Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 08, 19:14)
Rugsėje, kaip šis reikaliukas išsisprendė?

nu paprastai sulaukiau kol grizo mama ir 21,30 ejo praust masina smile.gif
dabar kai pagalvoju tai toks juokas ima- vienu sureliu (pasirodo ne sviestas buvo) taip nutaske masina, kad stogas, kapotas, priekinis stiklas ir sonas nutaskyta buvo lotuliukas.gif . jaunuoliui apie 15 metu, aiskino kad netycia pataike doh.gif

isliudekit mergaites, normalu tas liudesys, jei nebutu to liudesio ir emociju kaitos galima butu itart kad protelis pavede, tik neisigyvenkit i ta liudesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 08 spalio 2008 - 18:20
sveikos visos 4u.gif seniai cia buvau.uzpuole depresija,nors nusisauk,darbo nerandu,o blogos mintys,tas kirminukas vis eda mane verysad.gif as maniau kad buvom paciu geriausiu daktaru rankose,bet kartais ir jie niekuo padet negali,pasake jusu vaikas turi per daug ligu ir viskas cray.gif o jis turejo tik viena savo liga,o kitas gavo ligoninej,o kaltu niekada nebuvo ir nebus...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 08, 00:05)
jau ilgai sergi  g.gif ziurek, kad nesikomplikuotu, gabut reiketu paseli is gerkles paimt jei kosulys gerklinis  g.gif nes cia jau manau Tau rimtesnio gydymo reikia nei ACC.. Uzsirasyk pas Lor gydytoja

Kosulys tai pas mane iš giliau, iš plaučių, o gerklę tik dabar jau nuo to kosulio skaudėt pradėjo. Kažkoks virusas, nes darbe bent penkiems žmonėms panašiai. Bet kaip išsikapstyt? Gydymo įstaigą tai žadu keisti, nes man jau atsibodo mūsų gydytojos nesugebėjimas padėti, o ji pas mus tik viena.
Šiandien diena išvis "firminė": direktoriaus pavaduotojas vidurdienį iš darbo namo parvežė "be fazių", nes papildomai dar migrenos priepuolis prisidėjo.. Visą dieną pravėmiau, galva dar ir dabar plyšta. Darbe kolegos klausia, kas man yra, gal nėščia? Nu bet nemanau, tik migrenos priepuolis sergant turbūt stipresnis būna... Nors geriau jau ne migrena būtų buvus - norėčiau... Bet tikrai migrena, nes man dabar MM. Labiausiai bijau, kad klimaksas koks nebūtų... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2008 10 08, 19:23)
.uzpuole depresija,nors nusisauk,darbo nerandu,o blogos mintys,

Darbas vienoms šiose situaciojose padeda, kitms geriau namuose.. Man išėjimas buvo į didelę naudą. Susitvarkys ir tau. O prieš nestuke.gif kažkur dirbai?
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 08, 19:27)

Labiausiai bijau, kad klimaksas koks nebūtų...  blink.gif

man per mm normalu migrenos priepuoliai, alpimas, vemimas ir tt... ne karta del to buvo nestumas pripaisytas
nebijok ir as bijau, dviese ne taip baisu gal bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif  seniai cia buvau.uzpuole depresija,nors nusisauk,darbo nerandu,o blogos mintys,tas kirminukas vis eda mane verysad.gif as maniau kad buvom paciu geriausiu daktaru rankose,bet kartais ir jie niekuo padet negali,pasake jusu vaikas turi per daug ligu ir viskas cray.gif o jis turejo tik viena savo liga,o kitas gavo ligoninej,o kaltu niekada nebuvo ir nebus...

Nesijaudink, pasistenk nusiraminti: man irgi labai ilgai darbo nepavyko surast, irgi stresavau, bet paskui viskas pradėjo tvarkytis.
Pirmą pusmetį po visko darbo net neieškojau, nes smegeninė buvo tiek nučiuožus, kad dirbti būčiau nesugebėjus. Paskui baigiau pusmečio trukmės buhalterių kursus (turiu inžinerijos magistro laipsnį, o diplomo niekad taip ir neteko rodyti, nes, kol baigiau KTU, dauguma tekstilės įmonių išnyko...) - ir po jų iškart gavau kelis darbo pasiūlymus. Priėmiau kažkada seniai buvusio bendradarbio pasiūlymą (labai svarbu man buvo jauki darbo atmosfera), ir štai jau metus sėkmingai darbuojuos. Nors iki tol viską juodom spalvom piešiau, galvojau, niekad darbo nerasiu: buvau išsiuntus gal šimtą CV, apturėjau tris (tik) pokalbius dėl darbo - ir nieko. Bet amžinai blogai juk būti negali.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 08, 20:07)
Joooo. O palata - tai superinė išvaizdos atžvilgiu - telikas, šaldytuvas, medinės lovs ir vaikiukams dvi medinės supamos lovelės su baldakimais  wub.gif  wub.gif  . Net ir numerį prisimenu - 321.....  verysad.gif  Ir kas keisčiausia, aš pati pasiprašiau į tą palatą. Dar kai gulėjau intensyvios terapijos palatoj, šalia buvo kita maam, taip susidraugavom, susišnekėjom. Ją pirmiau iškėlė ir man lyg pasigirdo, kad ją iškėlė į šito numerio palatą, tai kai manęs atvažiav vežt, pasiprašiau kad skirtų tą palatą, kur ir draugė. Nuveža, žiūriu - mama ne ta  smile.gif . Pasirodo, apsirikau su numeriais, ne tą nugirdau.
Bijau tokių sapnų..

Palata tai puiki buvo, kiti galvojo, kad mokama. Tik va gaila, kad kol as gulejau ne vienas kudikelis tose graziose lovelese taip ir negulejo..... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 10 08, 18:58)
Bice, auuuuuuuuuuuu. Kaip reikalai su tavo tyrimais? Mane daba jau kitos problemos puola, o ne ovuliacijos nebuvimas (jos ir negali but, nes geriu kontraceptikus). Bet galvoju, kad gal dabar atvargsiu, tai po to viskas eis kaip sviestu patepta.

aga, ir aš Bicės jau spėjau pasigest

oi kam tu tą brudą geri? dėl gydymo ar dėl apsisaugojimo? blink.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 08, 19:07)
Joooo. O palata - tai superinė išvaizdos atžvilgiu - telikas, šaldytuvas, medinės lovs ir vaikiukams dvi medinės supamos lovelės su baldakimais  wub.gif  wub.gif  . Net ir numerį prisimenu - 321.....  verysad.gif  Ir kas keisčiausia, aš pati pasiprašiau į tą palatą. Dar kai gulėjau intensyvios terapijos palatoj, šalia buvo kita maam, taip susidraugavom, susišnekėjom. Ją pirmiau iškėlė ir man lyg pasigirdo, kad ją iškėlė į šito numerio palatą, tai kai manęs atvažiav vežt, pasiprašiau kad skirtų tą palatą, kur ir draugė. Nuveža, žiūriu - mama ne ta  smile.gif . Pasirodo, apsirikau su numeriais, ne tą nugirdau.
Bijau tokių sapnų..

bet ir velniškas skaičius.... sutapimas....
o jei būtum kitoj palatoj, kas tada būtų buvę?....

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 10 08, 19:07)
Taurės vaikystėje padėdavo, ir dabar gal padėtų, tik kad aš jų neturiu, o pirkti tai niekur nerandu.

gal garstyčių kompresų nusipirk ant krūtinės... arba kur nors pasiskolink taures... aš tai iš anytos pasiėmiau dešimt na vsiakij kaip gerą vaistą..

QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 08, 19:19)
nu paprastai sulaukiau kol grizo mama ir 21,30 ejo praust masina smile.gif
dabar kai pagalvoju tai toks juokas ima- vienu sureliu (pasirodo ne sviestas buvo) taip nutaske masina, kad stogas, kapotas, priekinis stiklas ir sonas nutaskyta buvo lotuliukas.gif . jaunuoliui apie 15 metu, aiskino kad netycia pataike

o jaaaaaa...... netyčia sūrelį išmetė per balkoną doh.gif lotuliukas.gif sūreliai mėgsta skraidyt biggrin.gif per balkonus.... o ne iš šaldytuvo ant grundų?.... ir dar išsipakuot moka patys beskrisdami doh.gif lotuliukas.gif

sveikos visos 4u.gif  seniai cia buvau.uzpuole depresija,nors nusisauk,darbo nerandu,o blogos mintys,tas kirminukas vis eda mane verysad.gif as maniau kad buvom paciu geriausiu daktaru rankose,bet kartais ir jie niekuo padet negali,pasake jusu vaikas turi per daug ligu ir viskas cray.gif o jis turejo tik viena savo liga,o kitas gavo ligoninej,o kaltu niekada nebuvo ir nebus...

verysad.gif laikykis,,,,,
kaltų niekada nebus... kas bebūtų atsitikę...
man į akis mano daktarė po mažiuko mirties man pasakė (ta kuri mane ramino ir ant akivaizdžiai beinfarktuojančios placentos vaiko užpakaliui nupaišė) "žinok aš tai čia jokios kaltės nejaučiu"...
sterva kitaip nepavadinsi...
lokalizacijos vietoj užpakalį matė per odą kiaurai....
negaliu, kaip pikta.... bet nekalta. vat
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 08, 19:36)
man per mm normalu migrenos priepuoliai, alpimas, vemimas ir tt... ne karta del to buvo nestumas pripaisytas
nebijok ir as bijau, dviese ne taip baisu gal bus mirksiukas.gif

Ačiū, nuraminai kažkiek... unsure.gif Tik niekaip nepavyksta tos migrenos pažabot. Liūdna, bet mano mamai tik po klimakso visos migrenos pasibaigė... verysad.gif Nors man ir seseriai migrenos priepuoliai būna daug stipresni nei kažkada mamai.
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 10 08, 19:43)
gal garstyčių kompresų nusipirk ant krūtinės...

Garstyčių kompresui aš alergiška... Na, ir netikus gi aš jaučiuosi...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 08, 19:43)
:

o jei būtum kitoj palatoj, kas tada būtų buvę?....

Kitą kart galvoju - gal būtų viskas buvę kitaip, jei būčiau pasirinkusi savo miesto ligoninę, jei būtume pasirinkę cezariui kitą datą, jei būčiau nemiegojus....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 08, 19:52)
Kitą kart galvoju - gal būtų viskas buvę kitaip, jei būčiau pasirinkusi savo miesto ligoninę, jei būtume pasirinkę cezariui kitą datą, jei būčiau nemiegojus....

Na sveikos merginos. Skaitau ir bliauti norisi iš jūsų rašinukų. Aš šiandien žiūrėjau koncertą kartojimą paaukokime vaikams ateitį. Tai blioviau.
Aš kai gimdžiau ketvirtą tai irgi galvojau kur gimdyti. Buvo rekomendacija Kaune, bet kai pagalvojau koks skirtumas kieno peilis, ar Kauno ar mūsų miestelio. Jei likimas taip duos tai taip ir bus. Aišku labai bijojau. Ir nemiegojau visą naktį. Ačiū Dievui viskas gerai, ne taip kaip po trečio gimdymo, kuris buvo labai lauktas ir skausmingas. Aišku kartais ir provincijoje būna geriau ir priežiūra geresnė, nes kai Kaune buvau tai matyt kol pinigų stafkė dar galiojo tol žiūrėjo super o kai baigėsi tai net nepažinojo. O pas mus provincijoje tai ir pigiau ir priežiūra geresnė kaip aš lyginu su Kaunu.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 08, 18:29)
Darbas vienoms šiose situaciojose padeda, kitms geriau namuose.. Man išėjimas buvo į didelę naudą. Susitvarkys ir tau. O prieš  nestuke.gif  kažkur dirbai?

dirbau,bet ne lietuvoj,i dekreta isejau uzsieni ir pagimdziau uzsieni,tad su darbais nelengva man cia,ir dar nieko nebaigus,tik vidurine verysad.gif
Atsakyti