Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

Jop gryžau thumbup.gif Bet kvaiša su savo fotki albumu kaži ko prisidirbau[sugalvojau pakeist vardą ir pamiršau kaip ten prirašiau ir nebegaliu įlysti ten doh.gif ]Na ir nežinau ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 10 13, 18:04)
Serinute, as siaip atsakiau,net nepagalvojus is kokio miesto, siaip didesniuose miestukuose tikrai yra  mirksiukas.gif siauliuose tikrai yra ir dar bala zino kur  mirksiukas.gif o siualiuose ne tik tilzej, bet ir arenoj  siaip jei kam idomu mirksiukas.gif auksine ti niaisku is kur tu  unsure.gif
grite ziuriu jau gryzus, bet nebruksteli, ka naujo darai dekupaze  mirksiukas.gif

dekui, as tai is vilniaus, bet tokios negirdejau parduotuves, gal ir nera g.gif internete radau tik siaulius irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 13, 15:32)
Negavusi atsakymo, bandau darkart:
kaip būtų galima nuotraukas perkelti ant dėžučių? Kažką girdėjau apie sviestinį popierių. Ar gerai girdėjau? O su kuo ant jo atspausdinat? blush2.gif Nejaugi su paprastu spalvotu printeriu? Rašaliniu? blush2.gif  Dėkui.

Ne sviestinis, o sumuštinių popierius. Rašalinis tinka, lazerinis - idealu, bet per brangu biggrin.gif Jei spausdinsi rašaliniu, po to paveiksliuką nupurkšk laku (po truputį, iš toliau, kad nebėgtų balos). Nudžiovink ir gali klijuot kaip paprastą popierių. Jei nori pasiskaityt daugiau, čia: http://www.craftladi...os-vt222,15.htm

QUOTE(Merė Popins @ 2008 10 13, 15:47)
Darbas stovi vietoj, tai bandau dar karta klaust:

Mergaites, reikia jusu pagalbos  rolleyes.gif . Nusidaziau ir apklijavau medine dezute, ir dabar dangteli noriu skaldyt, o priemone turiu tokia : The Antique Crackle (step 1, step 2), cia turetu gautis toks voratinklinis skeldejimas. Taigi pasibandziau ant nedidelio plotelio ir neatsirado jokiu itrukimu, tiesa baigusi klijuoti uzdaziau dezute vienu sluoksniu akriliniu laku, manau del to itrukimu ir nera, nes sis kraklius itrinamas aliejiniais dazais ir purskiamas sintetiniu laku. Bet noriu isgirsti jusu nuomone, ar tikrai tokia priezastis?  schmoll.gif ir ka dabar daryti? slifuoti? turiu dar antika, su kuria galeciau skaldyti, bet labai noriu plonu itrukimu  smile.gif Beje tepiau viska pagal instrukcijas, laukiau kol naturaliai isdzius, todel manau, problema kazkur kitur, itariu akriliniam lake  blush2.gif

Akrilinis lakas neturėtų turėti įtakos, nebent tu tepei kraklius ant pakankamai neišdžiūvusio lako. Dar gali būti, kad sumaišei Antique lakų eiliškumą, nea? g.gif Dar gali būti, kad tepei per plonai - dažnai tai būna pagrindinė priežastis. Pirmas sluoksnis reikšmės neturi, o vat antrąjį pabandyk užtepti storiau, ne teptuku, o pirštu užpylus pavedžiok ax.gif
Šlifuot nereikia, bandyk dar kartą ant viršaus. Aišku, geriausia pasibandyti ne ant gero daikto, nepagailėk kelių lašų lako bandymams. Tikrai pasiseks, sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2008 10 13, 15:32)
Negavusi atsakymo, bandau darkart:

kaip būtų galima nuotraukas perkelti ant dėžučių? Kažką girdėjau apie sviestinį popierių. Ar gerai girdėjau? O su kuo ant jo atspausdinat? blush2.gif Nejaugi su paprastu spalvotu printeriu? Rašaliniu? blush2.gif  Dėkui.

Spausdinimo variantu yra mažiausiai 6 tai nežianau ar kuri tau atsakys, geriau rašyk kokias turi galimybes ir tada klausk kokia eiga butu. Su rašaliniu spaudintuvu galima spausdinti ant šilkinio, sumustinių, ryžinio popieriaus. Su lazeriniu ant visu išvardintu plius ant paparasto popieriaus lapo paskui ji ploninat . Atitinkamai skiriasi apdirbimas spausdinio po to.... ir vargu ar kas sutiktu i lazerini spausdintuva kisti tokias svetimienas kaip mineti silkiniai, ryziniai ar sumustiniu popieriai nebent turi pati savo toki todel ji panaudojus iseitis butu lengviausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 14 spalio 2008 - 07:34
QUOTE(auksine @ 2008 10 13, 21:23)
dekui, as tai is vilniaus, bet tokios negirdejau parduotuves, gal ir nera g.gif  internete radau tik siaulius irgi unsure.gif

Yra ir Vilniuje, Liepkalnio g. 112, nauja didelė Maxima ant sankryžos yra. Ten ši parduotuvė ir yra smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri bandet sendinti daiktus su beicu, nes as nenoriu dazyti, bet noriu, kad atrodytu medis tamsesnis ax.gif Ir ar paskui galima lakuoti akriliniu laku g.gif
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 10 14, 10:33)
Mergaites, gal kuri bandet sendinti daiktus su beicu, nes as nenoriu dazyti, bet noriu, kad atrodytu medis tamsesnis  ax.gif  Ir ar paskui galima lakuoti akriliniu laku  g.gif

su beicu tai tik nusispalvina
suteikia madziui atspalvi
as dariau man grazu labai
ir medis matosi neuzdazytas
va sonai su tamsiai rudu beicu spalvinti tik foto prastoka blush2.gif
dezute
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2008 10 14, 08:35)
Yra ir Vilniuje, Liepkalnio g. 112, nauja didelė Maxima ant sankryžos yra. Ten ši parduotuvė ir yra smile.gif

bigsmile.gif
a ten pardavineja preimones dekupazui ar dezutes ar ka kita..kazkaip nesusipratau kas prie ko unsure.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
man tapati problema daiau atrodoviska pagal instrukcijas bet va nesuskilinejo ir neatsirado voratinklio dariau su dvikomponenciu tai suprtatau kad per plonao tepiau, o dazu sluoksnio storis turi reikmes sutrukimams ar tik dvikomponentis
Atsakyti
mama_gulbe labai graži tavo ''spintelė-dėžutė'' ,net nežinau kaip ją įvardinti thumbup.gif Man tai ji tokiax naturali.Reiks ir man beico nusipirkt ir pabandyt.O viršui iš priekio kaip tokią spalvą išgaut g.gif ?Paaiškink man tundrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2008 10 14, 11:27)
man tapati problema daiau atrodoviska pagal instrukcijas bet va nesuskilinejo ir neatsirado voratinklio dariau su dvikomponenciu tai suprtatau kad per plonao tepiau, o dazu sluoksnio storis turi reikmes sutrukimams ar tik dvikomponentis

Dazu sluoksnis itakos neturi, tik krakliaus, pati ka tik uztepiau storiau step 2, ziuresiu kas cia man gausis, butu gaila, jei vel nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 10 14, 12:29)
mama_gulbe labai graži tavo ''spintelė-dėžutė'' ,net nežinau kaip ją įvardinti thumbup.gif Man tai ji tokiax naturali.Reiks ir man beico nusipirkt ir pabandyt.O viršui iš priekio kaip tokią spalvą išgaut g.gif ?Paaiškink man tundrai blush2.gif

preiki ten tai servetele biggrin.gif ir biski tapybos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 14, 12:44)
preiki ten tai servetele  biggrin.gif ir biski tapybos  rolleyes.gif

Servetėlė tai viskas aišku smile.gif ,bet vat su tapyba tai man schmoll.gif .Nu reik kursu ir vsio bigsmile.gif
Atsakyti