Tikiuosi ,kad nėra antros tokios pat temos ,na bent jau aš jos neradau Norėčiau paklausti kur perkate riešutinį sviestą? Aš niekur jo nerandu ,o jis man toks skanėstas ,kad labai dažnai užsinoriu Nepatogu prašinėt ,kad iš užsienio parveštų Lauksiu įvairių nuomonių ,gal kas žinote ir gaminate kažkokį ypatingą patiekalą? Oi ,net seilių burnoj prisikaupė
Tikrai buna ju ir pas mus, paziurek salia tu sokoladiniu kremu, didesniuose prekybos centruose. Tik jis pas mus ir kainuoja atitinkamai, apie 10-12 Lt uz ta nedideli stiklainiuka
Na ,aš gyvenu mažam mieste ,tai tikrai niekur nėra Bet esu ieškojus ne kartą ir Klp ,Kaune ,gal ne ten ieškau? Žiūrėdavau prie šokoladinių kremų ,bandysiu paieškot saldumynų skyriuj ,dėkui už patarimus
jei apie zemes riesutu sviesta, tai jo tikrai buna kiekvienoj nors kiek didesnej parduotuvej prie sokoladiniu kremu as ji megdavau valgyt uzsitepus ant ka tik paskrudinto skrebucio- jis tada nuo silumos toks pasilydes pasidaro, man labai skanu tik dabar skrudintuvo neturiu
jei apie zemes riesutu sviesta, tai jo tikrai buna kiekvienoj nors kiek didesnej parduotuvej prie sokoladiniu kremu
as ji megdavau valgyt uzsitepus ant ka tik paskrudinto skrebucio- jis tada nuo silumos toks pasilydes pasidaro, man labai skanu tik dabar skrudintuvo neturiu
Na ,aš gyvenu mažam mieste ,tai tikrai niekur nėra
Bet esu ieškojus ne kartą ir Klp ,Kaune ,gal ne ten ieškau? Žiūrėdavau prie šokoladinių kremų ,bandysiu paieškot saldumynų skyriuj ,dėkui už patarimus
Aš esu šio daikto maniakė ir tikrai galiu pasakyt kad ne visur jų būna, o ir jei būna tai čia Lietuvoje jie toookie jau prasti... Po burną veliasi - fuu... Aš užsisakau iš užsienio kad parvežtų giminės ir artimieji
QUOTE(Tija @ 2008 02 29, 19:38)
IKI parduotuvėje perku Man labai skanu kepti sausainius su juo, arba į cheesecake įmaišyti
Aš esu šio daikto maniakė ir tikrai galiu pasakyt kad ne visur jų būna, o ir jei būna tai čia Lietuvoje jie toookie jau prasti... Po burną veliasi - fuu... Aš užsisakau iš užsienio kad parvežtų giminės ir artimieji
Kokius sausainius? Receptuką prašom
na taip- man jis vienas irgi po burna velias bet tai gal taip ir turi but- gi zemes riesutai uztepus ant ko nors- nebesivelia o del saldumo- tai jie buna kai kurie ir pasaldinti siek tiek, ir pasudyti, reik tik issirinkt