Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Galiu tureti rubus bet kokios spalvos, visi jie man grazus!!!!! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sviesiai zydra smile.gif
tam tikri alyvines atspalviai smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka balta ir zalsva thumbup.gif dabar pradėjo patikti ir žemės spalvos smile.gif tačiau jai noriu atrodyti elegantiškai visoumet renkuosi juodą spalva ir maža kitos spalvos akcentą, dažniausiai raudonus auskarus arba plona raudoną diržiuką smile.gif ir taip dabar labai pamėgau rožinius baltinukus ir pilkas liemenes wub.gif
Atsakyti
Kazkodel vis traukia prie juodos spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
Alpstu dėl mėlynos spalvos ir jos atspalvių biggrin.gif ...nors pernai mano dauguma rūbų buvo chaki...tiko ir patiko..
Atsakyti
jau nzn kiek metu, tikriausiai kokius 8, zaviuosi geltona splva. nu kaip man ji patinka! o siais metais dar ir labai madinga... thumbup.gif bet as megstu tokia kaip mazo visciuko pukuciai buna, tai vat tokio geltonumo mirksiukas.gif
Atsakyti
juoda ir tokia grazia melyna tokia kaip tusinuko galikai buna biggrin.gif
Atsakyti
Dabar daug spalvu patinka... biggrin.gif Praejo tie juodos spalvos laikai mirksiukas.gif
Atsakyti
nemirstanti juoda ir balta - dievinu jas wub.gif
Atsakyti
Balta man labiausiai patinka, tik labai jau nepraktiska, bet vis tiek wub.gif Dar rozine..Siam pavasariui jau siek tiek atsinaujinau savo garderoba, padaugejo zalios spalvos, ziuriu, kad visai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu man patika raudona geltona tik eryski melsva melyna visokios spalvos isskyrus ruda ir zalia bri morkava ax.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 03 19, 18:07)
Galiu tureti rubus bet kokios spalvos, visi jie man grazus!!!!!  biggrin.gif  4u.gif

vat man tas pats smile.gif Ivairiu spalvu rubai mano spintoj
Atsakyti