Įkraunama...
Įkraunama...

Lancome Paris

QUOTE(dansu dansu @ 2012 11 28, 22:38)
Sveikos,
jau kuris laikas naudoju "jaunystes aktyvatoriu"/seruma veidui. Aplink akis su juo netepu. O gal galima su juo ir paakiu zona vis delto, ka manot? g.gif

Genifique berods nerekomenduojama, o visionnaire galima ir aplink akis tept, nes instrukcijoj -aprasyme skaiciau:)
Atsakyti
Merginos, o ar pastebejot kuris lancome kremukas geriau jums "einasi" su visionaire serumu?
Atsakyti
Laba, aš irgi norėčiau paklausti. Esu kelis kart pirkusi iš kosmetikos išpardavimo temutės įvairius Lancome kremų miniukus, galvodama, kad jie originalūs, paimti iš dovanų rinkinių.
Bet dabar suabejojau, ar tikrai jų nebūna neoriginalų? Ar įmanoma perkant miniuką kaip nors suprasti ar jis originalus?
Ypač po straipsnio apie Lenkijoje rastą gerų formų kosmetikos fabrikėlį- kilo visokių minčių.
gal padėsite susigaudyti.
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimas - čia ne tas giriamas visų serumas ar čia tik jo sena pakuotė, nes kiek ieškojau internete dabar kitoks, tamsus buteliukas
ačiū 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2013 01 05, 10:44)
Ir dar vienas klausimas

Cia meginukas.
Atsakyti
kaip lancome skaistalai? pakomentuokit kas naudojat ir kokius 4u.gif
Atsakyti
Isigijau Lancome Visionaire. Panaudojau nepilnai savaite ir teko perleisti draugei. Man taaaaip katastrofiskai kimso poras doh.gif Netgi ten, kur pas mane oda sausa (pvz ant skruostu), iskilo spuogeliai. Zodziu produktas visiskai netiko, nepatiko.
user posted image
Atsakyti
O man kaip tik labai patinka serumas.Mano oda misri,isipletusios poros,man nekemsa poru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2013 01 15, 16:18)
O man kaip tik labai patinka serumas.Mano oda misri,isipletusios poros,man nekemsa poru. 4u.gif

Pas mane irgi misri, ir poros issiplete. Prisiskaiciau liaupsiu ir tikejausi, kad mano odai padarys stebukla. Ir padare. Jau seniai taip greitai ir taip daug manes nera isbere smile.gif Perleidau draugei, kurios oda taip pat problemine - tinka sake idealiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2013 01 05, 12:44)
Ir dar vienas klausimas - čia ne tas giriamas visų serumas ar čia tik jo sena pakuotė, nes kiek ieškojau internete dabar kitoks, tamsus buteliukas
ačiū 4u.gif
user posted image

originalus miniukas 5 ml., ne sena pakuote, o buna ivairiu pakuociu
kiek esu turejus 5 m., 7 ml., ir 8 ml. (7-8 ml. buna buteliuke su pipete)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 16 sausio 2013 - 15:16
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 01 15, 17:38)
Pas mane irgi misri, ir poros issiplete. Prisiskaiciau liaupsiu ir tikejausi, kad mano odai padarys stebukla. Ir padare. Jau seniai taip greitai ir taip daug manes nera isbere smile.gif Perleidau draugei, kurios oda taip pat problemine - tinka sake idealiai.  smile.gif

Prigasdinot Jus cia mane wink.gif turiu nusipirkus pries tris menesius ir dar nepabandziau smile.gif siandien vakare reikes daryti ekperimenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Denalli @ 2013 02 05, 17:07)
Prigasdinot Jus cia mane wink.gif turiu nusipirkus pries tris menesius ir dar nepabandziau smile.gif siandien vakare reikes daryti ekperimenta smile.gif

Nesigasdinkit, juk ne visiems vienodai mirksiukas.gif Gal Jums jis kaip tik tiks idealiai smile.gif
Atsakyti