Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Brooke @ 2008 12 07, 06:41)
O tu tiesiog pasuk vazoną mirksiukas.gif Maniškiai irgi kraiposi visaip, bet nemanau, kad vazono dydis čia kuo dėtas, nes kreipias jie vis į lango pusę smile.gif Tiesiog kaip visi augaliukai šviesą mėgsta, manau. Tai aš kasdien apsuku vazoną ir dabar beveik tiesūs stiebukai 4u.gif

tai taip rolleyes.gif as ja sukioju, bet man krypsta visai i priesinga sviesai puse schmoll.gif , kartu verciasi ir svogunas doh.gif , kazkaip man ta zeme nepatinka-durpes

Papildyta:
QUOTE(skarpionuke @ 2008 12 06, 11:12)
Prazydo mano Orange  thumbup.gif

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2008 12 06, 22:26)
[/IMG]
o mano labai isvirtes vargselis, g.gif  gavau dovanu tokiam mazam vazoneli, tai gaila ziuret kaip jis kraiposi i visus sonus.
Bet dabar labai graziai zydi,  wub.gif galvoju gal ji paremt su kokiu pagaliuku g.gif , bet vaizdelis nekoks bus ax.gif
sakau kaip nuzydes sodinsiu i didesni, kad tvirtai butu rolleyes.gif

[URL=user posted image]amarilis[/URL]

bigsmile.gif koks gražus...aš turiu raudoną, o svajoju dar apie baltą pilnavidurį... Gal kurios apsivaikuos, tai duokit žinot, a blush2.gif
Atsakyti
Viotinola, as tai dar naujoke su sitom gelem, tik savaite turiu mirksiukas.gif , tai net nezinau is kur tie "vaikai atsiranda" blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet kai jau busiu pasikauscius, tai tikrai duosiu zinia...
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2008 12 07, 13:34)
tai taip rolleyes.gif as ja sukioju, bet man krypsta visai i priesinga sviesai puse schmoll.gif ,  kartu verciasi ir svogunas doh.gif , kazkaip man ta zeme nepatinka-durpes

g.gif Na nežinau, kas ten pas tave per mistika tada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 07 gruodžio 2008 - 16:59
Svogūnas sodinamas išlindęs virš žemės gerokai, dėl to ir virsta. Nieko nepadarysi. Sukinėk į šviesą arba tiesiog parišk. Jei rasi gražų pagaliuką, vaizdas tikrai nenukentės.

Aš 2 saviškius šiandien irgi pasodinau. Kiti dar liko laukti, sodinsiu ne anksčiau kaip sausio mėnesį, kad žydėtų kokiam vasario mėnesį.
Atsakyti
aciuks.gif
tai reiks greiciausisi rist, nes 5 ziedai ant vieno koto.......... g.gif bijau, kad man isvers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2008 12 07, 20:16)
aciuks.gif
tai reiks greiciausisi rist, nes 5 ziedai ant vieno koto.......... g.gif bijau, kad man isvers rolleyes.gif

o kaznai prie ko tu ji risi g.gif i zeme koki pagaliuka kisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 12 06, 14:44)

Persodint, mylėt ir globot reikia maždaug dvie -trys savaitės iki nori matyti žiedus. Pati gali nuspręsti kada. Šiaip juos sodina iki gegužės mėnesio. Kartais amarilis ir pats parodo kada prabudo: pradeda leisti žiedą arba kyšteli lapų vršūnės.

Dekui uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2008 12 07, 20:16)
aciuks.gif

QUOTE(egleja @ 2008 12 07, 20:26)
o kaznai prie ko tu ji risi  g.gif  i zeme koki pagaliuka kisi  g.gif

Senukuose mačiau tokių elegantiškų pagaliukų visokių spalvų, kai kurie net su papuošimais.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2008 12 07, 22:46)
Senukuose mačiau tokių elegantiškų pagaliukų visokių spalvų, kai kurie net su papuošimais.. 4u.gif

Parašei mano atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 12 07, 22:55)
Parašei mano atsakymą biggrin.gif

hi.gif Kaip čia taip nusvietė man bigsmile.gif
Atsakyti
clap.gif
oi kaip faina merginos aciuks.gif aciuks.gif aciu jums labai, kaip operatyviai ir greitai galima cia pas jus suzinot visokiu geru dalykeliu..........
Dvi ir kambliukas 4u.gif 4u.gif
ryt einu i paieskas pagaliuku lens.gif
Atsakyti