Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

megstamiausia rubu spalva raudona biggrin.gif
Atsakyti
juoda

arba derinukai su juoda- melyna ir juoda - balta. tongue.gif
Atsakyti
Oi man tai visos patinka buna ir pagal nuotaika jei nori kad kuo greiciau pavasaris atsoliuotu tai renkuosi zalia spalva siaip kaip daugumai patinka juoda raudona deriniai thumbup.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka melyna,raudona,juoda,vasara-balta. nepatinka geltona
Atsakyti
Pradeda patikt geltona link pavasario rolleyes.gif
Atsakyti
juoda, mėlyna
Atsakyti
Raudona wub.gif wub.gif wub.gif ir dar kartą raudona wub.gif
bet po gimdymp pasikeitė gabaritai- nori nenori pamėgau juodą spalvą wub.gif ir šiaip, pasirinkus gražų modeliuką- visai mėgstu ir baltą wub.gif
Atsakyti
Rūbų turiu labai įvairių spalvų...Tik nemėgstu labai ryški, rėkiančių spalvų. Mano manymu g.gif svarbu ne tiek spalva, kiek jos atspalvis.
Atsakyti
Tikriausiai mėgstu visas išskyrus salotinę schmoll.gif na dar garstyčių nelabai ir ryškiai rožinė rolleyes.gif o mėgstu visokio atspalvio mėlyną spalvą, ypač, kai spalva džinsų biggrin.gif Taip pat lb patinka juoda, balta, raudona spalvos. Rečiau, bet norisi ir kokios ryškesnės smile.gif
Atsakyti
O aš paskutiniu metu prie turkio mėlynumo linkstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 12, 16:11)
O aš paskutiniu metu prie turkio mėlynumo linkstu rolleyes.gif

man ji irgi patinka drinks_cheers.gif pastebėjau, kad labai pagyvina žmogų smile.gif aišku, kaip ir bet kas- vistiek nevisiems tinka smile.gif Ypač gerai atrodo tamsiaplaukėm mėlynakėm smile.gif
Atsakyti
Jau kelintus metus dairausi rudos spalvos drabuziu. Kiek zinau tai reiskia stabiluma ir ramu gyvenima. Turbut man to ir reikia unsure.gif
Atsakyti