Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(@asta @ 2008 12 18, 11:25)
Geltono ir aš norėčiau,bet jis super retasApie salotinį Dvi parašė  drinks_cheers.gif
Mano Papillio antras žiedas skleidžias  wub.gif

Tai kodel nemaciau as tavo grazuolio,angi rodyk blush2.gif
As perku is ebay,ten prisiregistruoji ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 12 18, 20:02)
Tai kodel nemaciau as tavo grazuolio,angi rodyk blush2.gif

apie papillio kalbi?
Paversk kelis puslapius atgal ,buvau ikelus pirmo ziedo fotke mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai ir mano nabagelis blush2.gif ....pries jusiskius nera ne ka rodyti .....bet as ji myliu wub.gif ....jis turi 3 stiebus , dabar pirmas zydi 5 ziedai ir antras susproges 4 ziedai , o kiek bus treciame dar nezinau ......

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif o mano amarilio man atrodo lapas lenda, jei neklystu g.gif o ne ziedas unsure.gif

Nabagelis gal del to, kad sitoki svori turi atlaikyt.. juk tiek ziedu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 gruodžio 2008 - 16:23
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 15:53)
Stai ir mano nabagelis  blush2.gif

Man jisai visai ne nabagelis, o tikras grazuolis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 16:53)
Stai ir mano nabagelis  blush2.gif ....pries jusiskius nera ne ka rodyti .....bet as ji myliu  wub.gif ....jis turi 3 stiebus , dabar pirmas zydi 5 ziedai ir antras susproges 4 ziedai , o kiek bus treciame dar nezinau ......

Nabagėlis?!!! blink.gif Šitoks grožis, o tu jį nabagėliu vadini?!!! blink.gif blink.gif Anu marš atsiprašyk gėlytės, o tai ji daugiau nei tau žydės, nei tokiu grožiu džiugins. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2008 12 19, 16:34)
Nabagėlis?!!! blink.gif Šitoks grožis, o tu jį nabagėliu vadini?!!! blink.gif  blink.gif Anu marš atsiprašyk gėlytės, o tai ji daugiau nei tau žydės, nei tokiu grožiu džiugins. biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Jau daviau butuka ir paglosciau svelniai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2008 12 19, 10:04)
apie papillio kalbi?
Paversk kelis puslapius atgal ,buvau ikelus pirmo ziedo fotke  mirksiukas.gif

Mergaites kiek kastuoja tokia gelyte ????( svogunas , ar jau su stiebais ???) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 17:53)
Stai ir mano nabagelis  blush2.gif ....pries jusiskius nera ne ka rodyti .....bet as ji myliu  wub.gif ....jis turi 3 stiebus , dabar pirmas zydi 5 ziedai ir antras susproges 4 ziedai , o kiek bus treciame dar nezinau ......

user posted image

user posted image

Na nieko sau nabagelis blink.gif ,tikras grozis thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Ziuriu ir taviskio kotai ilgiausi,as tai ne nezinau gal saua parist savaji,kad neislustu,nes ziedu daug ir sunkus tai vargselis nulinkes doh.gif

@asta maciau tavo papilio,grazuolis,gaila ,kad maniskis siais metais nezydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 16:53)

ir mano toksai pat assa.gif, tik turi du stiebus ir po penkis ziedus wub.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 18:56)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jau daviau butuka ir paglosciau svelniai  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 19 gruodžio 2008 - 20:59
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 17:56)

Mergaites kiek kastuoja tokia gelyte ????( svogunas , ar jau su stiebais ???) bigsmile.gif

bijau pameluot kiek mokėjau-kogero apie 32 g.gif

QUOTE(Sakalauskiene @ 2008 12 19, 19:46)

@asta maciau tavo papilio,grazuolis,gaila ,kad maniskis siais metais nezydi verysad.gif

4u.gif pažiūrėsim kaip kitais metais bus,nes tik šiemet,rudenį pirktas.Taviškis irgi gal dar pražys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 19, 18:56)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Jau daviau butuka ir paglosciau svelniai  biggrin.gif

Va taip va biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis prazydo sodria raudona spalva,gal kas g.padeti ykelti foto? blush2.gif nemoku blush2.gif
Atsakyti