Įkraunama...
Įkraunama...

Margenis

Nors tema margeniai (nors ši žodį reikia paminėti wink.gif, bet mano sprigė tai super atrodo peržiemojusi kambary. Pavasariop, kai pradėjo augti aš ją apkarpiau, o dabar žydintis krūmelis balkone, ir perspjauna šiųmetines smile.gif
Atsakyti
maciau margenius turguje 4u.gif kita pavasari gal jau ir sode uzveisiu blush2.gif bet ar jos labai reiklios vandeniui, nes sode tik koki karta i savaite bunam schmoll.gif
Atsakyti
Na gatavus pirkti tai gal ir neapsimoka... Jie taip lengvai dauginasi. Dėl sėklų-nežinau, čia kitos galėtų pakomentuoti wink.gif Galima nusipirkti vieną šiemet, leisti, kad būtų daug šakų, o pavasarį šakeles į durpes ir pilna augaliukų smile.gif (čia aš taip sėkmingai spriges šiemet pasidauginau, į durpinius puodelius su durpėm ir staigiai viskas su šaknim wink.gif
Atsakyti
Jie iš sėklų sėjami. tik nežinau, kur sėklų gauti g.gif kaip visada, geriau pirkti geresnes, ne po 1 litą. ax.gif šetelige paieškoti būtų galima, banginyje mačiau irgi neblogų yra, bet kad žiūrėjau prieskonius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 22 birželio 2005 - 08:45
O tai ką, margeniai prie prieskonių??? unsure.gif thumbup.gif biggrin.gif
Aš irgi matydavau jų sėklų...
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 06 22, 10:08)
O tai ką, margeniai prie prieskonių??? unsure.gif  thumbup.gif  biggrin.gif 
Aš irgi matydavau jų sėklų...

laugh.gif turėjau omeny, kad banginyje mačiau neblogų sėklų firmų. Apskritai čia. Bet pati tuo metu ieškojau prieskoninių daržovių sėklų, tad kitur ir nesidairiau, tad ir nežinau, ar margenių sėklų iš tų neblogų yra ar nėra.
Atsakyti
Mano virtuvėje auga svyrantis margenis. Jau daug metų aš jį auginu dėl ypač gražių lapų. Tiesa, žiemą jis nebūna toks dekoratyvus kaip vasarą. Margeniui reikia labai daug šviesos, netgi tiesioginė saulė nekenkia. Kuo šviesos gauna daugiau, tuo gražesnis darosi. Todėl po žiemos jį reikia gerokai apgenėti.
Atsakyti
Surengiau margenių fotosesiją, išrinkau, mano nuomone gražiausius ir įdomiausius. Atsiprašau, nes nuotrauka bus labai didelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 27 birželio 2005 - 09:03
Ajajajai, paveiksliukas netelpa į ekraną sad.gif((
Resize and sumažinti resolution, jei reikia...
Atsakyti
Pasisodinau ir as margeniu. jau pradejo leisti pirmuosius lapelius. Kazi kokiu spalvu pas mane bus:)
Atsakyti
Mally, labai grazu!!!!!!!!!!! thumbup.gif cia pati auginai?
Atsakyti
QUOTE(inda @ 2005 06 27, 15:05)
Mally, labai grazu!!!!!!!!!!!  thumbup.gif cia pati auginai?

Ne aš, bet tėvai. Na ir aš, aišku, prisidedu blush2.gif
Atsakyti