sveikutes!!! stai ir as!!! po gyd!!!
labai nemalonu buvo mergaites kai kuriu pasakymai ir pamastymai apie mane!!! na bet jusu teise!!!
norejau pranest, kad man kaip ir viskas neblogai!!! gimdoi uzliko dar kriesuliuku, bet sakie kad nereiktu kyst nagu, nes atseit per sekancias mmm issivalys! fiziskai jaucios gerai, nieko neskaudo ir kraujavau labai trumpai tik 5 dienas ir negausei!!! na jai organizmas pats nesusitvarkys tai reiks dar karta gyd isipainiot i tai!!! na bet tikios kad bus viskas ciki!!!
turiu tirimukus savo leliuko!!! visiskai sveikas nesurado prie ko prikibt, diagnoze, zuvo del maistiniu medziagu stokos! nes gimdos gleivyne buvo netinkamai pasirosus! ir leliukas negalejo pakankamai gylei prisitvirtint! seip pasakie kad tokius dalykus turiejo gyd. mano numatyt ir neleist man pastot jai gleivyne buvo neatistacius!!!
dar vienas dalikas kuris an sukiele siurpa, kad mano leliukas buvo myres 8 savaiciu ir kai man bake dare eho 9 nestumo savaite jau jis buvo nebegyvas, o man nepasakie! tai as dar 3 savaites ji nesiojau nebegyva!!! o didelis pagal eho buvo todel kad buvo jau isbrinkes, mane net nukrate kai isgyrdau viska!!!
gyd, pasakie kad saunu kad as tokia stipri ir kad organizmas taip stiprei laike leliuka, tai rodo kad mano organizmas tikrai stiprus ir kad as galesiu turiet visa buri leliuku!!! na bus tas burys ar ne nezinau, bet kol kas nieko neplanuoju, nes turi gymda susitvarkyt ir turi gleivyne atistatyt! o ten bus matyt!!!
gal kiti metai atnes mum nora ir sveikatos dar vienam leliukui!
dar suzinojau kad turiu uzlenkta gymda, ir kad su tokiom gymdom moterys sunkei vaiku susilaukia, ir kad man sekasi ir turietu but taip ir toliau!!!
tai tokios naujienos!!!
Mus likimas kartais drasko, kankina ir sudaužo į šipulius
Tam kad po to surinkt, suklijuot ir pakelt iki žvaigždžių...