Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

Na zydros, melynos neiskeisciau i nieka nieka..
O siaip dar derinu pagal nuotaika geltona, juoda, balta, pilka.. 4u.gif
Atsakyti
Daug metu esu istikima juodai spalvai, 4u.gif na tiesiog negaliu jos atsisakyti, nors jau ne karta buvau uz ja kritikuojama ax.gif dar klasikinis derinys juoda/balta. Tiesa, vasara prisimenu ir kitas spalvas, tokias, kaip balto sokolado, grynos baltos ir raudonos derinukas, raudona su pilka. Vasara labai grazu visi pasteliniai atspalviai ant idegusio kuno. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilka777: 05 birželio 2008 - 21:25
violetine.na tokia kaip alyvine.sodri labai.mhmmm.tuoj ja suvalgysiu. smile.gif
Atsakyti
man paskutiniu metu graziausios spalvos balta ir pilka:)
Atsakyti
o man graziausia elektrine, tokie ryski, melynai zalia smile.gif
Atsakyti
Anksciau vaiksciodavau apsirengusi tik juodai biggrin.gif O dabar spalva renkuosi pagal nuotaika. Nemegstu labai ryskiu zviegianciu spalvu smile.gif
Atsakyti
pas mane viskas juoda blush2.gif na tik dzinsai ne juodi smile.gif nieko negaliu sau padaryt- kitaip apsirengus jauciuosi nejaukiai- net ir vasara unsure.gif na turiu dar pilku, tamsiai melynu, rudu rubeliu- nemegstu grynu spalvu- man jos kazkokios pigios atrodo. na gal dar veikia tai kad pati esu gan ryski blondine- ir veido bruozais, ir "israiskingom" formom- kazkaip nesinori dar ir spalvom demesio sauktis blush2.gif visi rubai sportinio stiliaus- megstukai, maikutes, aksesuarai taip pat juodi. labiausiai tai mama nebegali pakest mano sitos manijos- sako- apsirengtum kaip zmogus doh.gif
Atsakyti
pasinesiau ant violetines 4u.gif nesveikai blink.gif o siaip megstu melynus dzinsus ir juoda blush2.gif
Atsakyti
dievinu raudonus batus wub.gif wub.gif
seip labai patinka tamsaus sokolado spalva, taip pat turiu daug juodu ,baltu rubu.. isimaiso ir kitu ryskesciu spalvu.. tik vat melynos spalvos tik dzinsai ... kazkaip ta spalva nelabai tinka man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 05 liepos 2008 - 00:32
pati graziausia zydra turkio spalva thumbup.gif
Atsakyti
Man lyginant toki pati kostiumeli balta ir zalia tai tikrai baltas kur kas prabangiau atrodys,baltai spalvai atsispyrti neimanoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2005 06 17, 19:11)
Patinka mėlyna , žydra, žalsva, juoda - jos man ir tinka.  tongue.gif Nemėgstu baltų rūbų,  schmoll.gif nes su vaikais tai niekur su tokiais rūbais, tuoj klecką įtaisyti galima  blink.gif

labiausiai megstu juoda bet stengiuosi pirkti ivairiu spalvuciu drabuzius 4u.gif
Atsakyti