Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. R. Mackevičienė

QUOTE(rence* @ 2012 02 23, 20:07)
Ar si gydytoja priima tik nestukes ar galima kreiptis ir nesilaukiancioms? Gal kas lanketes del ginekologiniu problemu, ar petenkintos konsultacija? Is pasisakymu supratau kad gydytoja maloni, svelni- tai labai dziugu, jei ir konsultuoja profesionaliai tai butu super gerai blush2.gif

Galima pas ją lankytis ir nesilaukiančioms 4u.gif Pas ją ėjau po gimdymo, ėjau ir tyrimus darytis, o dabar vaikštau pas ją su antru nestuke.gif Esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neziniuxe: 07 kovo 2012 - 16:12
Labai miela ir gera gydytoja smile.gif
Atsakyti
taktiškumo, supratimo jai tikrai netrūksta. Tačiau jei yra kitų ginekologinių problemų, ji nelabai nori užsiimti, vis atidėlioja ir pan. Po gimdymo ne visada nori atlikti tyrimus, nežinau tik kodėl. Kartais po vizito nesijauti nė kiek ramiau dėl savų ginek.problemų.
Atsakyti
As lankausi kolkas dar tik nestumo metu, bet nusiskundimu jokiu neturiu.Jei paciai kyla kazkokiu klausimu tuoj pasiklausia kito kolegos ir tikrai nepalieka su abejonem. Kai dare krauja man, rado padidinta kieki leukocitu, ji pati sake, kad cia tikrai nieko tokio, bet man uzteko puse zodzio suabejoti ir nusiunte papildomiems tyrimams i VSC, kad paciai butu ramiau. smile.gif Cia tokia mano patirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grainė: 21 birželio 2012 - 11:41
Suviliota čia perskaitytų gražių atsiliepimų, apsilankiau ir aš pas ją. Ir man visai nepatiko. Pirma, dėmesio beveik nulis - pirmo apsilankymo metu nieko neklausinėjo, tik kiek savaičių ir viskas. Nei kuom sirgus, ar kuo skundžiuos, ir dar sugalvojo su vaiku mobiliuoju pasikalbėti, pietus liepė pasišildyti... Na, galvoju, čia man taip pasitaikė, antrą sykį bus geriau. Antrą sykį irgi panašiai, jaučiausi, kaip visai neverta dėmesio:) tiesiog šiaip užsukus. Daugiau ten nebesilankiau, nes norisi ir pasikalbėti, pasitarti, norisi rūpesčio iš gydytojos pusės..
Atsakyti
o man ji labai patinka thumbup.gif Kai lyginu pries tai buvusia gine Martinkiene... tai nera ka lygint drinks_cheers.gif
Atsakyti
teko neseniai gimdyt mazylyje, tai dekoju visiems dievams, kad pataikiau per jos budejima. Gimdymas buvo sunkus ir ilgas (17 val.). Pamaina pasikeite man gulint gimdykloj kokia 7-ta valanda. Jauciausi kaip mesos gabalas, nes kada ne kada ateidavusi gydytoja mane apziurinedavo itin grubiai, i klausimus neturedavo laiko atsakyti, o akusere dar tyciojosi is manes (atseit paziuresim kaip tau skaudes, kai prasides tikrieji saremiai, o ne tie pirmieji nuo skatinamuju).
Paskui, vakarop, atejo R. Mackevicienes pamaina. Ji uzeidavo pas mane po 3-4 kartus per valanda pasiziuret, paklaust kaip laikausi, viska isaiskindavo, jei turedavau klausimu. Zodziu jauciausi priziureta ir globojama. Pacio stumimo metu irgi labai palaike, o kai situacija daresi kritiska, laiku emesi reikiamu veiksmu. Kai gimdyves sako, kad per gimdyma viska daro akusere, o gydytoja tik stovi salia, tai mano atveju buvo atvirksciai. Pinigu, beje, jai nezadejau ir pries tai nedaviau.
Nezinau, kokia ji siaip lankantis, nes pas ja nestumo metu nesilankiau, bet gimdymas jos ir M. Goberio deka buvo tik "ilgas ir sunkus", o ne kosmariskas. (jau net vyras sake, kad nuskilo man, kad pamaina pasikeite).
Atsakyti
Man teko su Raimonda Mackevičienę susitikti klinikoje "Motina ir vaikas", tai tik patys geriausi atsiliepimai, labai rupestinga jauna gydytoja, labai konpetetinga.
Atsakyti
QUOTE(twins090611 @ 2012 11 04, 23:01)
Man teko su Raimonda Mackevičienę susitikti klinikoje "Motina ir vaikas", tai tik patys geriausi atsiliepimai, labai rupestinga jauna gydytoja, labai konpetetinga.

Jos vardas Rasa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Noriu sužinoti, kur dabar ji dirba ir kaip užsiregistruoti pas ją, ar reikia šeimos gydytojo siuntimo? Kiek kainuoja vizitai ir gimdymas?
Atsakyti
Pas ją lankiausi su pirmu nieštumu, tai pati nuostabiausia gydytoja kokią teko pažinti. smile.gif Patys geriausi atsiliepimai, super moteris, jeigu visi gydytojai tokie būtų thumbup.gif Ji dirba mažylyje ir berods dar kalniečių poliklinikoje. Nereikia šeimos daktaro siuntimo, galima paskambintni ir užsiregistruoti, jeigu nesat prisirašia toje poliklinikoje manau už vizita teks mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Grainė @ 2012 03 13, 08:35)
Labai miela ir gera gydytoja  smile.gif

pritariu Graine, Rasa Mackeviciene labai nuostabi gydytoja. Dziaugiuosi ja atradusi, nes daug nekokios patirties turejau su ginekologemis, taciau uzteko tik 1 karta apsilankyti pas ja ir sirdis dziaugesi kad suradusi gera, nuosirdzia, svelnia, didele kompetencija turincia gydytoja. As pas ja lankiausi kai buvau nescia. Ir kitus nestumus eisiu tik pas ja.
Ji visada maloniai man ir issamiai atsakydvo i visus klausimus, echoskopu viska isaiskindavo.
Stebuklas buvo,kad pavyko man per jos pamaina ir gimdyti. Tai ji vaiksciojo ir nuolat klausinejo kaip jauciuosi. Visada stebejo mano ir maziuko sveikata.
As gimdydama pas ja jauciausi taip ramiai kaip "pas mama" smile.gif o gimdymo metu yra svarbiausia kad gimdyve jaustusi ramiai, visada priziurima.
Po mano patirties su Rasa Mackevičiene visom draugem siulau ja. Drauges kurios buvo , taip pat iseina patenkintos ir lankosi pas ja toliau.
Atsakyti