Radau gerą patarimą rusiškam forume.Jei nori, kad svogūnas duotų vaikų, reikia pasodinti į didesnį vazoną, o jei svogūną sodini į vazoną tik 2-3 cm platesnį už patį svogūną, vaikiukų nelabai tikėkis.
Gla kas man cia patars
Mano amarilis praeita ziema prazydejo, pailsejo ir vel lapus isleido, bet tie lapai tokie trys iskeibe nuo vasaros stovi ir nei ziedu nei nauju lapu nei per kur:unsure: Tai dabar nezinau ka daryt tokiu atvjeu, ar jis vel miegot eis nezydejes? Nes jei jis nepailses tai nemanau kad kas pasikeis. Kaip man ziedu sulaukti?

Naujienos is mano fronto
Vienas naujokas leidzia 2 ziedstiebius ,
Vienas naujokas viena
dar veinas naujokas jauciu ir vienas bus
o paskutinis naujokas prileides kruva lapu ,bet ne zieda
Laukiam toliau..
Susodinau savo eksperimentus
Bei pasodinau ta ispjaustyta..
Papildyta:
O as girdejus,kad tie veisliniai,mandresni nelabai veda vaikus,maniskiai ir ne vieno neturi..

Vienas naujokas leidzia 2 ziedstiebius ,
Vienas naujokas viena
dar veinas naujokas jauciu ir vienas bus
o paskutinis naujokas prileides kruva lapu ,bet ne zieda

Laukiam toliau..
Susodinau savo eksperimentus

Bei pasodinau ta ispjaustyta..
Papildyta:
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 10, 12:53)
Radau gerą patarimą rusiškam forume.Jei nori, kad svogūnas duotų vaikų, reikia pasodinti į didesnį vazoną, o jei svogūną sodini į vazoną tik 2-3 cm platesnį už patį svogūną, vaikiukų nelabai tikėkis.
O as girdejus,kad tie veisliniai,mandresni nelabai veda vaikus,maniskiai ir ne vieno neturi..

Mano keli vaikuojas 
Ateinu pasiguosti
Šiemet pirktas baltas,pilnaviduris "Jewel" išleido du žiedus,tuoj tuoj pražys.Bet... vienas žiedkotis nesveikas,kaip kad išgraužtas būtų...kogero raudonligė
maža to...į svogūną įsimetė puvinys
nulupinėjau lukštus,pastačiau šiltai,sausai,kad džiūtų... prasideda ta pati istorija,kaip pernai
tik šito labai labai gaila,nerealaus jis man grožio

Ateinu pasiguosti

QUOTE(@asta @ 2008 11 17, 14:06)
Mano keli vaikuojas 
Ateinu pasiguosti
Šiemet pirktas baltas,pilnaviduris "Jewel" išleido du žiedus,tuoj tuoj pražys.Bet... vienas žiedkotis nesveikas,kaip kad išgraužtas būtų...kogero raudonligė
maža to...į svogūną įsimetė puvinys
nulupinėjau lukštus,pastačiau šiltai,sausai,kad džiūtų... prasideda ta pati istorija,kaip pernai
tik šito labai labai gaila,nerealaus jis man grožio 

Ateinu pasiguosti

Tikiuosi pasveiks tavo svogunelis,,na betnt neturi nuomininku viduj kaip kad as turejau,o vienas is mano naujoku ir pinaviduris baltas

As vis dar neturiu balto amarilio

Tai gal jam prasidejo ramybes laikotarpis... kiek zn apie juos tai panasiu metu jiems buna ziemos miegelis kuris trunka nuo menesio iki 2-3. gal del to ir tavasis gelsta 
Papildyta:
pabandyk apsilamkyti ,,bauhafe" tai parduotuve kurioje visko yra, as ten pries keles dienas isigijau balta amarili....

Papildyta:
pabandyk apsilamkyti ,,bauhafe" tai parduotuve kurioje visko yra, as ten pries keles dienas isigijau balta amarili....

QUOTE(rutyt3 @ 2008 11 19, 23:29)

Gal zinot kur jis yra Kaune

QUOTE(Ice tea @ 2008 11 20, 09:04)
Kaune jo nėra.Ir beveik garantuoju,kad nebus