Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

Labukas 4u.gif
As ir vel bludineju... Uzsiplikinau siandien stipresne arbatele Neuro3+melisos... mazu gauis kas nors g.gif jei taip ryt pranesiu... nes dar tik ruosiuos ja gerti ax.gif

Zyzi sveikinu su isaugusiu dantuku ir del straipsniuko taip pat 4u.gif
Tai pat visas Mokytojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atsiprasau , kad tik dabar prabudau... blush2.gif

Diveja nezinau kokios ten pas tave problemos pilvuko sriti... bet tikrai manau kad leis anksciau... manau mane pralenksi... nes man sausio men reik sulaukti... dar tyrimams o tu manau tikrai parleksi visa apsipatenkinus is gines bigsmile.gif ax.gif

Rugseje nu ne velnio nieko as nesuprantu apie tuos drivtingus ir t.t. ale vistiek sveikinu... 4u.gif Smagu, kad jus praleidot gerai laika...

Na o mes siandien su MV dar 39 l obuoliu sulciu uzsidarem ziemai... tai jau dabar turetu uztekti... nes mano maziukas labai jau geria sultis... o dar kai viduriukai pas ji amziais kietoki.. (visas sitoj vietoj i mama.. na bent kuo nors...) tai man labai patinka tos obuoliu sultys... dar buvom Birstone pasivaikscioti... geras oras siandien buvom.. thumbup.gif
aisku ir angeliuka aplankem verysad.gif

Na ir su mama 1,5 val telefonu prapliurpem... (gerai, kad tarpusavi kalbam nemokamai) nes po barnio mazai buvom snekeje su ja... o su ja visada tokios artimos buvom... tai labai sunku buvo... vienas akmenukas nuo dusios nukrito...

Tai tiek mergytes... ramios nakties... 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

Ramybe ziuriu pas mus. Cia gerai ar blogai idomu g.gif
Rugseje hyp hyp hura thumbup.gif clap.gif . Niekas net neabejojo, kad vilties angelas pats paciausias wub.gif

Zyzzi laukiam nuotraukyciu is krikstynu ax.gif ir sveikinam su dantuku mirksiukas.gif O kai as rasiau kad ir tu buvai dingus kuriam laikui irgi neturejau omenyje, kad del to jog mes keliam depresija, tu tiesiog pati buvai pasakiusi, kad kuriam laikui norejosi pailseti. O tai Kad cia buna visokiu nuotaiku tai nieks nesigincys tikriausiai, nuo kuriu ateina laikas pailseti...

STT tu valgyk valgyk, nes su KR dieta tai nusibaigsi mirksiukas.gif

Sandrynja nu negi jau as romanus rasau blush2.gif . Genai, tevas neuzsiciaupia jau 57 metus, gali parom pilstyti is tuscio i kiaura. Bet as tai manau, kad tu neatsilieki nuo manes mirksiukas.gif

Vdapr panasu, kad musu visu panasi patirtis, tik vienos su vaistais ta perioda isgyveno, kitos be, bet visos mes nemiegojom. Kai daug minciu, atsakytu ir neatsakytu klausimu galvoje, kai vyksta nuolatine kova su savimi ir pasauliu, kai sirdis kaukia, tai sutrinka viskas, Smegenys perkrautos , nebemoka atsipalaiduoti. as vienu metu galvojau pradeti gerti nerima mazinancius, bet kazkaip isisukau be ju. Pasitark su gydytoja gal ji patasr kokius lenvesnius vaistukus gali pagerti, o gal verta pas psichologa nueiti.
Ramios tau nakteles 4u.gif
Papildyta:
Matau, kad esi prisijungusi Klaudi Ja. Kaip tu laikaisi? Kaip nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 05 spalio 2008 - 22:52
[quote=vdapr,2008 10 05, 22:08]
Labukas 4u.gif
As ir vel bludineju... Uzsiplikinau siandien stipresne arbatele Neuro3+melisos... mazu gauis kas nors g.gif jei taip ryt pranesiu... nes dar tik ruosiuos ja gerti ax.gif

[Na ir su mama 1,5 val telefonu prapliurpem... (gerai, kad tarpusavi kalbam nemokamai) nes po barnio mazai buvom snekeje su ja... o su ja visada tokios artimos buvom... tai labai sunku buvo... vienas akmenukas nuo dusios nukrito...

Man irgi nesimiega g.gif Vyras nori jau nuo kompo atitraukti. Bet nepavyksta rolleyes.gif Nusprende metu arbata padaryti smile.gif

Vdapr, noreciau paklausti jei nepaslaptis del ko su mama buvai susipykusi?
Kazkaip ir as pradejau konfliktuoti schmoll.gif
Atsakyti
sveikos
mergytės, kaip aš bijau, kaip bijau.... naktim nebemiegu ir vėl be proto bijau....
prieš mažylio mirtį man mušėsi į langus paukščiukai, dabar vėl duodasi, jau antrą pastebėjau, vakar vyras vieną, jezau, kaip aš bijau netekti ko nors iš savo šeimos, savo mažutės.... jetau, ką man daryt.... važiuosiu šią savaitę su Daun susitikt, nežinau ką daryt ir kaip man gyvent toliau.... aš beprotiškai beprotiškai bijau.... ašaros rieda kaip pupos ir kur čia valdytis...
aš bijau jos netekti be protiškai......... kodėl vėl tas pats, kodėl viskas kaip buvo prieš du metus.... ką daryt, juk dar anksti.........................

išprotėsiu.......
Atsakyti
STT tvardykis 4u.gif
zinau kaip baisu ir is proto kekviena diena ir sekunde vis labiau veda... bet raminkis vardan leles
gal isiprasyk ligoninen pagulet kur ryte vakare ir dar kada nori gali paziuret, tonus uzrasyt
lyg ir tyrimukai turi tau but sia savaite? prasyk kad kuo greiciau padarytu, tada bent savaitele galesi ramiau pagyvent, tas laikas nenumaldomai arteja kai tures gimt tavo lele
Papildyta:
kaip nors STT pratrauk dar 3savaites ir jau galima laukt ir tiketis leles pasimatymo kartu, man rodos per tavo nerima lele pati pasiskubins ateit
Atsakyti
nežinau, vieną sekundę save raminu, kitą beprotiškai bijau.... eisiu trečiad gal pas KR vėl, kad pažiūrėtų, placenta lyg ir tvarkoj, bet va ta virkštelė mane neramina.... ko ji ten tupi prie galvos...
ai, nežinau, reikia matyt prašyt kokio ankstyvo planinio CP, nes kitaip nežinau

greičiau ji pati sugalvotų išlyst, man ramiau būtų, tegu inkubatoriuj truputuką pagulės, bet kad tik ne manyje...

atrodo visur saugu išskyrus mano pilvą...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 06 spalio 2008 - 07:52
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 07:54)
sveikos
išprotėsiu.......

mergyte turi suimti save i rankas ir pasistenk del mazules dar jai reikia pagyvent pas tave ji dar maziuke,ir tu tikrai jos neprarasi eini kas sav pas daktara jauti ja visa para tik nusiramink nerimas ne i nauda siuo metu,yra tikrai daug mamyciu is sio skyrelio kurios isnesiojo kad ir as pati puikiai zinau tas baimes nes irgi vaiksciojau kaip su kiausu ir pastoviai rankos ant pilvo kad viska jausciau bet viskas gerai sulaukiau ir tu sulauksi tik dar truputuka 4u.gif tik tris savaiteles bent jau wub.gif
Atsakyti
kad būtų taip lengva.....
yra kurios sulaukia, o yra kurioms ir nepasiseka...
pvz bim........ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 09:32)
yra kurios sulaukia, o yra kurioms ir nepasiseka...
pvz bim........ verysad.gif

nu baik STT, viskas pries akis ir nera ko cia panikuot, bo tai gausi dirzu subinen smile.gif

manot Bim but labiau pasiseke jei but issaugojus nestuma iki galo ir mirtu kudikelis?... labai liudna del jos ir sirdele skauda, bet yra kaip yra... nenoriu but pikta ir bloga karksinti varna, bet uz ja stipriai spaudziau kumscius po to kai pirma kart pakele gyd aliarma, nes manau be reikalo nepanikuoja kad ir prastas gyd, o kolegos gal tiesiog velaiu buvo sutare nekelt panikos ir palaikyt Bim.. nezinau kaip yra buvo ir bus, bet as stengiuos is kekvieno blogio izvelgt nors maza laselyti kazko gero
geros dienos, neliudekit perdaug. lekiu darban
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 09:32)

tikrai zinau kad nera lengva bet reikia pasistengti ir tikrai zinau tas visas baimes pas mane jos prasidejo nuo 20sav doh.gif aisku kazkiek kitokia bet praktiskai tokia pat doh.gif ir labai labai pergyvenau verysad.gif bet po truputuka ir su musu palaikimu turi praeiti tas laikas dabar kartu su tavim laukiam apsilankymo pas daktara wub.gif
Atsakyti
kątik skambino mama...
mirė netolima giminaitė mano vyro metų..... nuo vėžio... jauna.... liko sūnus.
šiandien...
bl, tikiuos tuo pasibaigs man daužymaisi paukščių į langus, nieko nebepakeisi...
ot nuojautos.....
o paukščių daužymasis į langus berods atneša blogas naujienas, ar aš klystu?...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 10:01)
o paukščių daužymasis į langus berods atneša blogas naujienas, ar aš klystu?...

unsure.gif gal tai ir buvo pranesimas o tu ji sau prirasei unsure.gif Zemynai viskas liuks,tik mamyte labai stresuoja unsure.gif o del giminaicio tai gaila kad jauni zmones mirsta verysad.gif o tai tau paukstukas trenkesi i langa g.gif nes kelinta diena aplink langus ir man skraidzioja g.gif tikiuosi tai nieko nereiskia ax.gif
Atsakyti