

nieko nepamirsau pridurti,tik zinau daug moteru bei merginu,kurioms tai puikiai tinka,o jos gana skirtingo amziaus,bei skirtinga oda
Atsakyti