Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R. Mackevičienė

Sveikos mamytes ir busimos mamytes, mes lankomes pas sia gydytoja Motinos ir vaiko klinikoje praktiskai nuo nestumo pradzios, ne vieno blogo zodzio negaliu pasakyti apie ja, tikrai labai rupestinga ir demesinga gydytoja smile.gif buvo toks laikas kai sirgau tris savaites tai gydytoja pati paskambino ir klause kaip laikomes. Visada suteikia pakankamai informacijos ir be reikalo negasdina. zodziu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi lankomės pas šią puikią gydytoją. Labai jau paprastai ir kantriai paaiškina ir atsako į visus klausimus. Labai maloni, šilta gydytoja. smile.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aura57 @ 2009 05 25, 21:27)
o sita gydytoja priimineja gimdymus?

tiksliai nežinau ar priiminėja, bet, kad budėjo prieš gerą savaitę mažylyje, tai tikrai. O jei budi, tai gal ir priiminėja gimdymus. Gal kuri tiksliau žino? Labai norėčiau prie jos gimdyti  smile.gif

tai kai budi tai aisku, kad priimineja, tik kiek girdejau nejo i kalbas apie tarimasi pries koki menesi... Gal kas pasikeite g.gif As pas ja lankausi, bet gimdyt vaziuosiu nesitarusi - gal pataikysim ant jos budejimo biggrin.gif
Atsakyti
as irgi pas sia gydytoja lankausi man tai nuo jos sklinda tokia ramybe ir geris, ax.gif kad net nemoku apsakyti, ypac po to kaip pirmuosius kartus ejau i poliklinika pas man priklausancia ginekologe. Tai is ten isejus bloga nuotaika lydi visa savaite, kazkoks kosmaras.
Atsakyti
sveikutes visos mamytes biggrin.gif biggrin.gif na va pagaliau ir man nusisypsojo tokia laime dalyvauti sioje diskusijoje nes ir as jau nestuke.gif nestuke.gif taigi man ir teko lankytis ne taip jau seniai pas sia gydytoja ir dar antra karta pas ja eisiu sy menesi, bet pirma karta nezinau man kazkaip keistai nes nieko neklausinejo man pasirode per mazai domisi bet cia tik mano nuomone nezinau nes pirma karta laukiuosi tai net neysivaizduoju kaip cia viskas turi vykti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakaser @ 2009 05 29, 11:08)
sveikutes visos mamytes biggrin.gif  biggrin.gif  na va pagaliau ir man nusisypsojo tokia laime dalyvauti sioje diskusijoje nes ir as jau nestuke.gif  nestuke.gif  taigi man ir teko lankytis ne taip jau seniai pas sia gydytoja ir dar antra karta pas ja eisiu sy menesi, bet pirma karta nezinau man kazkaip keistai nes nieko neklausinejo man pasirode per mazai domisi bet cia tik mano nuomone nezinau nes pirma karta laukiuosi tai net neysivaizduoju kaip cia viskas turi vykti doh.gif  doh.gif

4u.gif gal kaip pirma karta taip pasirode g.gif manes atsimenu pirma karta irgi nedaug klausinejo, paskui kai uzvede nesciosios kortele, tada daugiau paklausinejo sesute. O siaip per eilinius vizitus visad pasidomedavo ir pasidomi kas kaip, kazkaip netruko berods demesio rolleyes.gif

Atsakyti
sveikutes jeigu kalbate apie gys.R mackeviciene tai as pas ja lankausi visada ketvirtadieniais o ne penktadieniais ir ji sake kad mazylije dirba tik ketvirtadieniais nuo ryto, dabar ji atostogose iki liepos 15 berods tai tiek zinau as biggrin.gif papasakokite prasau kaip jums si gyditoja tos kurios lankotes mazylije pas ja??? nes ta sesute su kuria ji dirba tikrai nera labai maloni be to jei paskiria laika kada ateiti tai niekada nebuna tiksliai g.gif idomu kodel taip laiko nesusiplanuoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
aš taip pat lankausi pas šią gydytoją. Ji dirba mažylyje ketvirtadieniais ir penktadieniais. Taip pat dirba klinikoje motina ir vaikas. Kas liečia jos atostogas - tai ryt man paskirtas vizitas, manau, kad būtų jau žinojusi apie planuojamas atostogas, nieko neperspėjo, kad jos nebus. Šiaip ji labai maloni, švelni, visada geros nuotaikos, jai uždavus klausimus - visada kantriai paaiškins, patars. Su ja dirba sesutė Diana daugiausia. Ji gal kiek rimtesnio veidelio, bet tikrai niekuomet nebuvo nemaloni ar net grubi. Žodžiu aš esu labai patenkinta, kad radau tokią gydytoją, malonu pas ją lankytis ( jau klausiau - galima bus lankytis ir po gimdymo pas ją, brrr net pagalvojus pas kokią preš tai buvau patekusi, nors lankiausi tik vieną kartą, bet ir to man užteko, kad susidaryčiau realų vaizdą apie tokias gydytojas), sesutė man taip pat atrodo gera. Kas liečia atvykimo laiką, tai dabar reikia luktelti mažiau, nei žiemos-pavasario laiku, matyt mažėja nėštukių. Aišku galėtų labiau pasistengti, kad nereiktų ilgai laukti mums smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Lankausi pas šią gydytoją. Man ji patinka, tikrai maloni, rami, nesukelia streso ir manau pakankamai prfesionali (teko įsitikinti). O dirba ji tikrai ketvirtadieniais ir penktadieniais iki pietų Mažylyje. Dabar atostogaus, tai kitam vizitui užrašė mane pas kolegę. Šią savaitę dar tikrai dirbo.
Atsakyti
Aš taip pat lankausi pas šią gydytoją. Kadangi prieš tai lankiausi pas gyd. J.Čigrijienę, jai išvykus, ieškojau panašios ginekologės Mažylyje. Konsultavausi su sesute Diana, kuri dabar dirba su gyd. Mackevičiene ir pasakiau, kad noriu lankytis pas panašaus tipo gydytoją kaip Čigrijienė. Ji man pati rekomendavo Mackevičienę. Tiek gydytoja, tiek sesutė Diana, man abi good.gif
Gydytoja dabar atostogauja ir bus tik po 20 d., jei neklystų.
Atsakyti
Sveikutes, as visa nestuma lankiasui pas gyd.R.Mackeviciene "Mazylyje"... Tikrai labai miela, rupestinga ir profesionali gydytoja... Mano nestumas buvo nesunkus, be komplikaciju, tik pradzioje pykino tai ji nusiunte kelis kart pagulet dienos stacionare ir po kiek laiko praejo viskas, tad puikiai lelia nesiojau iki galo...Ji man buvo nustacius gimdymo data 2009 04 24, tai taip ir buvo ta diena ir pagimdziau... Ji taip pat dirba ir klinikoje "Motina ir vaikas", kelis kart ji pasikviete ateiti ir ten, nes as labai norejau suzinoti leliuko lyti, o Mazylyje truputi aparatai senoki, tai sako atlek i "Motina ir vaikas"as tau paziuresiu ten... Visada labai silta ir miela gydytoja... Jei kildavo koks klausimas visada jai skambindavau ir ji mane atsimindavo jau ir visada patardavo... Likus porai menesiu iki gimdymo nuejusi pas ja pradejau kalbet apie gimdyma, gal cia su jumis galima susitarti ir pan, nes buvau nutarus tartis, bet ji iskart pasake, kad nebijociau tikrai pagimdysiu pati, nes nestumas nera komplikuotas, leliukas nebus didelis ir kad visi gydytojai puikiai atlieka savo darba, tik jei jau labai pergyvenu tai kai atvyksiu gimdyt tada ir pasikalbeciau su budinciu gyd. (tiksliau ikiskisciau i kisene LT kazkiek) ir viskas bus gerai...O galiausiai ji pasake, kad nesitaria, kadangi dirba per dvi darbovietes, tai jai neiseina, nebent jeigu uztaikyciau ant jos budejimo, bet ir tai jai budet gaunasi vos ne i menesi karta... Taip jos padrasinta ir isejau su ta nuomone, kad nesitarsiu ir pinigu veltui nedalinsiu, nu viskas priklausys nuo situacijos. Taigi mano paskutinis vizitas pas R. Mackeviciene ir buvo ta diena kai suejo gimdymo terminas. Nuvaziuoju 10 ryto, ji nusiveda mane paklausyt vaikelio sirdeles, pasiziuret kaklelio ir sako, NORIT SND GIMDYT?
Man net akys ant kaktos isoko, sako jau 5 cm, o tikrai nieko nejauciu, tik kazkokius pamaudenimus pilvo apacioje, ji sako as cia busiu tik iki 12 val.tai nelabai spesim, sako snd budi puikus daktarai Goberis ir akusere (pamirsau pavarde),sako vaziuokit namo susiruoskit ir po pietu atvaziuokit... Tai apie trecia val.su MB nuvaziavom, o 18.18 val. turejau dukryte prie saves, nei tariausi, nei mokejau niekam, ir daktarai puikiai viska padare, esu be galo dekinga akuserei, o taip pat ir R. Mackevicienei, nes ji padejo man apsisprest... Beje ir po gimdymo pas ja lanakusi ir buvau nuvezus parodyti koki stebukla kartu uzauginom 4u.gif Labai as jau issipleciau, bet si gydytoja PUIKI...
Atsakyti
Įmesiu aš akmenuką į šios gydytojos daržą.. unsure.gif Aišku, gal pati kalta esu, net nežinau, nesu gydytoja, tad kažkaip lyg ir esu tos nuomonės, jog neprivalau visko žinot apie nėštumą ir pn. (o šioj situacijoj būtent taip ėmė atrodyt).
Tad, o buvo taip:
Kai testas parodė, kad laukiuos, norėjau tuo įsitikint, pas savo gydytoją patekt labai ilgai būtų tekę laukt, tai nutariau nueit į Mažylį, nes ten mane priėmė už kelių dienų. Patvirtino. Tada pagalvojau, kad gal būtų verta ten ir lankytis, nes netoli darbo, bus patogu ir t.t. Užrašė pas Mackevičienę (nebuvau girdėjus jokių atsiliepimų apie nieką, tad gerai buvo ir ji). Pradžia lyg ir nieko buvo. Prasidėjus antram trimestrui vieną dieną užėjo baisus skausmas, spazmai, kuriuos sekė viduriavimas. Išsigandau, nulėkiau pas gydytoją, ji manęs paklausinėjo, pažiūrėjo echoskopu, sakė matosi, kodėl tie spazmai galėjo būti, bet jei nėra dabar tai gal nieko.. Nes jei yra spazmai, tai gali būti gresiantis.. Pati bandžiau išklaust, ką daryt, ar čia kas nors rimto, ar man jau reiktų sunerimt, kas bus jei pasikartos ir pn. Atsakymų neišgirdau blink.gif išrašė homeopatinių vaistų ir viskas. Po kelių dienų vėl tie patys spazmai, akyse juoda, nesuprantu, kas darosi.. Nutariau dėl viso pikto nueit pas savo gydytoją (beje, tai gyd. Šilkaitienė), paklausyt kitos nuomonės unsure.gif Apžiūrėjo ginekologiškai, paėmė tepinėlį (per 18 savaičių Mažylyje to nepadarė), pažiūrėjo echoskopu. Tada išgirdau turbūt pirmą kartą Kažką. Pasakė, kad leliukas labai žemai, kad kaklelis sutrumpėjęs, suminkštėjęs, kad vaikeliui mažai vietos, pasakė priežastis, ką reiktų daryt ir t.t., tai per vieną apsilankymą išgirdau daugiau, nei per 18 savaičių Mažylyje blink.gif Po vizito teko ir biuletenį pasiimt ir ligoninėj pagulėt..
Na kažkaip keista pasidarė tuomet.. Praėjo noras man lankytis Mažylyje. Aišku, visoms skirtingai, gal jei nėštumas be jokių komplikacijų ir kitko, tai nefiksuoji įvairių dalykų, juk nėštumas - natūrali moters būsena. smile.gif
Be abejo, stengiuos sužinot kuo daugiau ir pati, bet nemanau, kad turėčiau žinot viską apie įvairius nėštumo ypatumus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo icing sugar: 09 gruodžio 2009 - 12:19