sveikos merginos, pradedu nauja tema, nors gal kazkuri irgi jau pradeda.
siandie mums visoms liudna. Bim, tu tik kaip nors laikykis sirdele.
bet jau sveikata mano
ko gero is savo vyru susirinkau visas "geriausias" bacilas... ir kosciu ir galva skauda ir nosis bega (nors jau maziau) ir dar ko tais sirdi daigo...

ko gero is savo vyru susirinkau visas "geriausias" bacilas... ir kosciu ir galva skauda ir nosis bega (nors jau maziau) ir dar ko tais sirdi daigo...
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 15:40)
nestukosia yra viena kuri mano kad as nuzudziau savo vaika ehoskopijom, tesiogei nepasake na bet ir taip suprast galima, jokinga...
o jetau.... ji nesupranta ką kalba.... verčiau patylėtų ... lazda antrą galą irgi turi...
bet ką padarysi, jei žmogaus trumpas protas - nepadauginsi gi.... nevisprotė...
QUOTE(STT @ 2008 10 01, 17:05)
o jetau.... ji nesupranta ką kalba.... verčiau patylėtų ... lazda antrą galą irgi turi...

QUOTE(STT @ 2008 10 01, 18:34)
bim, ar gali parašyt pavardes gydtytojų, kurios tave apžiūrėjo echo?
skutaite ir vyras kaskoks buvo atejas, net pavardes nezinau, kaskaip nepasiziurejau is to soko!! maniskes nebuvo gines. ryt vaziosiu kur nors dar pasiziuret jai nepradesiu kraujot....
o kam klausi?
Papildyta:
zinai man atrodo grycius is antakalnio ten buvo, nes jis ten dirba is vyru ir ziobakas bet ziobaka as pazistu tai reiskias grycius, kitu ten nera!
zydrute, tikrai liudna kad jungies, na bet cia mums lengviau
, nors kaip tik siandien darbe galvoju, kad kaip ir turetu vel kazkas atsirast
bim, pupa-uoga, neliudek taip baisiai
, bus dar leliukas pas tave, ne dabar gal , veliau... pazystama po 8 persileidimu pasigimde 2ą vaikeli ir be proto laiminga, nors prireike 10metu tam... taigi bus dar pas tave svente, dar turesi del ko skraidyt ant sparnu, nors suprantu kaip tau ziauriai liudna...
tris menesius saukem leliu ir mes, bet nieko... biski liudna(gal ir labai) buvo, bet palikau viska kaip yra ir bus kaip bus
idomu keliais klases baigusi ta zmogysta- tundra
Papildyta:
beje bim (ir visos kitos), gal nutups pas kokias 6 vienu metu gandras

QUOTE(bim @ 2008 10 01, 13:07)
na ka mergaites!!!! mano maziukas ana treciadieni mire,
bim, pupa-uoga, neliudek taip baisiai

tris menesius saukem leliu ir mes, bet nieko... biski liudna(gal ir labai) buvo, bet palikau viska kaip yra ir bus kaip bus
QUOTE(bim @ 2008 10 01, 15:40)
nestukosia yra viena kuri mano kad as nuzudziau savo vaika ehoskopijom, tesiogei nepasake na bet ir taip suprast galima, jokinga...
idomu keliais klases baigusi ta zmogysta- tundra
Papildyta:
beje bim (ir visos kitos), gal nutups pas kokias 6 vienu metu gandras

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 01, 18:52)

Nu mergytes....Liudna, apsiverkiau
Debile kazkokia ta nestuke kuri sugebejo taip kalbeti, kito ir zodzio nera

QUOTE(STT @ 2008 10 01, 16:05)

as neisivaizduoju gyvenimo be vaiku,bet labai bijau kad kada nors kai turesiu kita vaikeli jis nesirgtu ta pacia liga
o del ekoskopiju tai cia jau tikrai nesamone,dar tokios negirdejau

as kai turiu eliziuka dabar, kartais irgi pagalvoju, kad gerai butu dar vienas leliukas. nenoriu, kad dukryte viena augtu. bet bijau net pagalvoti, jei reiktu vel pradet kviestis gandrus. bijau nestumo, bijau visu tu dalyku kurie gali nutikti. bet tikriausiai praeis kazkuris laikas ir teks vel pasiryzti.
Aš vieną akimirką taaaaip noriu leliuko, kitą akimirką - bijau ir nenoriu. Nesisaugom. Antras mėnuo, kaip ramu
.
ir saunuole, nesisaugok. moraliskai ir virtualiai visada tave palaikysim. ir visas kitas.
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 01, 19:02)

ir saunuole, nesisaugok. moraliskai ir virtualiai visada tave palaikysim. ir visas kitas.
QUOTE(zydrute @ 2008 10 01, 20:33)
as neisivaizduoju gyvenimo be vaiku,bet labai bijau kad kada nors kai turesiu kita vaikeli jis nesirgtu ta pacia liga
o del ekoskopiju tai cia jau tikrai nesamone,dar tokios negirdejau 

kai pamastau kas viksta siam pasauli nukrato... kodel maziukam taip nutinka.... nesuprantu....
turieciau sakyt kad nebijok, kad kita leliukui taip nebus ir t.t...
bet kartais likymas isties ticiaes is musu!!! laikykis!!!