Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Man juoda labiausiai ax.gif , dar patinka šokoladinė ruda wub.gif Vasara gražu rožinė, mėlyna (žydra, turkio ir visi kiti jos atspalviai), gelsva, žalsva, alyvinė ir šiaip pastelinės spalvytės 4u.gif
Atsakyti
vat as kazkaip rozine pamirsus paminet buvau. Man tai labai patinka 4u.gif
Atsakyti
man patinka visos spalvos tongue.gif kiekvieną iš jų galiu prisitaikyti sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano einamiausia - zalia ir visi jos atspalviai. wub.gif Nors man tinka raudona, ji man per ryski. schmoll.gif pacios siaubingiausios spalvos geltona ir melyna.. cool.gif
Atsakyti
Vėl pavasaris ir vėl į spintą grįžta mėlynasis periodas bigsmile.gif Be to, tinka ir patinka raudona, ruda, žalia...
Atsakyti
Mano mėgstamiausios spalvos nuolat keičiasi. Šiuo metu akiai atgaiva yra ryškiai žalia spalva, taip pat geltona ax.gif Dar labai gražus violetinės ir šviesiai mėlynos derinys visai kaip mano atavare bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 24 gegužės 2008 - 00:27
Juoda ir ivory/champagne (ši mano garderobe atlieka baltos vaidmenį), aukso, ypač sendinto, purple.
Kitokių kaip ir nėr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo italiana vera: 24 gegužės 2008 - 10:49
ruda,pilka,juoda,violetine,zalia,melyna-tokios sodrios,tikros wub.gif ir belenkiek laiko nepakenciu raudonos...brrr schmoll.gif
Atsakyti
Juoda. Klasika. mirksiukas.gif
Atsakyti
Visos, išskyrus oranžinę biggrin.gif Gal mama mažą ta spalva rengė, bet aš jos nekenčiu biggrin.gif
Ups, mėgstamiausia... Tada gal raudona! smile.gif Dar juoda bei balta visada tinka ir patinka wink.gif
Atsakyti
mėgstamiausios: juoda, pilka, rožine, žydra, tamsiai mėlyna
nemėgststamos: orandžine, geltona, raudona, violetinė
Atsakyti
mano megstamiausios,juoda,raudona,zydra ir balta
Atsakyti