Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

esu sviesiplauke. megstu zydra,juoda,geltona ir smelio spalvas.visi man sako, kad labiausiai man tinka zydra tongue.gif
Atsakyti
Juodos su rozine deriniai, zalia ir violetine smile.gif
Atsakyti
Virsutines dalies rubus megstu baltos,pilkos,juodos,tamsiai melynos spalvos,bet ant ju gali but kokios ryskesnes dekoracijos. Kelnes megstu juodas,ivairiu atspalviu dzinsus. Rubu spalvos pas mane ramios dazniausiai,nors ivairiu turiu,uztat lupas megstu raudonai pasidazyt,rysku nagu laka.
Atsakyti
Man labai patinka klasikines spalvos :juoda, raudona, balta rolleyes.gif nors siuo metu kazkaip labiau linkstu prie pilkos doh.gif
Atsakyti
Alyvine ir violetine smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
mano mylimiausia BALTA BALTA BALTA.. paskutiniu metu labai i ja isikabinau ir jauciuosi puikiai smile.gif taip pat patinka oranzine, salotine bei ne spalva o medziaga.. dzinsai:) dzinsiniai sijonai,kelnes, šortai, liemenes,švarkeliai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nea: 29 liepos 2008 - 09:31
ROZINE,PILKA,RAUDONA wub.gif
Atsakyti
Violetinė ir raudona. Pastaruoju metu labai pamėgau baltą spalvą. Labai grazu, ypač vasarą.
Ir šiaip ryškių spalvų mėgėja esu - geltona, žydra, žalia irgi patinka. smile.gif
Atsakyti
Mėgstamiausia tai žalia, raudona, bet rengiuos tai juodai doh.gif Kažkaip man gražiausi rūbai būna tamsūs. Ypatingai kelnės.
Atsakyti
pati mėgstamiausia tai tamsiai žalia samaninė wub.gif
paskui seka mėlyna, violetinė, juoda, raudona ir visos kitos irnesakyk.gif
Atsakyti
2 mano mėgstamiausios Žalia ir Oranžinė. Bet vistiek pirmenybę teikiu Oranžinei lotuliukas.gif Šiaip patinka raudona, mėlyna
Atsakyti
Buvo laikotarpis kai pirkausi viska orandzines spalvos, dabar uzejo rudos spalvos manija doh.gif . O siaip megstu visas, tik nelabai patinka violetine schmoll.gif .
Atsakyti