Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

QUOTE(Kleopkriste @ 2005 07 21, 11:32)
Mano labai panašu,  mirksiukas.gif  tik penktas punktas būtų smėlio spalvos, (gletona taip pat) tamsiai rudos nemėgstų.  schmoll.gif

ech skorpionai mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu tiklsiai pasakyt, kokia megstu, tai priklauso nuo drabuzio paskirties. Tik zinau, kad l. nemrgstu juodos. Net neziuriu i tos spalvos drabuzius. Kad ir koks grazus jis butu, juodo nepirkciau ir uz l. zema kaina
Atsakyti
pas mane daugiausia rūbų juodos, po to mėlynos spalvos smile.gif dabar po truputuką daugėja ružavų rūbelių smile.gif Visiškai neturiu baltų, geltonų. Iš raudonos spalvos turiu tik vieną sijoną. Vis atsisakau juodus pirkt, bet.... juk jie prie visko dera, todėl turbūt jų daugiausia ir yra smile.gif Buvau pasinešus ant mėlynos spalvos, todėl irgi rūbelių pilna smile.gif dabar patraukė ant raudonos ir tamsiai žalios saplvų tongue.gif Bandysim ko nors gražaus ieškot wub.gif
Atsakyti
Priklauso nuo sezono veju, bet siaip silpnybe jauciu samanines spalvos apdarams...
Atsakyti
tik rozine ir dar karta rozine. Na, ne tokia kaip yvos merginu (ji pernelyg issakianti), o tokia prislopinta, sviesi, tokia spalvyte man atrodo lb miela, jauki, romantiska... mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pamišus dėl juodos (nors ir dabar nemažai rūbų turiu), paskutiniu metu - mėlynos visi atspalviai ir balta thumbup.gif
Atsakyti
ryskiai geltona, elektrine, zydra ir juoda, na dar truputi rasuva patinka, bet tik truputi wink.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka samanu,balta,juoda,zalia.Nemegstu violetines,rudos,elektrines 4u.gif
Atsakyti
man labiausiai patinka juoda, melyna, raudona, geltona rolleyes.gif
dar yra kelios spalvos, kurios visai nieko, jei rubas labai ciotkas tongue.gif
nu bet ruda, zalia ( isskyrus samanine ) ar ROZINE - tai baisu man, ypac rozine blink.gif
Atsakyti
Mano megstamiausios tai raudona, balta, geltona spalvytes. Siaip labai patinka visokie margumynai, bet dazniausiai tai dominuoja tokios splavytes. Kartais dar ir juoda, bet labai jau atibodo tongue.gif
Atsakyti
Nepatinka ruda (išskyrus šviesią smėlio), o šiaip beveik visų spalvų rūbų mano garderobe yra smile.gif
Atsakyti
Praeita vasara megau balta spalva.Ziema megstu juoda.Sia vasara prie sirdies ruzava spalva.Priklauso nuo sezono ir mados klyksmo
Atsakyti