Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Ruda,smeline, ryza, kakavine, dramblio kaulo spalva, kuno spalva, persiko spalva ir visi like kiti panasus atspalviai biggrin.gif neturiu nei vieno juodo ir melyno rubo jau daug metu-erzina schmoll.gif
Atsakyti
Megstamiausios kaip ir neturiu, bet labiausiai juoda ir balta, taip pat ruda kartais, dabar pamegau aprangoje kokia nors ruzava detale- pvz marskinukus ar bliuskute wub.gif
Atsakyti
Balta ir juoda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 01 12, 22:36)
Balta ir juoda  bigsmile.gif

Ir man drinks_cheers.gif , kartais kokios žalsvos, rudos spalvos drabužių užsimanau (dažniausiai viršutinių - megztuko, bliuskutės... ) rolleyes.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
sokoladine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissGift @ 2008 01 12, 14:41)
Ruda,smeline, ryza, kakavine, dramblio kaulo spalva, kuno spalva, persiko spalva ir visi like kiti panasus atspalviai biggrin.gif neturiu nei vieno juodo ir melyno rubo jau daug metu-erzina schmoll.gif

nei vieno nei vieno juodo rubo? bigsmile.gif g.gif juoda mano mylimiausia ir be jos nezinau kaip isvis galima issiverst, juk vis tiek nors karta per metus kiekvienam prireikia...
Atsakyti
Šiuo metu pagrinde žalia lotuliukas.gif spalva ir visokie jos atspalviai, plius derinu rudos spalvos rubus, bet jau negaliu ... kur tik einu pirmiausia žalia spalva atitraukia dėmesį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2008 01 13, 22:27)
nei vieno nei vieno juodo rubo?  bigsmile.gif  g.gif juoda mano mylimiausia ir be jos nezinau kaip isvis galima issiverst, juk vis tiek nors karta per metus kiekvienam prireikia...

nei vieno! ir neprireikia kazkaip thumbup.gif
p.s. pirkinukuose naujuose iedejau nauja suknele savo, beje juoda! biggrin.gif
Atsakyti
Visos, išskyrus ruda, pilka ir raudona biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane beveik visi rūbai juodi biggrin.gif .Ir vis negaliu sustoti pirkti juodos spalvos rūbų
Atsakyti
Raudona,juoda,balta,auksinė wub.gif
Atsakyti
man tai labai priklauso kokia spalva rinksiuos nuo pacio drabuzio... smile.gif pvz vasarine maikute renkuos ryskesniu spalvu o koki silta megztini juoda ar balta.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridzitt: 20 sausio 2008 - 18:44