Įkraunama...
Įkraunama...

Kalnai

QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 06, 11:47)
Siulo Ditma i Sveicarija be virsunes smile.gif man kaip ir tinka...tik...niekad nekeliavus istisiniu zygiu tai rupi isgirsti nuomone is keliavusiu smile.gif
Papildyta:
o man zinok sake, kad šveicarijoje tik istisinis ir atsiunte visa lapa reikalingos irangos...lazdos..kates....sad.gif as sutinku ir ta iranga issinuomoti...o jusu zygis driekesi i Monte Rosos virsune?smile.gif
na dar čia įsikišiu smile.gif. Pernai toje grupelėj, kuri kopė į Monte Rosą 1 vyrukas minėjo, kad neužteko įrangos (berods virvių su karabinais) tai stipresni į pačią viršūnę lipo ir leidosi plikom rankom smile.gif. Tai jau labai keikėsi apačioj smile.gif. Bet jei neatkalbėčiau smile.gif tai siūlau rinktis grupę kur vadas Gintaras, ten panašu kad tik juo galima pasitikėti kalnuose(bet ne pakeliui ax.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo herbas: 07 sausio 2014 - 18:59
ofiso mergaite, o Jūs nebijokit tų virvių, kačių ar ledkirčių, prieš kopiant gi būna apmokymai, tegu ir išmokina! juk norėsit kada nors į Monblaną ar Elbrusą? smile.gif) ir nejau Ditma neduoda tų ledkirčių, kačių, kad, sakot, reikės nuomotis? pernai pažįstama ėjo, tai davė...
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 09, 15:46)
ofiso mergaite, o Jūs nebijokit tų virvių, kačių ar ledkirčių, prieš kopiant gi būna apmokymai, tegu ir išmokina! juk norėsit kada nors į Monblaną ar Elbrusą? smile.gif) ir nejau Ditma neduoda tų ledkirčių, kačių, kad, sakot, reikės nuomotis? pernai pažįstama ėjo, tai davė...

Nepasiduosiu...uzsiregistravau...kazka uzsimine, kad pirmiems 11 duos kates...nu jeigu ne tai issinuomosiu....bet i istisini galu gale pasirysiu eiti biggrin.gif
Atsakyti
kas keliavote su Bartika, prašau pasidalinkite savo įspūdžiais.
Atsakyti
Kai buvau Bukovelyje (Ukraina). Buvo užkėlę ir nukėlė biggrin.gif nuo kalno. Savom jėgomis man sunku. Labai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos....tai ar zadat sia vasara kur keliaut? biggrin.gif
Atsakyti
Žinau, kad ne skelbimams čia ne vieta, bet čia lankosi kalnų mėgėjos, tai drįstu įdėti skelbimą, kad parduodu 40 nr batus ZAMBERLAN 442 Storm GT, pirktus iš AIC. Dėvėti keletą dienų tik vienoje kelionėje- vaikas išaugo. Rašykite į PM. Gyvename Kaune.
Atsakyti