Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(@asta @ 2008 11 20, 11:54)
Kaune jo nėra.Ir beveik garantuoju,kad nebus smile.gif  Artimiausias -Alytuje,Ukmergėje,Vilniuje  4u.gif

O kur Vilniuje? Gal galit parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 11 20, 10:54)
Kaune jo nėra.Ir beveik garantuoju,kad nebus smile.gif  Artimiausias -Alytuje,Ukmergėje,Vilniuje  4u.gif

Vat kad nori doh.gif
Atsakyti
Eina peklon blink.gif

Paziurekit

Ten kairiam sone ivairiu yra doh.gif
Atsakyti
Maniškiai dar tik va kokioj fazėj... user posted image
Atsakyti
Mano 2 naujokai leidzia po du zietstiebius lotuliukas.gif . O kaip juos tresete
Atsakyti
Norėčiau jūsų konsultacijos
Apžiūrėus amarilį pastebėjau, kad jo svogųnas minkštokas, tai aš jį išgriebiau iš žemių ir jo viršutinės žievės supuvusios, tai aš jas nuėmiau, ten kur kokie židinukai puvinio išpjoviau ir jį visą apaibarsčiau cinamonu. Džiovinau kelias dienas ir ką man dabar su juo veikti? Ar jau sodinti ar dar laukti? Jis nemiegantis, nes dar turi kelis gražius lapus
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 11 21, 11:24)
Norėčiau jūsų konsultacijos
Apžiūrėus amarilį pastebėjau, kad jo svogųnas minkštokas, tai aš jį išgriebiau iš žemių ir jo viršutinės žievės supuvusios, tai aš jas nuėmiau, ten kur kokie židinukai puvinio išpjoviau ir jį visą apaibarsčiau cinamonu. Džiovinau kelias dienas ir ką man dabar su juo veikti? Ar jau sodinti ar dar laukti? Jis nemiegantis, nes dar turi kelis gražius lapus

siaip pati tiksliai nzn, bet padziovinti reikia apie sav. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 21 lapkričio 2008 - 14:59
QUOTE(rena @ 2008 11 21, 14:58)
siaip pati tiksliai nzn, bet padziovinti reikia apie sav. g.gif

Dėkui, tada dar palauksiu
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 19:53)
Maniškiai dar tik va kokioj fazėj...              user posted image

jau tuoj ir girtis turesi kuo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės,

turiu amarilį du metus ir jis nažydi. viena teta pamačiusi mano gėlę sakė blogai pasodinta, nes svogunėlio nesimato. ji galvojo kad aš jį "užkasiau" po žemėmis - o jo iš viso nėra.
tai vat, nieko nebesuprantu. blink.gif lapai dideli, gražūs, svogūno nėra ir nežydi. kas yra blogai, patarkit. noriu gražių žiedelių pavasarį ax.gif
beje, ar reikia dabar lapus nupjauti ir kišti i tamsesnę vietelę ar dar ne? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingucci: 22 lapkričio 2008 - 15:37
Jei svogūno nėra, tai tu ne amarilį, o tikriausiai kliviją augini.
Atsakyti
o tai jei klivija, ką reikia daryti ko nereikia???
noriu gražių žiedelių blush2.gif
Atsakyti