Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(grite @ 2008 10 14, 12:48)
Servetėlė tai viskas aišku  smile.gif ,bet vat su tapyba tai man  schmoll.gif  .Nu reik kursu  ir vsio bigsmile.gif

ten kur stalciukai tai tik servetka klijuota (toks ornamentukas buvo) viskas paprasta
a palei gele biski patapyta kad graziau gautus perejimas
nieko blatno
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 10 14, 13:01)
ten kur stalciukai tai tik servetka klijuota (toks ornamentukas buvo) viskas paprasta
a palei gele biski patapyta kad graziau gautus perejimas
nieko blatno
biggrin.gif

bet labai gražu wub.gif graži komodėlė gavosi.
Atsakyti
Tai kas ten gero, tam Liepkalny g.gif Ką ten parduoda g.gif
Atsakyti
mere popins tai kaip suprantu irgi taisai nes nesuskilinejo ir dabar ant to pacio tepi nr.2
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2008 10 14, 13:04]
su beicu tai tik nusispalvina
suteikia madziui atspalvi
as dariau man grazu labai
ir medis matosi neuzdazytas
va sonai su tamsiai rudu beicu spalvinti tik foto prastoka blush2.gif
[url=http://i193.photobucket.com/albums/z91/uranija/dezutes/dezele.jpg]dezute

Aciu 4u.gif
Nu bet zinok as ta pacia servetele jau pasiruosiau ir beica nusipirkau ax.gif Tik dezute kitokia ax.gif
Atsakyti
gal kas kur matet placiu pakabu pirkti...tinka kaunas ir panevezys...arba gal kuri turi ir gali parduoti...reikia apie 10 ax.gif
Atsakyti
Mergaites, jau atleiskit jus man tundrai blush2.gif Bet kas ta beicas???? g.gif Ir kaip jis angliskai gali vadintis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(handtouch26 @ 2008 10 14, 19:00)
Mergaites, jau atleiskit jus man tundrai blush2.gif  Bet kas ta beicas???? g.gif  Ir kaip jis angliskai gali vadintis? g.gif

cia paziurinek... mirksiukas.gif
http://www.senukai.l...st_tab=articles
Atsakyti
Nu neskyla doh.gif
Nesuprantu kas ne taip, gal tikrai kad akriliniu pries tai sluoksnis nulakuotas, pabandziau is naujo, tepiau storiau, leidau naturaliai isdziuti tiek step 1, tiek step 2...
Gal kuri yra bandziusi dirbti su The Antique Ceackle?
Atsakyti
Mergaites,gal kas nor bande 3D dekupazini popieriu?Ar ji reikia ploninti? g.gif
Nes jis labai storas....o kadangi ten tiek daug sluoksniu tai as neisivaizduoju kaip atrodys g.gif ...su servetele tai viskas aisku atrodo.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2008 10 14, 14:52)
Tai kas ten gero, tam Liepkalny  g.gif Ką ten parduoda  g.gif

Aš labai ieškojau arbatos dėžutės su stiklu viršuje ir šešiais skyreliais viduje, tai aurelija_ma ir patarė Domeoextroj ieškoti, kuri Vilniuje Liepkalnio g. yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 14, 21:00)
Aš labai ieškojau arbatos dėžutės su stiklu viršuje ir šešiais skyreliais viduje, tai aurelija_ma ir patarė Domeoextroj ieškoti, kuri Vilniuje Liepkalnio g. yra wink.gif

o tai daba jau lauksim kai ten baigesi apipavidalinimas tos dezutes mirksiukas.gif
Atsakyti