Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

Labas rytas
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 12, 20:46)
nu as galvoju kodel pas mane irgi siandien edadienis doh.gif
o as kaka piliete, be pareigos jausmo blush2.gif , grizom ir is Akropolio, pas tevus uzsukom, namo grizom, tai paskui baisiai tingejom eit, ba salta, nors balsavimai mums 100 metru smile.gif
baisulingai salta, tai susitraukus mezgu, parodysiu koki sedevra nukurpiau nuo balsavimo, einu pafotkyt mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

QUOTE(žvelsa @ 2008 10 12, 21:05)
Rugsėje ir aš tau į kompaniją  blush2.gif Jau taip tingėjos šiandien kur nors eit doh.gif nors irgi netoli reikėjo eit.
O tai kas iš tos grožybės turės išeit?

aš irgi ka ka pilietė, biuletenis pas mamą buvo - tingėjau važiuot, tai ir nebalsavau blush2.gif .
Rugseje tavo šedevrai - wub.gif

Važiuojam į laidotuves. MB pusbrolis paskendo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina31m: 13 spalio 2008 - 10:36
Labas mergytes 4u.gif

As tai siandien jau visai be kantrybes... ant maziaus staugiu ir staugiu... nu bet jau toks negeras pasidare kad sakes... nevalgo koses nes is pradziu per karsta... po to per salta valgyt jau negali... vakar pieneli akiu mano i savi rubus sutepe... nuo maziuko nieko nevbuvau pakavojus viskas stovejo o dabar jau nuo didelio berniuko turiu kavot... atsikalbineja juodai... nezian jau kaip ir elgtis su juo... nesuprantu kada jis spejo tai pagest... toks geras vaikas buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 13, 10:50)
STT, nu bet del deitu ir iskrovos dienu nestumo metu tai pesistengia tavo gydytojas  doh.gif cia kaip Gintautas man aiskino antra karta gimdysianciai kokie saremiu skausmai buna hihihi.gif

viskas čiki, viskas normaliai tongue.gif

o kokie sąrėmiai antrą kartą gimdysiančiai? bigsmile.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 13, 11:20)
Dėl to daržo: mažė nori vaikų, nori bendravimo, tik ir vardina visų vardus, kad ir su tuo žais, ir su anuo pieš ir tttttt. O liūdna būna kas antrą dieną, nes tada auklėtojos keičiasi ( nepatinka man tokia tvarka, bet kito pasirinkimo darže nėra). Tai kai pamato gerąją auklėtoją - mane tarpdury apgręžia ir liepia eit darban, o ji pati į grupę nubėga.

vat ir mane nervina baisiai kad auklėtoja ne viena ir kad keičias.... pas mus dvi, pas antrą tą neina - ji su jais mažai užsiima ir jam neįdomu.
QUOTE(lina31m @ 2008 10 13, 11:34)

o blyn.... laikykitės....
jetau, kaip gaila , kokios beprasmės mirtys ...
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 10 13, 11:44)
Labas mergytes  4u.gif

As tai siandien jau visai be kantrybes... ant maziaus staugiu ir staugiu... nu bet jau toks negeras pasidare kad sakes... nevalgo koses nes is pradziu per karsta... po to per salta valgyt jau negali... vakar pieneli akiu mano i savi rubus sutepe... nuo maziuko nieko nevbuvau pakavojus viskas stovejo o dabar jau nuo didelio berniuko turiu kavot... atsikalbineja juodai... nezian jau kaip ir elgtis su juo... nesuprantu kada jis spejo tai pagest... toks geras vaikas buvo  doh.gif

jam reikia tiesiog daug tavo dėmesio ir linksmos mamos...
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Savaitgali buvom kaimuke, tai dar šiandie nuvargus jaučiuos doh.gif Visą šešt ir sekmadienį burokus įvairiom formom vakavau doh.gif doh.gif
QUOTE(Edeva @ 2008 10 09, 18:34)
schmoll.gif nea kita mamyte pamirsau varda  blush2.gif  kur mergytei apie 1.5metu   g.gif  ji gimde laiku o zydra tikrai anksciau mastau.gif
Papildyta:
biggrin.gif va prisiminiau nika rasa gimde lauku kiek pamenu  blush2.gif

Aš aš bigsmile.gif , net po termino, visą savaitę pernešiojau doh.gif
QUOTE(STT @ 2008 10 13, 10:45)
1.o kokie sąrėmiai antrą kartą gimdysiančiai? bigsmile.gif
Papildyta:

2.jam reikia tiesiog daug tavo dėmesio ir linksmos mamos...

1. Num.. iš mano patirties, tai tikrai ne lengvesni (skausmo atžvilgiu) tongue.gif
2. drinks_cheers.gif
Mano mažoji šiaip labai gera mergytė, bet jau dabar labai puikiai matos, kai aš užsiimu darbais namuos ir tai jos nuomone užsitęsia perilgai, tai ojojoi kokia moka būti doh.gif Šiandien dariau pietus, paskui sugalvojau dar lietinių prikept, pabodo merginai vienai žaist, atėjo man trukdyti, paskui ir tai pabodo, tai matytumėt kokią "tvarką" kambary padarė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Rasa@: 13 spalio 2008 - 14:28
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 12, 21:11)
nugi ne velnio nemarginu, mezgu vienu vientisu siulu, cia toks siuliuko dazymas  tongue.gif

Paprasta bet taip gražu, jau įsivaizduoju kaip tavo vyrukas gražiai atrodys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 10 13, 05:04)
Pabendrautum tu su mano gydytoju, jis tave apšviestų, kaip nėštumo metu gerai iškrovos dienos ir tttt ir nėštumo metu netgi galima svorį mesti. ot.

Na tu ir ankstyva, manęs nė su pagaliu tokiu laiku neprikeltum doh.gif Ir kai nėščia buvau nė su viena nemigos nebuvo.
Geras, net svorį galima mest bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2008 10 13, 11:34)

Kaip liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 13, 11:45)
viskas čiki, viskas normaliai  tongue.gif

o kokie sąrėmiai antrą kartą gimdysiančiai? bigsmile.gif

jam reikia tiesiog daug tavo dėmesio ir linksmos mamos...

na tikrai ne lengvesni nei prima kart...

o del to demesio jam... tai sutinku.. na gal galeciau dazniau su juo pazaisti... na bet anksciau dar maziau su juo laiko praleidau nes dirbau... manyciau cia pas mus pavelavus 3-ciu metu krize atejo... tik pakolkas as jam stipriai pralaimiu... kas man nelabai patinka... tiksliau visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 13, 11:44)
Labas mergytes  4u.gif
As tai siandien jau visai be kantrybes... ant maziaus staugiu ir staugiu... nu bet jau toks negeras pasidare kad sakes... nevalgo koses nes is pradziu per karsta... po to per salta valgyt jau negali... vakar pieneli akiu mano i savi rubus sutepe... nuo maziuko nieko nevbuvau pakavojus viskas stovejo o dabar jau nuo didelio berniuko turiu kavot... atsikalbineja juodai... nezian jau kaip ir elgtis su juo... nesuprantu kada jis spejo tai pagest... toks geras vaikas buvo  doh.gif

Vdapr tai būdas išsireikalauti tavo dėmesio, reikia kantrybės ir požiūrio kad ne vaikas blogas o jo poelgiai, kuriuos galima koreguoti.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 13, 16:11)
Vdapr tai būdas išsireikalauti tavo dėmesio, reikia kantrybės ir požiūrio kad ne vaikas blogas o jo poelgiai, kuriuos galima koreguoti.

zinau, kad galima... tiesiog su mano uzsispyrusiu veziuku sunkoka ta padaryti...
kazkaip anksciau zymiai lengviau jis pasiduodavo o dabar labai uzsispyrimas pas ji didelis atsirado... as tik dziaugiuos kad jis viesoj vietoj auksinis vaikas... jokiu bedu niekad nebuna piu piu piu... bet va namie tai parodo savo charakteri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 13, 15:27)
Mano mažoji šiaip labai gera mergytė, bet jau dabar labai puikiai matos, kai aš užsiimu darbais namuos ir tai jos nuomone užsitęsia perilgai, tai ojojoi kokia moka būti doh.gif Šiandien dariau pietus, paskui sugalvojau dar lietinių prikept, pabodo merginai vienai žaist, atėjo man trukdyti, paskui ir tai pabodo, tai matytumėt kokią "tvarką" kambary padarė doh.gif

Man gerai kad didžioji karts nuo karto su mažąja užsiima. Bet ir tai mažoji tokių išdaigų prikrečia. Va šįvakar šunims manų košę virsiu lotuliukas.gif Kol viršuj siuvau Rimantės pėdkelnes, ji sugebėjo išberti visą manų pakelį virtuvėje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2008 10 13, 16:18)
zinau, kad galima... tiesiog su mano uzsispyrusiu veziuku sunkoka ta padaryti...
kazkaip anksciau zymiai lengviau jis pasiduodavo o dabar labai uzsispyrimas pas ji didelis atsirado... as tik dziaugiuos kad jis viesoj vietoj auksinis vaikas... jokiu bedu niekad nebuna piu piu piu... bet va namie tai parodo savo charakteri doh.gif

Na taip, sunku, pabandyk užsispyrimą gerumu įveikt, nukreipt dėmesį. Mano mažoji kartais kai sakai kad ko nors nedarytų tai žiūrėk specialiai padarys, tai aš stengiuosi nesakyti nedaryk to, o sakau padaryk taip. O Giedrutė tai iš vis užsispyrusi ir svarankiška buvo, viską pati daryt norėjo ir neduok die padėt sugalvosi tai toks triukšmas kildavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 13, 16:11)

jo, norėjau tą patį sakyt.
tiesiog tai būdas ir bandymas, kiek galima mamai užlipt ant galvos. Arba galima vadinti trejų metų krize...
jam dabar reikia daug tavo dėmesio ir kalbėjimo kalbėjimo kaip su suaugusiu. taip pat neleisk lipt ant galvos ir nenuolaidžiauk svarbiausia, jei prasidės kažko užsimanymas ir negavimas paskui rėkimo priepolis.
maniškiui kai užeidavo, paprašydavau nueit į savo kambarį ir išsibliaut. jei neklausydavo, nuvesdavau, uždarydavau ir paprašydavau kad kai apsiramins pagalvotų ką daro ir ateitų pas mane.
ir taip kovojau apie pusė metų - gal net ilgiau. Auklė su mano vyru nekovojo. auklei ir tėvui šiko ant galvos, o su tėvu ir dabar nelabai skaitosi, kai užeina, bet su manim yra šventa.
aš dariau taip ir dabar turiu rezultatą.
bandyk Vdapr, neleisk pralaimėt, nes paskui sunkiau bus.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 13, 17:47)
jo, norėjau tą patį sakyt.
tiesiog tai būdas ir bandymas, kiek galima mamai užlipt ant galvos. Arba galima vadinti trejų metų krize...
jam dabar reikia daug tavo dėmesio ir kalbėjimo kalbėjimo kaip su suaugusiu. taip pat neleisk lipt ant galvos ir nenuolaidžiauk svarbiausia, jei prasidės kažko užsimanymas ir negavimas paskui rėkimo priepolis.
maniškiui kai užeidavo, paprašydavau nueit į savo kambarį ir išsibliaut. jei neklausydavo, nuvesdavau, uždarydavau ir paprašydavau kad kai apsiramins pagalvotų ką daro ir ateitų pas mane.
ir taip kovojau apie pusė metų - gal net ilgiau. Auklė su mano vyru nekovojo. auklei ir tėvui šiko ant galvos, o su tėvu ir dabar nelabai skaitosi, kai užeina, bet su manim yra šventa.
aš dariau taip ir dabar turiu rezultatą.
bandyk Vdapr, neleisk pralaimėt, nes paskui sunkiau bus.

as ir tuo vadovojaus... eina i savo kambari oziu issivaikyti... tik tas anksciau geriau veike...
na ka siandienos reziume: truko mano kantrybe ir mano vaikis kampe stovejo pusvalanduka... po to issiaiskinome kodel kampe stovejo ir pakikas ramu... tik kazi ar ilgai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 13, 18:01)
as ir tuo vadovojaus... eina i savo kambari oziu issivaikyti... tik tas anksciau geriau veike...
na ka siandienos reziume: truko mano kantrybe ir mano vaikis kampe stovejo pusvalanduka... po to issiaiskinome kodel kampe stovejo ir pakikas ramu... tik kazi ar ilgai...  g.gif

sorry, Vdapr, bet manau per žiauri bausmė kaip tokiam vaikučiui....
Atsakyti