As ir vel bludineju... Uzsiplikinau siandien stipresne arbatele Neuro3+melisos... mazu gauis kas nors

Zyzi sveikinu su isaugusiu dantuku ir del straipsniuko taip pat

Tai pat visas Mokytojas

Diveja nezinau kokios ten pas tave problemos pilvuko sriti... bet tikrai manau kad leis anksciau... manau mane pralenksi... nes man sausio men reik sulaukti... dar tyrimams o tu manau tikrai parleksi visa apsipatenkinus is gines

Rugseje nu ne velnio nieko as nesuprantu apie tuos drivtingus ir t.t. ale vistiek sveikinu...

Na o mes siandien su MV dar 39 l obuoliu sulciu uzsidarem ziemai... tai jau dabar turetu uztekti... nes mano maziukas labai jau geria sultis... o dar kai viduriukai pas ji amziais kietoki.. (visas sitoj vietoj i mama.. na bent kuo nors...) tai man labai patinka tos obuoliu sultys... dar buvom Birstone pasivaikscioti... geras oras siandien buvom..

aisku ir angeliuka aplankem

Na ir su mama 1,5 val telefonu prapliurpem... (gerai, kad tarpusavi kalbam nemokamai) nes po barnio mazai buvom snekeje su ja... o su ja visada tokios artimos buvom... tai labai sunku buvo... vienas akmenukas nuo dusios nukrito...
Tai tiek mergytes... ramios nakties...