Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(@asta @ 2008 11 28, 12:53)
Štai maniškis "Jewel"  wub.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Aš saviškių dar net nepasodinau.
QUOTE(satanele @ 2008 11 28, 13:07)
Gal patarsit ,as savo amarili parsinesiau is lauko su lapais ,ju daug gal juo nupjauti kad ziedkoti leistu g.gif

Nelaistyk, kad patys lapai nudžiūtų. Kad dabar nupjausi, dar nereiškia, kad žiedkotį leis.
QUOTE(Aduka @ 2008 11 28, 17:43)
O aš pažiūrėjau, tai mano amarilio svogūnas minktokas, brt žemė tikrai nešlapia. Gal man jį išimti ir paliti per žiemą be žemių?

Aš visada laikau be žemių.
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2008 11 28, 23:02)
Va čia tai grožis wub.gif  Ir dar kvepia?
Parsisiūstas ar čia kur nors pirktas gražuolis?

4u.gif kvepas primena citriną smile.gif

Vietinis,čia pirkatas smile.gif

QUOTE(Laivite @ 2008 11 29, 00:28)
@sta nuostabus ziedas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O as siandien isigijau raudona pilnaviduri ir kazkoki mazyti kurio pavadinimas  Colibris  rolleyes.gif
Lauksim ziedu  thumbup.gif

4u.gif
Lauksim žiedų drinks_cheers.gif

Mano svajonių amarilis- Papillio leidžia net 2 žiedus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neseniai persodinau savo amarilius, palaisčiau. Jie buvo su vienu lapu, o dabar tas lapas pagelto. Ar bereikia dabar tuos persodintus amarilius laistyti ir dėl ko tie lapai persodinus nugelto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 11 29, 19:45)
Neseniai persodinau savo amarilius, palaisčiau. Jie buvo su vienu lapu, o dabar tas lapas pagelto. Ar bereikia dabar tuos persodintus amarilius laistyti ir dėl ko tie lapai persodinus nugelto? g.gif

Šiaip tai dabar jiems poilsio metas,už tai ir lapas geltonuoja....nereikėjo jų sodint ir liet.Išimtis tiems,kuri neseniai pirkti ir leidžiantys žiedus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Pirkau parduotuveje amarili , su dviem stiebais , buvo ideta nuotraukyte , joje jis kremines spalvos " Salmon" ,o kai prazydo ......va kokia spalva blink.gif , negi ir pardese negalima pasitiketi verysad.gif

Ir dar noriu paklausti , gal kuri is jusu turite amarily kuri vadina "Obels ziedu " as ji maciau , buvau pakereta jo groziu , nenusipirkau , o dabar niekur negaunu verysad.gif ir ar jis taip ir vadinasi ???ar turi kita pavadinima ???

Va maniskis kaip prazydo smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Kad parduotuvemis pasitiketi negalima tai jau isbandytas reikalas mirksiukas.gif
Bet ir sis labai grazus wub.gif
As pirkau obels zieda bet pavadinimas man atrodo kitas bet dabar nepamenu g.gif
Atsakyti
Na as nesakau , kad jis negrazus ax.gif , bet tikejausi kitoki pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 30, 00:59)
Na as nesakau , kad jis negrazus  ax.gif , bet tikejausi kitoki pamatyti  smile.gif

Labai grazus, tik idomu, kad zietstiebis toks trumpas. Pas mane vienos 48cm, bet dar nezydi doh.gif
Atsakyti
Vienas trumpas , o kitas ilgas doh.gif jis tikrai neatlaikys svorio schmoll.gif , nes suskaiciavau 6 ziedus rolleyes.gif , o jie labai dideli , jau dabar svyra unsure.gif sitas su 4 ziedais .
Atsakyti
Labutis,kaip smagu pasidziaugti graziais ziedais,o mano dar mazytis tik turi viena lapeli ir anra leidzia ,as manau kad mano gelyte tokia nebus didele ,kaip jusu?Kas kiek laiko jus jas laistote?o gal man dabar ta svoguneli isimti isvis is zemiu ir sodinti tik pavasari?mano drauge norejo ismesti,bet as pasiemiau ,ji man sako kad labai maza,ir nieko gero nebus,bet as priglaudziau pas save ta gelyte,tik vat dabar tinkamai nezinau kaip butu geriau su ja pasielgti? g.gif
Atsakyti
Kol svogunelis dar mazas tegu auga, jam ramybes periodo nereikia, bet jis ir nezydes verysad.gif
Atsakyti
Na tai tik belieka laukti kada mano gelyte uzauks ,ir tada tikekimes kad man padovanos apie kuri svajoju zieda,aciu tau kad patarei neismesti . 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti