Iki sijonu dar truksta,bet jau nedaug
Mergos!!!!!!!!!!!!!!! Kokia laime!!!!!!!!!!!!! Ilendu beveik i visas kelnes,kurias nesiojau pries nestuma!!!!!
QUOTE(divėja @ 2008 10 15, 14:34)
Mergos!!!!!!!!!!!!!!! Kokia laime!!!!!!!!!!!!! Ilendu beveik i visas kelnes,kurias nesiojau pries nestuma!!!!!
Jauciu, kad daba kazkas mane apsauks ir pasakys, kad man reikalingas
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 15:43)
Jauciu, kad daba kazkas mane apsauks ir pasakys, kad man reikalingas
Papildyta:
Bet man minimum reik numest 5kg,o noreciau ir 10kg atsikratyt
Labukas
Gusto daigtų daug neturėjau, pagrinde rūbeliai, tad grįžus iš ligoninės supakavau ir išvežiau pas mamą, kad nebūtų "ant akių", nors taip pasielgti mane privertė MB, jį visi "mokė" kaip toliau gyvent, saugoti žmoną nuo belekokių daigtų priminsiančių man sūnutį
Galėjo dar ir mano jausmus ir skausmą pasiimt
(kažkaip piktai čia gavos, žinau, kad visi linkėjo gero, bet .... kažkaip kai kuriem žmonėm atrodė, kad viską paslėpus, pamiršiu kas įvyko, ar ką?
)
Pas daktarytę su Migle vakar buvom, nieko "labai pikto" nerado, išrašė "Prospan" sirupo ir liepė penktadienį pasirodyti.
Bet va, dėl rytdienos tai bijau
Keliausim pas kardiologą, taip svajoju, kad pasakys, jog užsitraukė ta skylutė mazgės širdutėje, tuo pačiu bijau išgirsti kad ji didėja
Bijau bijau bijau...........velnias kaip nusibodo!!!!! Kažkokia paranojikė
Ech, šaunuolė tu
aš gi, niekaip neprisiruošiu prie mokslų prisėst
O Žemynos, tai mes ko gero visos laukiam kaip savos
STT, gali net neprašyt, kad mes už jus laikytume kumščius, jie ir taip visad sugniaužti stipriai stipriai 
Papildyta:
Sveikinu
Man reiktų beveik puse savo svorio numest, kad tilpčiau į tuos rūbus, kur nešiojau dar prieš Angeliuką
Praeitą dieną įlindau į nuotraukas, viešpatėliau, kokia stora buvau su Mgle
puse pilvo dar ir šiandie nešioju
Gusto daigtų daug neturėjau, pagrinde rūbeliai, tad grįžus iš ligoninės supakavau ir išvežiau pas mamą, kad nebūtų "ant akių", nors taip pasielgti mane privertė MB, jį visi "mokė" kaip toliau gyvent, saugoti žmoną nuo belekokių daigtų priminsiančių man sūnutį
Pas daktarytę su Migle vakar buvom, nieko "labai pikto" nerado, išrašė "Prospan" sirupo ir liepė penktadienį pasirodyti.
QUOTE(STT @ 2008 10 15, 12:03)
Ech, šaunuolė tu
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2008 10 15, 14:34)
Sveikinu
Praeitą dieną įlindau į nuotraukas, viešpatėliau, kokia stora buvau su Mgle
QUOTE(divėja @ 2008 10 15, 14:48)
Papildyta:
Bet man minimum reik numest 5kg,o noreciau ir 10kg atsikratyt
Vat man ta problema su klubais
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2008 10 15, 12:03)
Saunuole!!!! kazkaip reikia imti is taves pvz. ant nosies 2 baisiausi egzai, o as durniu volioju, depresuoju. Na nieks nelenda i gatve. Smegenys pasidare, kaip atrofuotas raumuo
[quote=Klaudi Ja,2008 10 15, 15:43]
Jega!!!! O man dar kokius pora kg. numetus ir tilpciau tada i visus dzinsus, kuriuos pries nestuma nesiojau..
[/quo
O kad man dabar grįžus į tą svorį kuris po gimdymo buvo
Aišku būtų reikėję naujus rūbus pirktis, bet užtad kooookia kūda jaučiausi
[/quo
O kad man dabar grįžus į tą svorį kuris po gimdymo buvo
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 15, 16:05)
Labukas
Galėjo dar ir mano jausmus ir skausmą pasiimt
(kažkaip piktai čia gavos, žinau, kad visi linkėjo gero, bet .... kažkaip kai kuriem žmonėm atrodė, kad viską paslėpus, pamiršiu kas įvyko, ar ką?
)
Keliausim pas kardiologą, taip svajoju, kad pasakys, jog užsitraukė ta skylutė mazgės širdutėje, tuo pačiu bijau išgirsti kad ji didėja
Ir mane užknisa kai kiti greiti mokyti kaip elgtis
Puiku kad pas jus nieko rimto, truputėlį pasigydysit ir vėl viskas gerai.
Ir pas mus ta pati bėda, šiandien buvom, bet tik paklausė, nežiūrėjo daugiau
Sėkmės jums rytoj, tikėk kad pas jus viskas bu gerai
Laikykis, tos baimės ko gero neįmanoma įveikti - čia ji dingsta, čia vėl smogia.
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 16:24)
Vat man ta problema su klubais
Visur daug maz gerai, o per klubus neilendu. Vat patalpinau keleta foto iki nestumo, kaip atrodziau 
O pas mane ta bėda visur užsilipusi ir ant klubų ir ant pilvo
Jeckau, stt - tik tryyyys savaitės
.
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 13:54)
ačiū - aš taip Žydros laukiau ir ajukos
QUOTE(divėja @ 2008 10 15, 15:34)
sveikinu
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 15:43)
nu nebarsiu, nes prisipažinai pati
QUOTE(@Rasa@ @ 2008 10 15, 16:05)
STT, gali net neprašyt, kad mes už jus laikytume kumščius, jie ir taip visad sugniaužti stipriai stipriai
ačiū Rasa
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 15, 16:24)
Saunuole!!!! kazkaip reikia imti is taves pvz. ant nosies 2 baisiausi egzai, o as durniu volioju, depresuoju. Na nieks nelenda i gatve. Smegenys pasidare, kaip atrofuotas raumuo
Simta reikalu prisigalvosiu, kad tik prie kodeksu nesesti.
suprantu, bet privalai - tada raminančių reiks. paprasčiausiai paimk ir prisėsk, o paskui slys kaip sviestu
užsibrėžk nuo rytdienos ir viskas - prisiversk
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 15, 17:16)
joa, gal anksčiau, nes virkštelė aplink kaklą tai nežinau kaip bus... na bet aš tikiuosi...
Vdapr, skaičiau tavo gimdymo istoriją
turiu klausimą, tikiuosi nenuliūdinsiu. atsiprašau, bet kokios tavo nuojautos buvo? ką jautei? ką galvojai? kaip kas buvo smulkiau? kodėl siūlai lyst į akis dėl nuojautų (bl, klausiu kaip debilė, pati tą patį visiems kartoju, bet kai dabar nėščia, vėl klausiu,,, bet gal atsakysi ir man palengvės kažkaip?)
mano mažei apsivijus virkštelė - nežinau ką galvot ir kaip elgtis - kaip dėl judesiukų - ar yra skirtumas... pasidalink, nes man rodos pradedu kvakt.... nu iki rytojaus gal dar išlaikysiu ramybę, gal Daunoravičius nuramins. Jei ne - spalio 23 priversiu jį daryt man CP ir viskas.....
QUOTE(zydra30 @ 2008 10 15, 12:06)
klounai virsu ima
Jau ruduo atėjo
Spalio vidurys.
Vėlinės artėja
Mirusius primins.
Kai uždegsim žvakę,
Ant savų kapų.
Pasimelskim mamos
Už mirusius vaikus.
Mus angeliukai sergi,
Jie mato iš viršaus.
Kaip Jūs mamytės verkiat,
Ir liūdite labai.
Tad neliūdėkim, nes mūs angeliukams irgi labai ten liūdna ir verkia, kai mes taip darom.
Spalio vidurys.
Vėlinės artėja
Mirusius primins.
Kai uždegsim žvakę,
Ant savų kapų.
Pasimelskim mamos
Už mirusius vaikus.
Mus angeliukai sergi,
Jie mato iš viršaus.
Ir liūdite labai.
Tad neliūdėkim, nes mūs angeliukams irgi labai ten liūdna ir verkia, kai mes taip darom.
QUOTE(spyglej @ 2008 10 15, 18:43)
Jau ruduo atėjo
Spalio vidurys.
Vėlinės artėja
Mirusius primins.
Kai uždegsim žvakę,
Ant savų kapų.
Pasimelskim mamos
Už mirusius vaikus.
Mus angeliukai sergi,
Jie mato iš viršaus.
Ir liūdite labai.
Spalio vidurys.
Vėlinės artėja
Mirusius primins.
Kai uždegsim žvakę,
Ant savų kapų.
Pasimelskim mamos
Už mirusius vaikus.
Mus angeliukai sergi,
Jie mato iš viršaus.
Ir liūdite labai.
Papildyta:
Rugseje,vel veida pakeitei