Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausia spalva

O ar žinote, kad spalvos veikia ir įtakoja mūsų nuotaiką? Kurios spalvos yra duotos nuo gimimo, o kitas mes patys pasirenkame...
http://www.horoskopa...index.php?id=64
http://www.reco.lt/design/colors.php
Jei nepatinka kokia nors spalva – jos tiesiog nenaudokite. Jei erzina ryškios – yra begalė švelnių atspalvių. Atminkite, raudona, geltona ir oranžinė – šiltos, jos teikia energijos. Žalia – rami ir neutrali. Mėlyna, indigo ir violetinė – šaltos, veikia raminamai. Geltona – tai išmintis, ji stimuliuoja intelektą; mėlyna skatina mąstyti ir padeda atsipalaiduoti; žalia – suteikia pusiausvyros ir sveikatos; raudona skatina fizinį aktyvumą; oranžinė neša sėkmę; balta – švaros simbolis; violetinė stimuliuoja intuiciją, o rožinė – meilės spalva. Juoda sugeria energiją.
Pagal fengšui, spalva – viena svarbiausių jėgų, formuojančių nuotaiką ir būseną.

O man pačiai anksčiau patiko mėlyna 4u.gif ir visi jos atspalviai (beje, horoskopas irgi taip sakė), taip pat violetinė, bet vėliau ėmė patikti vyšninė ir net raudona. thumbup.gif Pati pastebėjau, kad pasikeičiau - tapau energingesnė, žvalesnės nuotaikos, tai tikriausiai dėl to, kad perėjau nuo šaltos spalvos prie šiltos. Nežinau, kaip jūs, bet aš pastebėjau spalvų poveikį ir dabar galiu jas pasitelkti į pagalbą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uva @ 2005 09 23, 10:24)
O ar žinote, kad spalvos veikia ir įtakoja mūsų nuotaiką? Kurios spalvos yra duotos nuo gimimo, o kitas mes patys pasirenkame...
http://www.horoskopa...index.php?id=64
http://www.reco.lt/design/colors.php
Jei nepatinka kokia nors spalva – jos tiesiog nenaudokite. Jei erzina ryškios – yra begalė švelnių atspalvių. Atminkite, raudona, geltona ir oranžinė – šiltos, jos teikia energijos. Žalia – rami ir neutrali. Mėlyna, indigo ir violetinė – šaltos, veikia raminamai. Geltona – tai išmintis, ji stimuliuoja intelektą; mėlyna skatina mąstyti ir padeda atsipalaiduoti; žalia – suteikia pusiausvyros ir sveikatos; raudona skatina fizinį aktyvumą; oranžinė neša sėkmę; balta – švaros simbolis; violetinė stimuliuoja intuiciją, o rožinė – meilės spalva. Juoda sugeria energiją.
Pagal fengšui, spalva – viena svarbiausių jėgų, formuojančių nuotaiką ir būseną.

O man pačiai anksčiau patiko mėlyna 4u.gif  ir visi jos atspalviai (beje, horoskopas irgi taip sakė), taip pat violetinė, bet vėliau ėmė patikti vyšninė ir net raudona.  thumbup.gif Pati pastebėjau, kad pasikeičiau - tapau energingesnė, žvalesnės nuotaikos, tai tikriausiai dėl to, kad  perėjau nuo šaltos spalvos prie šiltos. Nežinau, kaip jūs, bet aš pastebėjau spalvų poveikį ir dabar galiu jas pasitelkti į pagalbą. mirksiukas.gif

Nieko neradau apie juoda ,ruda Tik kad juoda atima energiją ,bet aš su tuo nesutinku.
Dėl spalvų negali taip sakyti,- kokia spalva mėgstamiausia.Pavyžd.Rubai man viena spalva. baldai jau kita spalva man patinka ,gėlės taip pat kitoki, tai kad klausimas apie ką ar rubai mėgstamiausia spalva ar kas,Nes jus atkreipkit dėmėsi jeigu patinka juoda spalva tai nereiškia ,kad patinka juodi baldai ,juodos gėlės ,rankinukai,ir panašei
Atsakyti
Nr. 1 - smėlio spalva
Nr. 2-Chaki.
Nr3-turkio.
ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 09:55)
Man tai baisu,kai pamatau mergynas ir moterys tokiom spalvom,katrais nat juokinga atrodo, blink.gif

Nu sorry, bet man daug baisiau, kai pamatau jauną merginą visą juodą juodą, kaip į laidotuves kokias išsiruošusią fear.gif Ir nieko juokingo nematau tame, kai pvz. prie tamsios aprangos derinamas koks nors ryškus akcentas ax.gif Juk pagyvina, suteikia aprangai kažko tokio....
Pati labai mėgstu ryškias spalvas. Tik aišku savam prote cool.gif Nemėgstu, kai tos spalvos tarpusavy pjaunasi ar jų per daug. Bet man daug daug gražiau ryškios spalvos, ypač jaunam žmogui ir ypač vasarą thumbup.gif Aišku, rudenį-žiemą visi šiek tiek privengiam to ryškumo, bet pvz. šalikus, kepures ar pirštines visada renkuosi ryškių spalvu 4u.gif Man gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 23 rugsėjo 2005 - 10:51
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 23, 11:51)
Nu sorry, bet man daug baisiau, kai pamatau jauną merginą visą juodą juodą, kaip į laidotuves kokias išsiruošusią  fear.gif  Ir nieko juokingo nematau tame, kai pvz. prie tamsios aprangos derinamas koks nors ryškus akcentas  ax.gif  Juk pagyvina, suteikia aprangai kažko tokio....
Pati labai mėgstu ryškias spalvas. Tik aišku savam prote  cool.gif  Nemėgstu, kai tos spalvos tarpusavy pjaunasi ar jų per daug. Bet man daug daug gražiau ryškios spalvos, ypač jaunam žmogui ir ypač vasarą  thumbup.gif  Aišku, rudenį-žiemą visi šiek tiek privengiam to ryškumo, bet pvz. šalikus, kepures ar pirštines visada renkuosi ryškių spalvu  4u.gif  Man gražu  wub.gif

Aš nekalbu apie akcentus rubuose ryškių spalvų ,aš bendrai apie tai kaip pavyzdž.KELNĖS GELTONOS ,BATAI RYŠKIAI RUŽAVOS SPALVOS ,MĖGSTYNYS KOKS TEN RAUDONAS ,O RANKINUKAS IŠVIS MARGAS,atrodo kaip paūga.
O KAS LIEČIA AKCENTO TAI KODEL GI NE,PATI NEŠIOJU IR ŠALIKUS IR PIRŠTINES RIŠKESNIŲ SPALVŲ.o juoda spalva yra klasikine, ir priklauso nuo rubu,- jeigu tu juodai apsirengei, tai tikrai ne trauriškai atrodai ,
kartoju priklauso nuo pačiu rubu ir atrodai klasiškai.Žinoma dadedi akcentuką koki tinkama ,derama
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 12:22)
KELNĖS GELTONOS ,BATAI RYŠKIAI RUŽAVOS SPALVOS ,MĖGSTYNYS KOKS TEN RAUDONAS ,O RANKINUKAS IŠVIS MARGAS,atrodo kaip paūga.

Kažin, ar kas nors dar taip vaikšto g.gif unsure.gif
Atsakyti
man mieliausias derinys- juodai balta, taciau labai megstu ir geltona, smelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 08:55)

QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 10:20)
...gėlės taip pat kitoki ir panašei

QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 11:22)
...MĖGSTYNYS
RIŠKESNIŲ

doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 23, 12:44)
Kažin, ar kas nors dar taip vaikšto  g.gif  unsure.gif

patikek manim kiek daug matau ,o jau vasara kas daresi,atrodo ,kuo margesne ir ryškesne tai turbut jautiesi kaip nežinau kas ........
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 09 23, 13:08)

Nesupratau g.gif
Atsakyti
O pas mene visokiu spalvu drabuziu. Bet daugiausis turiu raudonos, juodos (bet ju beveik neuzsidedu) ir smelio spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2005 09 23, 13:13)
  o jau vasara kas daresi,atrodo ,kuo margesne ir ryškesne tai turbut jautiesi kaip nežinau kas ........

Nu kas, pasakyk ax.gif Kodėl tave taip nervina ryškios spalvos? tongue.gif g.gif
O kada daugiau dėvėt ryškius rūbus, jei ne vasarą? rolleyes.gif
Atsakyti