Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

O as saviski ismeciau cray.gif - kirminas isgrauze VISA vidu, beliko tik kokie trys sluoksniai isores verysad.gif
Skelbiu kara kirminams gun_smilie.gif gun_rifle.gif Kas su manim pioneers.gif triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 12 02, 09:02)
O as saviski ismeciau cray.gif - kirminas isgrauze VISA vidu, beliko tik kokie trys sluoksniai isores verysad.gif
Skelbiu kara kirminams  gun_smilie.gif  gun_rifle.gif Kas su manim  pioneers.gif  triniti.gif

Gaila gelytes verysad.gif
Atsakyti
Oi kaip baisu dar neteko su tais bjaurybem susidurti tpu tpu tpu blink.gif
Atsakyti
gavau ir as amarili dovanu balta thumbup.gif bandysiu susigyvent
nes cia kaip paskaitinejau tai visokie kirminukai, raudonliges puola doh.gif
bet pas mane be lapu, tik du ziedai (nezydintys dar) rolleyes.gif gal ir nebus tu lapu??
ir dar klausimelis profem 4u.gif : dabar jis isodintas i parduotuvine zeme-durpes, man persodint kai prazydes, ar kai pamiegos, ar kada?........ ax.gif
aciu
nerealios jusu gelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2008 12 02, 19:30)
gavau ir as amarili dovanu balta  thumbup.gif  bandysiu susigyvent
nes cia kaip paskaitinejau tai visokie kirminukai, raudonliges puola doh.gif
bet pas mane be lapu, tik du ziedai (nezydintys dar) rolleyes.gif gal ir nebus tu lapu??
ir dar klausimelis profem 4u.gif : dabar jis isodintas i parduotuvine zeme-durpes, man persodint kai prazydes, ar kai pamiegos, ar kada?........ ax.gif
aciu
  nerealios jusu gelytes wub.gif

Lapus išleis po to, kai peržydės. Dabar niekur nepersodink. Persodinsi kitais metais, kai nugels ir nukris lapai.
Atsakyti
Mano amarilis pradeda atsidarinėt (kol kas tik vienas žiedstiebis, bet ir kitas jau, berods, skyla - ryt bus aiškiau) clap_1.gif Laukiu nesulaukiu žiedukų smile.gif
Atsakyti
O sakykit, kada vaikus geriau atskirti: iš rudens ar pavasarį? ax.gif Mano dabar paliktas vazonėly, mačiau užauginęs nedidelį vaikuką, tai tektų pavasarį visa svogūną išrauti - ar bežydės tada jis man? O jei paliksiu rudeniui tą atskyrimą, vėl gal nežydės, nes vaiką augins? doh.gif Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 12 03, 10:10)
Lapus išleis po to, kai peržydės. Dabar niekur nepersodink. Persodinsi kitais metais, kai nugels ir nukris lapai.

aciuks.gif
bet kaip greit ziedas skleidzias bigsmile.gif parejus is darbo radau jau beveik zydinti thumbup.gif
Atsakyti
kaip smagu kad tokiu laiku ziedas skleidziasi thumbup.gif o mano amarilis dar ilgai neduos ziedo,nes jis dar mazas g.gif turi tik du nedidelius lapelius ax.gif bet kai kantrybe truks eisiu i parduotuve ir nusipirksiu didele ,kad greiciau sulaukciau ziedo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Ice tea @ 2008 12 02, 09:02)
Skelbiu kara kirminams  gun_smilie.gif  gun_rifle.gif Kas su manim  pioneers.gif  triniti.gif

unsure.gif doh.gif eina sau, nebuvau dar susidurus su tais padarais blink.gif

nu bet ir groziai pas jus, pas mane dar net miegot nebuvo neueje g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Reikia jusu patarimo ka man daryt dabar su savo amariliais kurie liko kaip palikimas kartu su namu hihihi.gif Yra sesi vazonai su lapais,atrodo jau tokie pagyvene ir nelabai jie ten gal priziureti buvo. Paciam name dabar bordakas nerealus,tai as juos turiu isnesu y rusy.Ka daryt man su jais toliau??
Atsakyti
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 04, 11:57)
Sveikos merginos  4u.gif  Reikia jusu patarimo ka man daryt dabar su savo amariliais kurie liko kaip palikimas kartu su namu hihihi.gif  Yra sesi vazonai su lapais,atrodo jau tokie pagyvene ir nelabai jie ten gal priziureti buvo. Paciam name dabar bordakas nerealus,tai as juos turiu isnesu y rusy.Ka daryt man su jais toliau??

Jei lapai pavarge ir kuri laika laikysi rusy, tai nupjauk lapus ir palik "pamiegoti" juos mirksiukas.gif, nelaistyk. Po kokiu poros menesiu ikisk nosyte i rusi, paziureti kaip jie laikosi, jei prades leisti kokius nors gyvybes zenklus, tada isnesk i sviesa ir laistyk. Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti