QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 13, 19:20)
o tavo Vdapr mazius visom imanom (ir nebutinai tinkamom) priemonem stengiasi atkreipt demesi ir tai yra normalu, tiesiog mes esam gal nevisai stabilios su savo nuotaikom ir pratrukstam ant vaiku, to nesitikedamos, paskui pacios sau nagus grauziam
mes labiau nei bet kada norim ramybės tylos... esam mažiau pakančios ir irzlesnės... nekantrios ir greičiau pratrūkstam nei iki netekties.... ypač, man taip buvo iškart po netekties....
o vaikas paprato matyt visada mamą šalia, nesvarbu kad anksčiau dirbo, dabar nedirba. Anksčiau ir buvo anksčiau, o dabar yra dabar... plius ir krizė - manau reikia mamai mažiau baust o daugiau būt ir bendraut ir žaist su vaiku....
jis taip pat jaučia tokį patį nerimą, o gal net didesnį, nes nežino ir nelabai pajėgus suprast kas atsitiko, tik supranta, kad blogai... ir jam reikia mamos, tik mamos šilumos ypač dabar
QUOTE(Andryte @ 2008 10 13, 20:04)
STT, ale grazu man kad tu savo daktara taip myli

Bet del svorio metimo nestumo metu, tai buciau linkusi pasigincyti, nes skaiciau straipsni, kad jei metant svori susidaro tam tikros medziagos organizme, tai jos gali pakenkti vaisiaus nervu sistemos vystymuisi. Tai as matyt neuzsiimciau svorio metimu nestumo metu.
nu aš nemetu svorio
bet myliu daktarą kaip daktarą - jis nerealus
QUOTE(divėja @ 2008 10 13, 20:38)

as jau po darbo. Ryt nereiks dirbt parduotuvej,dirbsiu sandely.Lipdukus an etikeciu klijuosiu.Biski pailsesiu nuo zmoniu.Nors siandien visai nebloga diena buvo.Bet is pacio ryto nuliudino mane

Apsipirkinejo pazystama is kito skyriaus ir paklause,kas priziuri mano vaika kai as dirbu

O as jai pasakiau,kad vaikelio neturiu,o turiu tik jo kapeli...

Kaip ji pasimete,susigedo,atsiprase ir isejo..... bet ir jai maciau nelengva buvo.... O as iskart i asaras:verkiu:

Gerai,kad raminanciuju visada turiu po ranka.O kiek dar bus tokiu situaciju??????!!!!!!!!
Tai po darbo su SB nulekem ant kapelio ir uzdegem pora zvakuciu.....
Liudna man siandien
jey, laikykis mergyt... žinau ką tai reiškia....
man dabar viena seniai matyta pardėj prieš porą savaičių leptelėjo, o sako, tai tu su dičkiu, o kur mažulis... sakau pilve. sako tai čia trečias, o kas mažą žiūri.. va tau bl jau du metai bus....
paškustva, tipo nežinojo....
QUOTE(vdapr @ 2008 10 13, 20:53)
jis tik kampe pastovejo ir pamaste ka dare ne taip o po to mes tai aptarem ar jis gerai suprato kodel kampe stovejo ir kodel mama ant jo pyksta...
toks vaikas nelabai gali ilgai mąstyt ir suprast. šešiametis jau gal gali, bet ne trimetis, Vdapr.
na bet kiekvienam savo, nesikišiu... studijuoju tą dalyką ir žinau, kaip yra....
galų gale visi einam prieš smurtą prieš vaikus, bet beveik visi tėvai šiknon retkarčiais uždrožia....
o psichologinis smurtas yra dar žiauresnis... ypač tiek laiko prieš tokį mažytį...
jo mąstymas dar neadekvatus, jis mąsto kitaip nei mes, nekoncentruotai. aš garantuoju, kad jis suprato, kad blogai padarė vieną kažkokį dalyką, bet suprato tik vieną dalyką - tokio amžiaus vaikai (ypač berniukai) tik vieną dalyką gali suprast, nesupranta sekos, eigos ir ttt, taip pat nesuprato bausmės logikos.... ir tai gali turėt pasekmių ateity, jei bus kartojama... tiesiog vystysis tam tikri kompleksai, netgi mums atrodys kad ryšio nėra bet jis bus... taip pat agresijos priepoliai, baimė elgtis vienaip prie tėvų šauks negerą elgesį prieš kitus vėliau... tiksliau taip gali būt...
viskas tyliu
atsiprašau, daugiau nesikišiu.