Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

[quote=vdapr,2008 10 06, 11:08]
Labusia,

Klaudi Ja susipykom del nesamones visiskos... tiesiog manau toks laiko tarpas dabar... pykstam ant viso pasaulio...

Supratau mirksiukas.gif Smagu, kad susitaikete. Dabar pats tas "jautrumas". Ne taip pasake ar kazkas paziurejo iskart asaros. Tikiuosi jau greit pavargsiu verkti. blush2.gif Nes jau paciai nusibodo vaikscioti ''uztinusiai'. Dauguma angeliuku mamyciu, tai jau praejo tenka ir mums. Greiciau tas laikas praeitu....
Atsakyti
Sveikutės. Buvau šeštadienį "be ryšio", o vakar siaubėm Kauno bazę, vakare dar draugų pora buvo, tai taip sąžiningai prie kompo ir neprisėdau.

Su gimtadieniu, Henri Luk 4u.gif .

Rugsėje, susitikimo norėsiu. Ten spalio pabaigoj mirksiukas.gif .

Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 06, 12:34)
Greiciau tas laikas praeitu....

Su laiku kai kas keičiasi.... ilgesys aišku, lieka. Tas smaugiantis kausmas šiek tiek apmažėja..... bet aš dar ir dabar dažnai ašaroju..... verysad.gif
Atsakyti
Henriluk, su gimtadieniu tave 4u.gif 4u.gif Laikykis mažut...

ačiū mergytės... čia jaučiuosi kažkaip geriau nei bet kur kitur...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
Henriluk, su gimdieniu tave 4u.gif Ką čia bepridussi, tegu išsipildys viskas ko čia buvo prilinkėta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
STT, tau ir Žemynai po 4u.gif 4u.gif , laikykis, esi stipri, moki susiimti... Viskas yra ir bus user posted image

Papildyta:
Beja, kas dėl susitikimo, jei priimsit mus su Migle, su malonumu sudalyvausim blush2.gif ( jei nieks nesukliūdys, kaip dažniausia būna, jei ką planuoju doh.gif )

Ir dar, bice, na tavo postai wub.gif tu taip gražiai viską surašai.. Ech, pavydžiu tau šito rolleyes.gif (tikrai ne piktai bigsmile.gif )
Atsakyti
rimtai merginos, kada susitinkam, a?
Vilniuje. pasiplanuojam dar... noriu visas vėl pamatyt.
Atsakyti
Laba diena,

STT, kvepuok ramiai ir nesinervuok. Teisingai merginos sako - jei jau baisiai neramu, tai tarkis, gulk i patologini, tegu raso CTG po 2-3 kartus dienoj. Arba tegu Daunoravicius tave i dienos stacionara uzraso, ten irgi CTG gali uzrasinet. Vienu zodziu, nesinervuok. Ir zinok, kad virkstele prie galvos nebutinai reiskia, kad bus blogai. Daugybe vaiku gimsta su apsisukusia virkstele ir po to laksto sau laimingi. O del pauksciuku - tai irgi nesnervuok, tiesiog gal langai dideli, jie gi kvailuciai tie pauksciukai, nesupranta kas ir kaip. Mano kaimynas buvo net kalendoriu ant lango priklijaves, kad pauksciai nesidauzytu.

Henriluk, su gimtadieniu 4u.gif

Bice, kaip ten reikalai su tavo Hcg?

As tai kazkaip niekaip iki galo nesusitvarkau su savo ginekologine puse doh.gif Tai mano planavimai vis nusikelia ir nusikelia doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Eina sau STT, kaip tau dabar sunku... Net nuramint tave sunku. Juk kalbet tai viena, o kai paciam jau reik su tuo susidorot, tai jau visai kas kita. Zinau ir pati taip jausciausi. Nieko naujo nepasakysiu, mergikes cia tau daug visko prisake. Tiesiog kaip jau zinai, reik kazkaip tau apsiramint del Zemynos wub.gif . Juk ji taip laukiama....Pabaik sulaukt, juk jau tiek islaukta. Laikykis, mes su tavim. Juk ir zemyna kokia saunuole, kaip puikiai laikosi ir auga. Tai ir mama tokia turi but. Nepavesk savo dukrytes wub.gif
Henriluk, su gimtadieniu Tave happybday.gif . Ramybes tavo sirdelei wub.gif
Kaip jum pavydziu, gyvenat sau Vilniuj, meetus organizuojat thumbup.gif . O as cia savo tundroj sedziu doh.gif . Davai, darom Zemaitijoj susitikima. Ar yra cia pas mus zemaitukiu? rolleyes.gif
O man siandien sunkoka verysad.gif . Jau 9 menesiukai kai mus paliko angeliukas cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 06 spalio 2008 - 14:12
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 13:28)

ačiū mergytės... čia jaučiuosi kažkaip geriau nei bet kur kitur...

klausyk, o taves negali pagudyt i skyriu stebejimui. ar nors kasdien nueik, prie monitoriaus, kad sideles darba patikrintu. zinau, kad tau dabr siaubingai baisu. pati pabaiga, bet pats baisumas.
dziaugiuosi, kad siandie tau geriau
Atsakyti
HenriLuk su tortadieniu 4u.gif , kad norai pildytusi nespejus panoret
cia nuotaiaki praskaidrint ir fantazijai palavint bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 06, 15:31)
HenriLuk su tortadieniu 4u.gif , kad norai pildytusi nespejus panoret
cia nuotaiaki praskaidrint ir fantazijai palavint bigsmile.gif
user posted image

Na geras!!!!!!! Maza ta Lietuvele!!!! TAS VIDURINIS BERNIUKAS SU BALTOMIS KELNEMIS GERAS MANO PAZISTAMAS. NA RAMAS DUODA biggrin.gif NA TIKRAI NUOTAIKA PAGERINAI lotuliukas.gif NEGALIU SUSTOTI NESIJUOKDAMA biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2008 10 06, 16:27)
klausyk, o taves negali pagudyt i skyriu stebejimui. ar nors kasdien nueik, prie monitoriaus, kad sideles darba patikrintu. zinau, kad tau dabr siaubingai baisu. pati pabaiga, bet pats baisumas.
dziaugiuosi, kad siandie tau geriau

neguldys manęs patologinian... viskas pas mus gerai... čia mano smegenyse yra patologija, merginos... niekas neguldo į stacionarą jei nėra patologijos, juolab AK dabar remontuojasi ir jei tokių kaip aš prisirinks, patikėkit, neliks vietos tikroms patologijoms.
viskas gerai pas mus, juk aš vaikštau kas savaitę pas savo mylimą daktarą... niekas nestebės kelis kart per dieną tokio nėštumo. juk aš žinau kaip kas pas mane.
aš tikiu geriausiu. wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 06, 17:09)
Na geras!!!!!!! Maza ta Lietuvele!!!! TAS VIDURINIS BERNIUKAS SU BALTOMIS KELNEMIS GERAS MANO PAZISTAMAS. NA RAMAS DUODA biggrin.gif  NA TIKRAI NUOTAIKA PAGERINAI lotuliukas.gif NEGALIU SUSTOTI NESIJUOKDAMA biggrin.gif  clap_1.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras..
Atsakyti