Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(gražutė @ 2012 01 26, 01:59)
Sveikos merginos 4u.gif reikia jūsų pagalbos ir žinių  smile.gif Nusipirkau savaiminio įdegio kremą gelį kojoms  LANCOME Soleil Flash Bronzer Instant Colour Self Tannig Gel for Legs iš vienos narės forume. Patikino, kad originalumą garantuoja. Gavau, bet man jis kažkoks įtartinas. Kvapas labai intensyvus, net erzina nemaloniai ir tai tik truputį pasitepus pabandymui... o jei visas kojas taip, nežinau, ar ištverčiau verysad.gif  Gal žinot kaip patikrinti pagal numeriuką ant pakuotės? girdėjau, kad kitos įveda nr ir sužino apie tą produktą viską, t.y. kada pagamintas, kur  ir t.t. mano vat toks:
http://www.tropicale...-Bronzer/Detail
Pagooglinau, rodos konsistencija, spalva tokia pati kremo pas mane, vaizdas užsitepus su žėručiais irgi toks pat, bet tas kvapas man ramybės nedauoda... Gal kuri bandėt tokį?
Ačiū už atsakymus 4u.gif

siaip sis produktas sioki toki kvapa turi,bet,na, nera jis labai erzinantis,nebent visai nepernesat savaiminio idegio produktu kvapo
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 26, 12:36)
Pasitikrinkit galiojimo laika,nors siaip dauguma savaiminiu idegiu turi specifini kvapa mirksiukas.gif
http://makeup.kharkov.ua/decoder.php

QUOTE(vetruze @ 2012 01 26, 16:33)
siaip sis produktas sioki toki kvapa turi,bet,na, nera jis labai erzinantis,nebent visai nepernesat savaiminio idegio produktu kvapo

Ačiū už atsakymus 4u.gif patikrinau, jau seniai pasibaigęs galiojimas doh.gif Šiaip žinau savaiminių įdegių kremų kvapą specifinį, jis man nieko, neerzina, bet šitas kažkoks "prativnas kvepalas", kitaip nepavadinsiu. Juk geros firmos kosmetika visada maloniai kvepia, o šita pasenusi, todėl ir smirda taip.... Aiškinsiuos su pardavusiąją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2012 01 27, 02:51)
Ačiū už atsakymus 4u.gif  patikrinau, jau seniai pasibaigęs galiojimas doh.gif Šiaip žinau savaiminių įdegių kremų kvapą specifinį, jis man nieko, neerzina, bet šitas kažkoks "prativnas kvepalas", kitaip nepavadinsiu. Juk geros firmos kosmetika visada maloniai kvepia, o šita pasenusi, todėl ir smirda taip.... Aiškinsiuos su pardavusiąją doh.gif

na,tada viskas aisku su siuo produktu,jis,tiesiog pasenes
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 01 23, 14:44)
Pudryte is ties labai patiko,maskuoja ypatingai gerai,labai tolygiai graziai pasiskirsto,bet del riebalu sulaikymo tai laiko kaip ir visos kitos mano naudojamos pudrytes,bet mano oda yra itin riebi ,tad nemanau ar is vis tokia pudra egzistuoja kuri sulaikytu mano odos riebalus lotuliukas.gif Tad labiausiai to ir nesitikejau,man aktualu maskavimas ,tolygumas,ir poru mazinimas smile.gif Tad si reikala puikiai ji sutvarko ,kiek teko naudoti pudru,tai si po kol kas NR 1 wub.gif
Subjektyvi DEL KAINOS jums nuskilo kad nugvelbet taip pigiai thumbup.gif
o as paziurejau ceki tai 175lt bigsmile.gif Brangoka,bet geram daiktu pinigu negaila smile.gif
Praeita menesi pirkau Chanel sausa pudryte tai berods mokejau apie 170lt bet maskavimo vos ne nulinis variantas,ir is vis nieko gero apie ja negaliu pasakyti,  tik pinigai ismesti i bala  smile.gif O sis  Lancome pudryte is ties to verta wub.gif

Dzestina, koki nr pirkot ir gal galetumet idet foto papudruoto veiduko blush2.gif ?
Taip jos noriu,bet kaina tikrai nemaza..
Atsakyti
Mano numeriukas 4 Beige Nature,grazi spalvyte siek tiek idegusiai odai,gal kita kart imsiu numeriuku sviesene,bet siaip ir si tikrai sueis tongue.gif
Pasirodau tik trumpam smile.gif oda pas mane labai su issipletusiom porom,beriancia spuogais,o da itin riebi,tad man maskuoja iss ties labai gerai mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
dzestina- o sita pudryte sausa ar dregna? Ar ja galima tept ir taip ir taip?
Nes ziuritn i nuotrauka nepasakytum kad cia sausa pudra, taip graziai oda pasidengus..( oda tai laaabai panasi i maniske smile.gif )
Atsakyti
bet ji manrods ciut spindesio turi ziurint i foto , nera 100% matine g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 01 27, 16:14)
dzestina- o sita pudryte sausa ar dregna? Ar ja galima tept ir taip ir taip?
Nes ziuritn i nuotrauka nepasakytum kad cia sausa pudra, taip graziai oda pasidengus..( oda tai laaabai panasi i maniske smile.gif )

Sausa,bet galima tepti ir sudrekita kempinele tada gausis kaip krempudra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2012 01 27, 17:00)
bet ji manrods ciut spindesio turi ziurint i foto , nera 100% matine  g.gif ?

Ne ne ji visiskai be spindesio ,ji yra tikrai 100% matine,paprasciausiai kaip ir raso ji atlieka visas funkcijas 1. maskuoja 2. suteikia skaistumo.3 lygina ir tttt
o pas mane ant odos gal yra to blizgesio,nes siandien dar kaip tik bandziau pries pudra deti Clinique Redness mineraline pudryte,vat jis man pasirode kad turi kazkokiu blizgalu smile.gif bet net nera ka lyginti su sia Lancome pudra schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kornellita @ 2012 01 27, 18:42)
Kokia jus grazuole wub.gif Koks cia tusas?Labai graziai blakstenos nudazytos blush2.gif  bigsmile.gif

Aciu blush2.gif Tusas tai mano mylimiausias Maxfactor user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 01 28, 19:41)
Ir man šis tušas pats pačiausias jau n metų smile.gif Tik va gaila pudrą daryti kaip krempudrą, greitai susinaudos ax.gif

As kaip krempudra nedarau,nes ji labai maloniai ir gerai pasiskirsto ir sausa,IR KAIP MINEJAU NEBUNA VEIDAS KAIP MILTUOTAS mirksiukas.gif
Beje dar foto daryta jau dienai ipusejus,ir dar po jogos treniruociu,tad jau veidas taip tobulai lygiai nebeatrodo,bet vistiek dar gerai,kaip ir maskavimas islikes,nenuplauke pudryte i poras ir ttt..kaip palyginus ka anksciau naudojau,tai si geriausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzestina: 28 sausio 2012 - 20:03
Siuo metu nakciai naudoju Hydrazen Neurocalm Extreme Soothing Moisturising krema geli. Labai patinka, gerai drekina, nekemsa poru, suteikia gaivos. Pabundu lygia skaicia oda.
user posted image
Atsakyti
Čia visiems odos tipams ar kažkokiai konkrečiai? Pavasariui, vasarai gal visai norėčiau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 02 02, 20:58)
Čia visiems odos tipams ar kažkokiai konkrečiai? Pavasariui, vasarai gal visai norėčiau pabandyti.

Visiems odos tipams ir amziaus grupems. Mano misri, man svarbu kad gerai drekintu ir nekimstu poru. Manau vasarai tinkamas normaliai-sausai odai, riebia gali riebint.

Gal dar kas nors ilgiau naudoja ir galetu atsiliepti?
Atsakyti