Įkraunama...
Įkraunama...

Riešutų sviestas, pienas, kremas, varškė ir pan.

Tikiuosi ,kad nėra antros tokios pat temos ,na bent jau aš jos neradau ax.gif
Norėčiau paklausti kur perkate riešutinį sviestą? Aš niekur jo nerandu doh.gif ,o jis man toks skanėstas ,kad labai dažnai užsinoriu rolleyes.gif
Nepatogu prašinėt ,kad iš užsienio parveštų ax.gif
Lauksiu įvairių nuomonių ,gal kas žinote ir gaminate kažkokį ypatingą patiekalą? Oi ,net seilių burnoj prisikaupė essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 24 spalio 2012 - 10:22
Tikrai jo buna turbut visuose prekybos centruose tik paieskot geirau reikia. wink.gif Buna dazniausia turbut saldumynu skyriuje.
Atsakyti
Tikrai buna ju ir pas mus, paziurek salia tu sokoladiniu kremu, didesniuose prekybos centruose. Tik jis pas mus ir kainuoja atitinkamai, apie 10-12 Lt uz ta nedideli stiklainiuka doh.gif
Atsakyti
Visuose PC jo yra, nesuprantu kaip reikia ieškot, kad nerasti... schmoll.gif
Atsakyti
Na ,aš gyvenu mažam mieste ,tai tikrai niekur nėra ax.gif
Bet esu ieškojus ne kartą ir Klp ,Kaune ,gal ne ten ieškau? Žiūrėdavau prie šokoladinių kremų ,bandysiu paieškot saldumynų skyriuj ,dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
As panevezyje pirkau Maximoje , ir kiek pamenu prie saldumynu radau smile.gif tik va iki siol stovi, nes nezinau kur pritaikyt (vienas nelabai patinka) blink.gif
Atsakyti
jei apie zemes riesutu sviesta, tai jo tikrai buna kiekvienoj nors kiek didesnej parduotuvej prie sokoladiniu kremu rolleyes.gif
as ji megdavau valgyt uzsitepus ant ka tik paskrudinto skrebucio- jis tada nuo silumos toks pasilydes pasidaro, man labai skanu ax.gif tik dabar skrudintuvo neturiu blush2.gif
Atsakyti
IKI parduotuvėje perku Man labai skanu kepti sausainius su juo, arba į cheesecake įmaišyti
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 02 29, 10:43)
jei apie zemes riesutu sviesta, tai jo tikrai buna kiekvienoj nors kiek didesnej parduotuvej prie sokoladiniu kremu rolleyes.gif
as ji megdavau valgyt uzsitepus ant ka tik paskrudinto skrebucio- jis tada nuo silumos toks pasilydes pasidaro, man labai skanu ax.gif  tik dabar skrudintuvo neturiu blush2.gif

niam niam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 13, 22:34)
Aš niekur jo nerandu  doh.gif
yra maximose tikrai, net ir mažesniuose miesteliuose biggrin.gif šalia kitų saldumynų, šokoladinių kremų.
smile.gif+2008 02 28, 22:27-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2008 02 28, 22:27)
tik va iki siol stovi, nes nezinau kur pritaikyt (vienas nelabai patinka)  blink.gif
aš tai tepuosi ant skrebučio, dar galima pamaišyt su šokoladiniu kremu, kad saldžiau būtų, nes vienas jis grynų riešutų skonio, be cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 02 28, 12:41)
Na ,aš gyvenu mažam mieste ,tai tikrai niekur nėra ax.gif
Bet esu ieškojus ne kartą ir Klp ,Kaune ,gal ne ten ieškau? Žiūrėdavau prie šokoladinių kremų ,bandysiu paieškot saldumynų skyriuj ,dėkui už patarimus 4u.gif

Aš esu šio daikto maniakė ir tikrai galiu pasakyt kad ne visur jų būna, o ir jei būna tai čia Lietuvoje jie toookie jau prasti... Po burną veliasi - fuu... doh.gif Aš užsisakau iš užsienio kad parvežtų giminės ir artimieji 4u.gif

QUOTE(Tija @ 2008 02 29, 19:38)
IKI parduotuvėje perku Man labai skanu kepti sausainius su juo, arba į cheesecake įmaišyti

Kokius sausainius? bigsmile.gif Receptuką prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 03 02, 19:53)
Aš esu šio daikto maniakė ir tikrai galiu pasakyt kad ne visur jų būna, o ir jei būna tai čia Lietuvoje jie toookie jau prasti... Po burną veliasi - fuu...  doh.gif  Aš užsisakau iš užsienio kad parvežtų giminės ir artimieji  4u.gif
Kokius sausainius?  bigsmile.gif  Receptuką prašom  4u.gif

na taip- man jis vienas irgi po burna velias unsure.gif bet tai gal taip ir turi but- gi zemes riesutai lotuliukas.gif uztepus ant ko nors- nebesivelia smile.gif o del saldumo- tai jie buna kai kurie ir pasaldinti siek tiek, ir pasudyti, reik tik issirinkt rolleyes.gif
Atsakyti