Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R. Mackevičienė

Sveikos Mamytės, gal kas lankėtės pas gyd. R. Mackevičienę? Niekur nerandu jokios informacijos ar atsiliepimų apie ją g.gif .
Atsakyti
cia gal kokia nauja gydytoja? nes pagooglinus va ka radau rolleyes.gif
1
2
3
gal čia ne ta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 09 spalio 2008 - 11:34
Gali būti, kad nauja gydytoja smile.gif . Bet va šį 5dienį pas ją jau buvau ir man visai patiko 4u.gif .Matysim, kaip bus toliau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(§§§ZIVILIUKAS§§§ @ 2008 10 11, 18:19)
Gali būti, kad nauja gydytoja  smile.gif . Bet va šį 5dienį pas ją jau buvau ir man visai patiko  4u.gif .Matysim, kaip bus toliau  g.gif .

jauna ar ne? neklausei,is kur atvykusi? smile.gif
Atsakyti
Šiandien pas ją buvau konsultacijos. Mano nuomone, rimta, profesionali gydytoja -- kaip tik tai, ko tikėjausi. thumbup.gif

Atsakyti
Taip, ši gydytoja man taip pat patiko, jau kelis kartelius pas ją lankiausi lotuliukas.gif . Tik dar nenusprendžiau, ar gimdysiu pas ją, gal kas nors jau bandėt tartis?
Atsakyti
ji mano teta. kaip zmogus labai labai miela ir silta. Turi 3 sunus.
Atsakyti
As lanakausi pas gyd. Mackeviciene. Man ji patinka, miela, domisi, rupinasi... smile.gif kaip kitu merginu nuomene?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
taip Rasa neseniai tik atsikrauste i Kauna gyventi is Lazdiju.Jos mamyte taip pat dirba Lazdijuose ginekologe. As lankiausi pas ja Lazdijuose nestumo metu...labai ji miela ir profesionali gydytoja 4u.gif tai kad nebijokt ir lankykites.Ji ir pati turi tris nuostabius sunus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visom busimom mamytem smile.gif na as vakar buvau pas sia gyd tai sakyciau labai maloni silta moteris ispudi gera paliko pas ja lankysiuos visa nestumo laika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės ir būsimos mamytės,

Aš irgi užsirašiau pas šia daktarę, Rasą Mackevičienę. Buvau jau dukart pas ją, tai iš tiesų pasirodė mielas ir šiltas žmogus. Taip pat su ja viename kabinete dirba simpatiška akušerė, kaip man prisistatė, kuri ir pajuokauja ir surašo visus popieriukus. O gal kuriai teko gimdyti pas R. Mackevičienę jau? Atsiprašau, kad paklausiu, bet gal kuri jūsų žino dėl pinigėlių nėštumo priežiūros metu, prieš nėštumą ar po jo? Kiek man žinoma, tai nėštumo metu už priežiūrą susimoki 105 Lt, ir dar tiek pat prieš dekretines. O prieš gimdymą, ar reikia duoti? Mažylio puslapyje lyg rašoma, kad norint, jog tavo daktarė būtų per gimdymą, reikia į kasą sumokėti 800 Lt. kažkur? Be to, gal kas lankėte pamokėles Mažylyje ar teko baseine lankytis? Pasidalinkit prašau patirtimi.. nesinori vėl nudegti..
Atsakyti
Sveikos,
Teko pas sia gydytoja lankytis du kartus. Viena karta klinikoje "Motina ir vaikas" (tada pasake , kad uzkibo maziukas), kita - Mazylyje, kuomet mano gydytoja atostogavo, o as nugriuvau nuo laiptu. Abu kartus ji man paliko tik LABAI gera ispudi. Labai rupestinga ir demesinga daktare.
Atsakyti