QUOTE(Žydraakė @ 2005 08 03, 09:19)
_Vita_,
Iš pasakojimo tavo atostogos įdomios bei gražios pasirodė

Bet mes su draugu kažkaip nelabai išdrįsom važiuoti į kalnus nepažintoje šalyje

Nors tavo pasakojimas dabar visai suviliojo mane

O kiek jūs mokėjote tam bulgarui ir ar jis buvo su jumis visas tas dienas, kai jūs vaikščiojote kalnuose?
Dėl mūsiškės aklimatizacijos, tai kiek teiravomės pas pačius šveicarus, tai sakė, kad pernakvojimo užtenka. Jei atvirai, tai man nebuvo labai lengva lipti, kažkaip vis pridūsdavau, tai draugui teko mažinti tempą, o man teko stengtis

Daugiau Alpėse nevaikščiojome. Kadangi turiu šveicarę draugę, tai pas ją neplanuotai užsibuvome, o po aukštojo kalno jau ir jėgų neturėjome daugiau laipioti. Tiesa dar draugą ausų uždegimas apsėdo, tai po Šveicarijos patraukėm į Kroatiją pasimėgauti jūra.
Tiesa, kuo didžiausi tau palinkėjimai, kad viskas pavyktų su

Kaip suprantu planuojate vaikelį

Kaip faina

Man tai niekaip nepavyksta savojo nutempti prie altoriaus, nes jau norėčiau vaikelio
Vakaru shalyse daug patogiau turistauti, nes viskas aishku ir jokiu netiketumu, o va kaip Bulgarijoje tai kiekviena diena pilna siurprizu ir nepatogumu, tai baisiai neshvarus kambariai, tai apsh...i tuoletai.. tai kas apmauti nori Jei nebaisu tada viskas OK, galima eiti. Mums po 6 dienu norejosi 3 zvaigzduchiu vieshbuchio ir ne blogiau. Aishku ivertini po keliones ka pats turi. Tam bulgarui mokejome 50 Euru uz instruktaza, zemelapius ir vieshbuchio uzsakyma. Jei reikes duosiu kontakta. Bet kartoju, tokias atostogas patarchiau rinktis jei nebijai nepatogumu. O kad nepazistami kalnai, tai to ir visada vaziuoji - su jais susipazinti.
Del to dusinimo lipant, po 3 dienu praeina. Gal vienos nakties ir uztenka pabuti aukshtai, kad nebutu didelio shoko, bet po 3 dienu praeina ir dusimas. Chia del deguonies trukumo. Jo maziau aukshtai, tai reikia, kad prisigamintu daugiau raudonuju kraujo kuneliu kad efektyviau ta esama deguoni panaudotu. Jei ju nera pakankamai, tada shirdis dazniau krauja pumpuoja. Per 3 dienas prisigamina tu kuneliu pakankamai ir savijauta zymiai pagereja..
Uzjauchiu del ausu uzdegimo

Sirgti kelioneje ne pats maloniausias dalykas. o del Kroatijos pavydziu, sako ten labai daug idomiu vietu sait seeinimui yra.. Butinai kada nuvaziuosiu.
Net nezinau kur kita vasara keliausime.. reikia per ziema info prisirinkti.. Manau ir supermamos pades

Sakem jei ir pasiseks

vaziuosim i kalnus, tada vienoje trobeleje pastoviai busime ir pakaitom eisim pasivaikshchioti. O

irgi reikia gaivaus kalnu oro
Mes irgi nesusituoke, bet abu jau buvome karta nesekmingai, tai neskubame ir nesureikshminame. Per daug nuoskaudu like. Bet

planuojame rimtai. Gali buti kad pavyko, jau 10 dienu veluoja ciklas ir ovusoftas sufleruoja, kad visko galejo buti, bet testas neigiamas