Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

QUOTE(vadove @ 2008 10 06, 17:25)
Labas vakaras..

sveika pargrįžus, pasakokis, kaip jauties ir ttt

pasiilgom tavęs

Mergos, mes jau turim pirmą gimusią lapkritinukę thumbup.gif penkiom dienom anksčiau už mane terminas gimdyt buvo. wub.gif thumbup.gif
jau pabyrėjom.... kaži, kelinta aš būsiu cool.gif wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif

STT, panikiorsha doh.gif jetau, kaip sunku mums su tom baimem doh.gif

Laikykis, tuoj jau finishas ne uz kalnu thumbup.gif

As tai kazkokia namine pasidariau blush2.gif Maista net gaminu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Valery @ 2008 10 06, 18:26)
Labas vakaras  bigsmile.gif

STT, panikiorsha  doh.gif jetau, kaip sunku mums su tom baimem  doh.gif

Laikykis, tuoj jau finishas ne uz kalnu  thumbup.gif

As tai kazkokia namine pasidariau  blush2.gif Maista net gaminu  blink.gif

Labai patiko Valery parasytas STT apibudinimas. biggrin.gif Tikra panikiorsha ax.gif Stt tik nepyk mirksiukas.gif As turbut isvis paranojike busiu mirksiukas.gif Zinoma jei atsistatysiu ir vel lauksiuosi...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 17:41)
jau pabyrėjom.... kaži, kelinta aš būsiu cool.gif  wub.gif

Nekantrauji...... smile.gif Aš, pamenu, visai nenorėjau gimdymo artėjimo... Ir kol Ją nešiojau tol turėjau..... Tavo patirtis kita.... verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif

STT saunuole, susiimam ir laikomes thumbup.gif

O as tai kazkaip niekada neskubejau, nebuvo to jausmo, kad kuo greiciau, bet man kita 38 savaite lups planiskai unsure.gif

Vadove kaip tu laikaisi, kaip sveikatele? kaip nuotaikos? Sveika sugrizusi 4u.gif

Klaudija dabar visokiu minciu kyla, bet ateis laikas kai tiesiog baime dings, tu atsigausi ir vel planuosi leliuka, tiesiog reikia islaukti, nors Ajuka nelauke ir arielyte atsirado gan a greitai, na kiekviena savaip tikriausiai...

Andryte tau ziuriu su ginekologine puse irgi visokiu bedu verysad.gif doh.gif ... vel ovuliacijos nera?bet lyg tai zadejai iki nauju nestartuoti ax.gif , reik tiketis , kad iki tada susitvarkys bedeles, bet kokiu atveju tu pirma mirksiukas.gif . O del Hcg ryt gal aiskiau bus, daktariukscio siandien neradau, reiktu ketvirtadieni pasidaryti, o paskui dinamikoje, paziuresiu ar pavyks susitarti , kad ne po dvieju o po savaites pakartotu ax.gif , bet jauciuosi nebe taip kaip po pirmo valymo, nors kai supykino del ko nors susinevinu, jau ir SB visa teorijas apie trofoblastine liga isaiskinau doh.gif

Sandrynja neliudek saulele console.gif .
Laurai va metukai arteja verysad.gif ...

Rasa nu nera tie mano postai kazkokie ypatingi blush2.gif
Henriluk kaip gimtadieni atsventei?

Gero vakarelio visom 4u.gif einu mazaja uzsiimsiu, poto darban yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 06 spalio 2008 - 20:07
norit pasigerint savo nuomone apie tvarka jusu namuose, as vos ne pedante pasijauciau po tokiu vaizdu hihihi.gif
http://www.buymydump.com/
Papildyta:
nu va atkasiau ir drifto biskimb vaziuja nr 14 (filmuke pasirodo apie 3min)
http://www.youtube.c...h?v=69fZhbQdtJE
va taip drifteriai "stato skersa" masina
Atsakyti
Sveika, Vadove, pasisveikinai neparasei kaip sekasi Tau bigsmile.gif

Klaudija, bus leliukas, pamatysi -atsigausi imsi planuot. Butinai.

Del susitiko mes su Arielyte galetume i gala savaites arba kita savaite, nes sia namie tupim su slogyte ir be to vienos. MB isrukes i komandiruote blush2.gif b Gal aisku pagysim bet dar nezinau - kol kas dar pilnu tempu bega verysad.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 06, 21:23)
norit pasigerint savo nuomone apie tvarka jusu namuose, as vos ne pedante pasijauciau po tokiu vaizdu hihihi.gif

nu cia jo .... blink.gif siaubakas
Atsakyti
As jau po darbo karsta.gif Biski pavargus,biski liudna ir laaaaaabai alkana doh.gif
QUOTE(STT @ 2008 10 06, 14:48)
rimtai merginos, kada susitinkam, a?
Vilniuje. pasiplanuojam dar... noriu visas vėl pamatyt.

thumbup.gif Smagu butu vel susibegt!!!! O gal dar ir kitos prisijungtu mirksiukas.gif Bet bukit geros,paderinkit su mano iseiginem blush2.gif Nes as tikrai labai noriu dalyvauti susimatyme bigsmile.gif

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 06, 15:11)
Kaip jum pavydziu, gyvenat sau Vilniuj, meetus organizuojat thumbup.gif . O as cia savo tundroj sedziu  doh.gif . Davai, darom Zemaitijoj susitikima. Ar yra cia pas mus zemaitukiu? rolleyes.gif

O is kur konkreciau tu? ax.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 06, 17:09)
Na geras!!!!!!! Maza ta Lietuvele!!!! TAS VIDURINIS BERNIUKAS SU BALTOMIS KELNEMIS GERAS MANO PAZISTAMAS. NA RAMAS DUODA biggrin.gif  NA TIKRAI NUOTAIKA PAGERINAI lotuliukas.gif NEGALIU SUSTOTI NESIJUOKDAMA biggrin.gif  clap_1.gif

Geras thumbup.gif Ir as ji pazystu lotuliukas.gif Tik jau seniai bemaciau,o gal net ir nepazinciau,Lankem ta pacia mokykla ax.gif

Vadove laikosi neblogai.Tyrimu kruvas pridare,bet jau isleido is ligonines.Pakeite vaistus,tai gydysis toliau namuose. Jai liudna siuo metu ir ir neturi upo rasyti verysad.gif Stiprybes jai 4u.gif
Atsakyti
labas verysad.gif

zinot jei saziningai...pavargau vel.. pavargau but stipri... noriu paluzt... bet zinau kad negaliu... bet labai to noriu... is kur tas noras? siandien uzsakem tvorele ant kapu paminkliuka liko tik angeliuka uzsakyt kad atsiustu... kaip tai sunku... vaziuojam su MV namo ir sako jis: o dabar mes ne tuo turetume rupintis... cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 06, 21:31)
Papildyta:
nu va atkasiau ir drifto biskimb vaziuja nr 14 (filmuke pasirodo apie 3min)
http://www.youtube.c...h?v=69fZhbQdtJE
va taip drifteriai "stato skersa" masina

man tai šlykštu.. nesąmonė, čia žmonės negyvena

Tavo vyras thumbup.gif

QUOTE(divėja @ 2008 10 06, 22:37)
Smagu butu vel susibegt!!!! O gal dar ir kitos prisijungtu mirksiukas.gif  Bet bukit geros,paderinkit su mano iseiginem blush2.gif  Nes as tikrai labai noriu dalyvauti susimatyme

būtinai.
tai kada a?
QUOTE(vdapr @ 2008 10 07, 00:18)
labas  verysad.gif

zinot jei saziningai...pavargau vel.. pavargau but stipri... noriu paluzt... bet zinau kad negaliu... bet labai to noriu... is kur tas noras? siandien uzsakem tvorele ant kapu paminkliuka liko tik angeliuka uzsakyt kad atsiustu... kaip tai sunku... vaziuojam su MV namo ir sako jis: o dabar mes ne tuo turetume rupintis...  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

būna taip ir dar bus... ir man taip buvo, atrodo jau viskas, galas, bet paprašo ko nors vaikas ir pradedi galvot, kad gali numirt ir tttt, bet kas gi pasirūpins mažiuku... kas jį taip mylės kaip mama ir atsigauni vėl kuriam laikui..
laikykis Vdapr, žinau kaip beprotiškai sunku ir smaugia visą, bet tu privalai dėl sūnelio gyventi. Jam reikia mamos labiau nei bet kada .. jis irgi pergyvena ir bijo ir ttt
Na gal šiandien diena išauš šviesesnė...
Atsakyti
paziurekit kaip naikina mano vaikystes medzius (sodinom per talka kai tvarkem aplinka pries 25metus) cray.gif , platins kelia
user posted image
vaizdelis siandien ryte
Atsakyti
Labas rytukas mirksiukas.gif

QUOTE(STT @ 2008 10 07, 07:57)

būtinai.
tai kada a?

Man sis penktadienis ir kitas treciadienis laisvas ax.gif O kada kitos mergytes gali dalyvaut susibegime?????

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 07, 08:34)
paziurekit kaip naikina mano vaikystes medzius (sodinom per talka kai tvarkem aplinka pries 25metus) cray.gif , platins kelia
user posted image
vaizdelis siandien ryte

Kaip gaila verysad.gif Tokius medzius doh.gif
Atsakyti