Nors tema margeniai (nors ši žodį reikia paminėti , bet mano sprigė tai super atrodo peržiemojusi kambary. Pavasariop, kai pradėjo augti aš ją apkarpiau, o dabar žydintis krūmelis balkone, ir perspjauna šiųmetines
Na gatavus pirkti tai gal ir neapsimoka... Jie taip lengvai dauginasi. Dėl sėklų-nežinau, čia kitos galėtų pakomentuoti Galima nusipirkti vieną šiemet, leisti, kad būtų daug šakų, o pavasarį šakeles į durpes ir pilna augaliukų (čia aš taip sėkmingai spriges šiemet pasidauginau, į durpinius puodelius su durpėm ir staigiai viskas su šaknim
Jie iš sėklų sėjami. tik nežinau, kur sėklų gauti kaip visada, geriau pirkti geresnes, ne po 1 litą. šetelige paieškoti būtų galima, banginyje mačiau irgi neblogų yra, bet kad žiūrėjau prieskonius
turėjau omeny, kad banginyje mačiau neblogų sėklų firmų. Apskritai čia. Bet pati tuo metu ieškojau prieskoninių daržovių sėklų, tad kitur ir nesidairiau, tad ir nežinau, ar margenių sėklų iš tų neblogų yra ar nėra.
Mano virtuvėje auga svyrantis margenis. Jau daug metų aš jį auginu dėl ypač gražių lapų. Tiesa, žiemą jis nebūna toks dekoratyvus kaip vasarą. Margeniui reikia labai daug šviesos, netgi tiesioginė saulė nekenkia. Kuo šviesos gauna daugiau, tuo gražesnis darosi. Todėl po žiemos jį reikia gerokai apgenėti.