Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

Sveikos iš ryto
QUOTE(divėja @ 2008 10 07, 20:59)
Jei visom tinka,darom penktadieni!!! ????????? Kur ir kada?????
Vadove bandysiu ikalbeti blush2.gif
O kas dar jungiasi????????? be musu ????

siūlau Akropolį. Kiniečius gal, a?
Čia man patogu, tada vaiką atiduot priežiūrai Euroopos galiu. Nes kitaip su jo judrumu tai doh.gif biggrin.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 07, 21:27)
Merginos, gal kuri galit patart, kaip kosulį pagaliau įveikti? Jau trečia savaitė kosėju ir galo nesimato...

man buvo prieš pastojant toks bjaurybė ir čiulpiau viską ir gėriau ir ko tik nedariau , o padėjo tik Pertusinas (nu kaip tarybais buvo toks) ir garstyčių kompresai ant krūtinės.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar suvalgiau keturis apelsinus, o naktį tualete buvau kokius tris kartus blink.gif Atsikėliau pikta ir užtinus.Reikia kavos įkalt.
QUOTE(HenriLuk @ 2008 10 07, 15:40)
Niekas neturi teises taves teisti ir kalti prie kryziaus, kadangi nezinia kas musu paciu laukia uz kampo.....Koks bebutu tavo pasirinkimas, bent as Tave palaikysiu kaip be galedama,tad drasiau sunglasses2.gif  friends.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 10 07, 17:00)
Mano nuomone taip pat nera taves uz ka kalti prie kryziaus...

Ačiū, ačiū mergaitės wub.gif
Atsakyti
Nuo kosulio: pakaitink kojas karštam druskuotam vandeny, aš dar tepiausi krūtinę Rezorbano tepalu ( padėjo, bet gal kad buvo tik pradžia). Dar kažkokias Ambrolax tabletes gėriau. O taurės kada statomos? Ar jau čia atgyvena? ( man turbūt jas statė tik vaikystėj).
Atsakyti
Ir as kavinuos,bet kazko tonuso mazoka.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 10 08, 08:04)
Labas rytas 4u.gif

Vakar suvalgiau keturis apelsinus, o naktį tualete buvau kokius tris kartus blink.gif Atsikėliau pikta ir užtinus.Reikia kavos įkalt.
Ačiū, ačiū mergaitės wub.gif

Na va susiruosiau pirma kart po ilgos pertraukos sau apelsinu sulciu spaust perskaicius vakarykstcius nuotykius tualete, tai net suglumau lotuliukas.gif
Atsakyti
kur visos? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes. Nesiraso man siandien verysad.gif . Zliumbiadienis mane aplanke
cray.gif cray.gif cray.gif . Jau is ryto buvo prastai, bet dar laikiausi,bet vis tik pratrukau...9men kai nera musu angeliuko, atrode, kad jau pradedu su tuo susitaikyt. Ne velnio.... doh.gif . Nieko su savim nepadarau, asaros byra pacios, prigeriau vaistu, bet kur tau....matyt per daug prisikaupe, reik turbut issizliumbt cray.gif
Atsakyti
[quote=,2008 10 08, 13:53]
cray.gif cray.gif cray.gif . Jau is ryto buvo prastai, bet dar laikiausi,bet vis tik pratruksu...9men kai nera musu angeliuko, atrode, kad jau pradedu su tuo susitaikyt. Ne velnio.... doh.gif . Nieko su savim nepadarau, asaros byra pacios, prigeriau vaistu, bet kur tau....matyt per daug prisikaupe, reik turbut issizliumbt cray.gif
[/quo

Issiverk verysad.gif Pas mane ziuriu su tomis asaromis, tai jau sistema darosi. Vakar kazkaip laikiausi, o siandien bliaunu. cray.gif Pratrukau unsure.gif Vyras net is darbo parvaziavo. Kazkas jam susivaideno.
Sandrynja jokiais budais nepradek kaupti savyje skausmo ir tvardytis. Veliau gali buti tik blogiau.... Istikruju 9 men., tai labai trumpas laiko tarpas....

Is tikruju kur visos dingo?

STT man akropoli tinka smile.gif
Atsakyti
Sandrynja, .... console.gif . Žinau, kokios tos datos skaudžios..... augini mintyse...... liūdna, kad ne tas žodis..
Te nesupyksta kitos, bet man skaudžiausia šiame skyrelyje matyti tave.... kai tada perskaičiau tavo pirmą žinutę - šokas ištiko....ir kol nebuvau įsitikinusi, kad tai tikrai tu, meldžiau kad nebūtum.... deja...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 08, 14:53)
cray.gif  cray.gif  cray.gif . Jau is ryto buvo prastai, bet dar laikiausi,bet vis tik pratrukau...9men kai nera musu angeliuko, atrode, kad jau pradedu su tuo susitaikyt. Ne velnio.... doh.gif . Nieko su savim nepadarau, asaros byra pacios, prigeriau vaistu, bet kur tau....matyt per daug prisikaupe, reik turbut issizliumbt cray.gif

laikykis

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 08, 16:13)
STT man akropoli tinka  smile.gif

drinks_cheers.gif

Vadove, tu gali? Prisijungsi?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 08, 17:21)
Sandrynja, ....  console.gif . Žinau, kokios tos datos skaudžios..... augini mintyse...... liūdna, kad ne tas žodis..
Te nesupyksta kitos, bet man skaudžiausia šiame skyrelyje matyti tave.... kai tada perskaičiau tavo pirmą žinutę - šokas ištiko....ir kol nebuvau įsitikinusi, kad tai tikrai tu, meldžiau kad nebūtum.... deja...

verysad.gif Is tikruju, nezinu sianien kur lyst...Kazkodel uzejo saves kaltinimo banga. Vis galvoju, kad jei buciau buvus atkaklesne ir buciau pareikalavus mano mazute isvezt i klinikas, gal mazute dabar butu su manim????????O gal ir ne??? verysad.gif
Vaivos juosta, nerasiau tau dar to. Zinok, kai tu isvykai namo, i palata atkele kita mamyte, kuri pagimde negyva vaikeli verysad.gif . kai ja isleido, atkele dar viena tokio pat likimo mamyte. O po jos dar viena mamyte, kurios vaikeli suzalojo gydytojai gimdymo metu....As galvojau, kaip greiciau is ten istrukt, nes tiek skausmo aplink buvo...O ir mano mazutes kovojo uz savo gyvybes... Kazkokia prakeikta palata. Net gydytoja jau sake, kad gal reik pasventint ta palata.
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 10 08, 16:50)
Kazkokia prakeikta palata. Net gydytoja jau sake, kad gal reik pasventint ta palata.

Siaubas kažkoks....
Atsakyti