Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sakalauskiene ....gerai , kad turejau valerijankes , bu krutine net uzspaude .....lauk rugegele ir tavo turi buti toks ( ir mano blush2.gif ) , pas mane uz poros dienu zydes paprastas baltas , bet gal as jo nerodysiu blush2.gif ...pries toki grozi , jis bus kaip nabagas blush2.gif

Ankstesniuose puslapiuose maciau" obels zieda" bigsmile.gif

Pardeje pas direktore uzsiprasiau , salotines spalvos ir geltono ( jei toks buna unsure.gif ), laukiu , net sapnuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 20:00)
Sakalauskiene ....gerai , kad turejau valerijankes , bu krutine net uzspaude .....lauk rugegele ir tavo turi buti toks ( ir mano  blush2.gif ) , pas mane uz poros dienu zydes paprastas baltas , bet gal as jo nerodysiu blush2.gif  ...pries toki grozi , jis bus kaip nabagas  blush2.gif

Ankstesniuose puslapiuose maciau" obels zieda"  bigsmile.gif

Pardeje pas direktore uzsiprasiau , salotines spalvos ir geltono ( jei toks buna unsure.gif ), laukiu , net sapnuoju  rolleyes.gif

Ir dar kaip parodysit savo baltaziedi! Man tai balti fantastiski... wub.gif

O geltonu as gal net nemacius rolleyes.gif o salotinis tai turetu buti fainas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 17, 20:03)
Ir dar kaip parodysit savo baltaziedi! Man tai balti fantastiski...  wub.gif

O geltonu as gal net nemacius  rolleyes.gif o salotinis tai turetu buti fainas...  wub.gif

Prizadu parodysiu blush2.gif , jis pas mane su trim siebais tongue.gif , pirkau buvo du , dar vienas islindo
clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 20:06)
Prizadu parodysiu  blush2.gif , jis pas mane su trim siebais  tongue.gif , pirkau buvo du , dar vienas islindo
clap.gif  clap.gif  clap.gif

Monstras (geraja prasme) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 22:00)
Sakalauskiene ....gerai , kad turejau valerijankes , bu krutine net uzspaude .....lauk rugegele ir tavo turi buti toks ( ir mano  blush2.gif ) , pas mane uz poros dienu zydes paprastas baltas , bet gal as jo nerodysiu blush2.gif  ...pries toki grozi , jis bus kaip nabagas  blush2.gif

Ankstesniuose puslapiuose maciau" obels zieda"  bigsmile.gif

Pardeje pas direktore uzsiprasiau , salotines spalvos ir geltono ( jei toks buna unsure.gif ), laukiu , net sapnuoju  rolleyes.gif

Butinai parodyk ir tu savaji kai prazys mirksiukas.gif
O salotiniu tikrai buna,as buciau internetu nusipirkus ,bet siemet jau ir taip as ju papirkau,tai pagailejau pinigeliu ,nes nepigiai buvo,bet ryskiai salotiniai thumbup.gif
Kitamet jauciu pirksiu biggrin.gif
O siemet dar nusipirkau toki,bet jauciu siemet ziedu nesulauksiu,nes tik lapu milijona prileides,
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
nu pas tave ,Sakalauskiene, kiek grozybiu 4u.gif tikras penas akim bigsmile.gif
Atsakyti
oi,oi sakalauskiene grozio turi clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 12 17, 19:43)
Na merginos alpstu nuo grozio ir su jumis dalinuosi
biggrin.gif

Be galo gražu wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 21:00)

Mano salotinis (Lemon Lime) jau žiedud leidžia. Labai gražūs salotiniai. O tikrų geltonų nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 17, 20:00)

Pardeje pas direktore uzsiprasiau , salotines spalvos ir geltono ( jei toks buna unsure.gif )

Geltono ir aš norėčiau,bet jis super retasApie salotinį Dvi parašė drinks_cheers.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 12 17, 22:37)

O siemet dar nusipirkau toki

Mano Papillio antras žiedas skleidžias wub.gif
Atsakyti
Sakalauskiene, na super, koks gražuolis.Moterytės, prašom daugiau įdėti grožių pasigėrėjimui smile.gif
Atsakyti
Sakykite, kur Vilniuje galima įsigyti įdomių įvairesnių amarilių svogūnėlių.

Gal kas parduodate vaikus.

Iš kur jus juos siunčiatės. Labai noriu savo tetai padovanoti.
Atsakyti
aha, aš irgi tiek grožybių prisižiūrėjau, man irgi baisiai reikia tokių ax.gif

Kaip jūs perkate internete ? flirt.gif
Atsakyti