Įkraunama...
Įkraunama...

angeleliu mamyciu svetaine

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 16, 11:25)
Brangioji,

baik kaltinti save!!! YRA ir likimo faktorius. Ziaurios lemties. Tiesiog. Zinoma ir as save kaltinu. Ta ziauria diena mano maziukas irgi labai malesi. Galvojau duksta.. O jis norejo issipainioti nuo virksteles. Bet tai buvo neimanoma, nes buvo visas supanciotas plius dar rankyte. Kazkaip jauciu, kad jei butu pavyke kazkas vistiek ivyktu. Nebuvo mums lemta tureti siu maziuku cray.gif
Nors turbut dauguma mamyciu galvoja, kad butu galima isvengti nelaimes. Deja..
As irgi labai laukiu ka gydytojai pasakys.............
STT laukiu naujienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nezinau man tiesiog sunku su tuo susitvarkyti... suprantu, kad tikriausiai jei ne tada butu pasieme mano angeliuka tai but veliau... bet sunku su savim man susitarti... na nerandu benrdos kalbos su savim...
O del gydytoju......... na laukiam.......... gal po to bus lengviau.........

STT mes taves laukiam....[SIZE=7]
Atsakyti
Kai mes važiavom atsakymų - tikslumo nesitikėjom. Jau po klinikų tyrimų gydytojai sakė, kad priežasties aiškios nėra. O vėlesni tyrimai tai tik patvirtino.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 16, 13:49)
Kai mes važiavom atsakymų  - tikslumo nesitikėjom. Jau po klinikų tyrimų gydytojai sakė, kad priežasties aiškios nėra. O vėlesni tyrimai tai tik patvirtino.

siandien vyras skambino klause, tgai sake jau baigia tirti. Sake paskambinti pirmadieni.
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 16, 11:11)
Labas rytelis,
Zinok tiksliai negaliu pasakyt ar ji gimde ar CP dare... nu labai nesigilinau...

Nezinau as tuo metu gulejau ligoninei ir spaudimas man buvo numustas... tai nusprendem su gine kad biskiuka ji dar paauginti pilve... del to tokio judejimo pilvuki as tuo metu saldzia saldainiukia ciulpiau... gal tas priverte ji taip malti... o del paveluotos CP... na zinai butu zinota butu padaryta... o dabar jau... tik man sunkiausia su tuo kaltes jausmu susitvarkyti... jis mane labai grauzia... kad nepadariau visko ko galejau...
O jei ka nors po konsiliumo pasakys butinai parasysiu... vienaip ar kitaip parasysiu...

Vdapr, lengva mums pasakyti, kad savęs nekaltintum, bet kito pasakyti ir negalim....
Kiekviena save kažkiek kažkuo kaltina... aš irgi kaltinu save. žiauriai.
bet tu pasistenk, ok. 4u.gif

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 16, 11:25)
STT laukiu naujienu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grįžau mergos...
vienu žodžiu jis mane nuramino ir gavau gerų patarimų. apsiraminau dėl virkštelės - 30% vaikų gimsta su apsivijusia - svarbiausia priežiūra ir vertinimas kaskart. o aš lankaus pas savo daktarėlį kas savaitę, taigi jei kas - bus sužiūrėta.
ką nusprendėm su Daunoravičium - ogi nieko. Kaip jis man pasakė, kad tai pavyzdinis nėštumas ir kad nėr čia ką planuot dabar. Jis grįžta po atostogų lapkričio 4 d, tada susiskambinsim, susitiksim ir viską nuspręsim. Ir suplanuosim, ką darom.
Jis skatint nepataria. Sakė, kad viskas yra labai gerai. Reikia laukt jo grįžtančio po atostogų.
O jei kas anksčiau - tiesiai į priėmimą ir viskas. Bet jis abejoja, ar kažkas bus anksčiau blink.gif ... Tai va... vienu žodžiu aš tikiuos kad Žemyna pati susipras nebenervuot mamos anksčiau laiko blush2.gif

Viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 16, 15:00)
Vdapr, lengva mums pasakyti, kad savęs nekaltintum, bet kito pasakyti ir negalim....
grįžau mergos...
vienu žodžiu jis mane nuramino ir gavau gerų patarimų. apsiraminau dėl virkštelės - 30% vaikų gimsta su apsivijusia - svarbiausia priežiūra ir vertinimas kaskart. o aš lankaus pas savo daktarėlį kas savaitę, taigi jei kas - bus sužiūrėta.
ką nusprendėm su Daunoravičium - ogi nieko. Kaip jis man pasakė, kad tai pavyzdinis nėštumas ir kad nėr čia ką planuot dabar. Jis grįžta po atostogų lapkričio 4 d, tada susiskambinsim, susitiksim ir viską nuspręsim. Ir suplanuosim, ką darom.
Jis skatint nepataria. Sakė, kad viskas yra labai gerai. Reikia laukt jo grįžtančio po atostogų.
O jei kas anksčiau - tiesiai į priėmimą ir viskas. Bet jis abejoja, ar kažkas bus anksčiau blink.gif ... Tai va... vienu žodžiu aš tikiuos kad Žemyna pati susipras nebenervuot mamos anksčiau laiko  blush2.gif

Viskas gerai  biggrin.gif

na dabar turetum but rami rami... kazkaip po vizito pas ginius visada man budavo ramu kokia savaitele...

Man tai vis teplioja teplioja... biskiuka kelios dienos sausos ir vel rausvu iskyru pasirodo... nezinau jau nei ka galvot... cia ieskot bedu ar palikt ramybei... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 10 16, 15:17)
na dabar turetum but rami rami... kazkaip po vizito pas ginius visada man budavo ramu kokia savaitele...

Man tai vis teplioja teplioja... biskiuka kelios dienos sausos ir vel rausvu iskyru pasirodo... nezinau jau nei ka galvot... cia ieskot bedu ar palikt ramybei...  g.gif

tai man antradienį pas Krvačenką, tai aš rami biggrin.gif

manau kad tiesiog dar neišsivalė pilnai.... man irgi ilgokokai patepliadavo.... lauk... nes jei būtų gimda nedavalyta, būtų skausmai ir uždegimas....
arba dėl šventos ramybės nulėk iki savo gines
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 16, 14:00)
grįžau mergos...
O jei kas anksčiau - tiesiai į priėmimą ir viskas. Bet jis abejoja, ar kažkas bus anksčiau blink.gif ... Tai va... vienu žodžiu aš tikiuos kad Žemyna pati susipras nebenervuot mamos anksčiau laiko  blush2.gif

Viskas gerai  biggrin.gif

Galiu tik pasakyti, kad thumbup.gif . Lauksime lapkricio menesiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 10 16, 15:48)
Galiu tik pasakyti, kad  thumbup.gif . Lauksime lapkricio menesiuko biggrin.gif

teks... ji net nesiruošia anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

aciu uz palaikyma mergaitukes wub.gif .

Net nezinau ar tie metai praejo greitai ar letai...kas bus toliau...Tik paskutines dienas sukosi Macernio zdziai galvoje " ismokime gyventi ir duztanciose formose". ...Ismokau...

pavydziu galincioms verkti, man po persileidimo tarsi kas butu pakeites smegenis unsure.gif ... nei asaru, nei nevilties...pasamoneje sukasi filmukas-13 prisiminiau, kad Sofijos tonai buvo idealus, 14 atsirado pilvo skausmai. Nuo 23 val. pradejau ziureti i laikrodi..., bet uzmigau...tiesa nakti sapna puse savo draugiu numarinau lektuvo katastrofoje verysad.gif. vakar laksciau mieste nupirkau baltu roziu, vyno, maza tortuka, vakare paminejom angelelio gimtadieni, o rozes laukia kol galesiu jas i jura isplukdyti...Tokios tos metines. Zinau, kad jei laisciau sau nors puse minutes pagalvoti apie tai kas ivyko pradeciau grimzti...negalvoju
as vis masciau kas pakeite mane ir BIM po persileidimu ir sumasciau, kad instinktas isgyventi- mes dabar bandom buti pozityvios, kad kunas ir siela pasiruostu tinkamai kitam nestumui. Bet cia tik mano mintys...

tiesa mano hcg mazeja tuo tai galiu pasidziaugti nuo 659 mukrito iki 117 per savaite. Lauksiu mmmpo poros savaiteliu.

O skyrelyje ziuriu misrios nuotaikos-laikykis vdapr, sandrynja, klaudija-ateis dar dziaugsmas tik reiks ji isileisti wub.gif

STT laukiu ir as tavo zemynos wub.gif o del virksteles nieko negaliu pasakyti, mano abi su apsisukusiom gime, pirmai nebuvo jokiu problemu del jos, o antrai tai buvo lemtinga, bet reiktu neuzmirsti, kad Sofijos virkstele buvo trumpesne nei turetu ir du kartus vijosi, o dar vaakumas ... Bet tave stebi todel manau, kad nerimauti neverta

Kaip BIM begyvena vel dingo g.gif

KAip tavo reikalai Andryte?

Kaip auga skyrelio grazuoles? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 10 16, 17:02)
Sveikutes 4u.gif

STT laukiu ir as tavo zemynos wub.gif o del virksteles nieko negaliu pasakyti, mano abi su apsisukusiom gime, pirmai nebuvo jokiu problemu del jos, o antrai tai buvo lemtinga, bet reiktu neuzmirsti, kad Sofijos virkstele buvo trumpesne nei turetu ir du kartus vijosi, o dar vaakumas ... Bet tave stebi todel manau, kad nerimauti neverta

sveika pargrįžus
tavo angeliukas laimingas, kad turi tokius tėvelius...

ačiū, tikiuosi geriausio

bim dingo vėl
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 10 16, 16:02)
Sveikutes 4u.gif

Net nezinau ar tie metai praejo greitai ar letai...kas bus toliau...Tik paskutines dienas sukosi Macernio zdziai galvoje " ismokime gyventi ir duztanciose formose". ...Ismokau...

pavydziu galincioms verkti, man po persileidimo tarsi kas butu pakeites smegenis unsure.gif ... nei asaru, nei nevilties...pasamoneje sukasi filmukas-13 prisiminiau, kad Sofijos tonai buvo idealus, 14 atsirado pilvo skausmai. Nuo 23 val. pradejau ziureti i laikrodi..., bet uzmigau...tiesa nakti  sapna puse savo draugiu numarinau lektuvo katastrofoje verysad.gif. vakar laksciau mieste nupirkau baltu roziu, vyno, maza tortuka, vakare paminejom angelelio gimtadieni, o rozes laukia kol galesiu jas i jura isplukdyti...Tokios tos metines. Zinau, kad jei laisciau sau nors puse minutes pagalvoti apie tai kas ivyko pradeciau grimzti...negalvoju
as vis masciau kas pakeite mane ir BIM po persileidimu ir sumasciau, kad instinktas isgyventi- mes dabar bandom buti pozityvios, kad kunas ir siela pasiruostu tinkamai kitam nestumui. Bet cia tik mano  mintys...

tiesa mano hcg mazeja tuo tai galiu pasidziaugti nuo 659 mukrito iki 117 per savaite. Lauksiu mmmpo poros savaiteliu.

O skyrelyje ziuriu misrios nuotaikos-laikykis vdapr, sandrynja, klaudija-ateis dar dziaugsmas tik reiks ji isileisti wub.gif

KAip tavo reikalai Andryte?

Kaip auga skyrelio grazuoles? wub.gif

Aciu Tau Bice. Esi Saunuole...Stiprybes ir Tau 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
STT šaunu kad daktarėlis tave bent kiek apramino thumbup.gif Lauksim kartu lapkričio pradžios 4u.gif
Sveikute bice smagu tave vėl tarp mūsų matyti 4u.gif ir smagu kad po truputį sveikata atsistato į vėžes.
Šiandien galvojau kad fizrukas nuo proto nušoko ir fizinį su vaikais stadione veda, bet pasižiūriu - gi čia rimtos futbolo varžybos vyksta doh.gif O lauke lyja, vėjas doh.gif Taip ir lijo kol vaikai futbolą žaidė doh.gif Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Atsakyti