Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(Sviripilė @ 2008 10 29, 14:51)
atrodo nerealiai. o aš kadangi nesu labai labai kruopštus žmogus  blush2.gif , tai norėčiau paklausti, kaip Jūs nuvalot nuo dežučių sagtelių dažus? (ar jei jums nepatenka?), nes va vakar dažiau dežutę, kiek papuolė, nuvaliau, bet norisi geriau nuvalyt ir nebežinau su kuom galėčiau  blush2.gif

Manau dauguma tiesiog nuima tas visas sagteles, vyriukus nuo dėžutės prieš ją nudažant, o pabaigus darbą vėl priveržia. Na bent jau aš tai taip darau, nes tikrai nesugebėčiau nepriterliot ax.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos dekupazintojos smile.gif
noriu paklausti: ar uztektu isigyti klijai-lakas priemone? ar vis tik geriau atskirai klijai, ir atskirai lakas? o gal tinka klijai-lakas, bet papildomai dar akrilinio lako?
na tikiuosi suprasit ka as cia norejau paklaust ax.gif noriu dekoruoti vazona ir isbandyti sia technika rolleyes.gif

aciu
Atsakyti
Buttuke, zinok nerera didelio skirtumo ar klijavimui naudoji tik klijus ar klijus-laka(tik su jais gal geriau klijuojasi motyvas), o paskui vistiek reikia lakuoti, kad nesijaustu motyvo krastu.. nzn ar padejau, bet issakiau savo nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 10 29, 15:13)
Manau dauguma tiesiog nuima tas visas sagteles, vyriukus nuo dėžutės prieš ją nudažant, o pabaigus darbą vėl priveržia. Na bent jau aš tai taip darau, nes tikrai nesugebėčiau nepriterliot ax.gif   smile.gif

aš vieną dėžutę taip ir dekupažinau - iš pradžių nuėmiau visas sagteles, varžtelius, bet į skylutes pateko dažų, lako ir kai jau reikėjo viską atgal susukt - sagtelės blogai laikosi, tai turėjau super klijų įpilt, kad tvirtai laikytusi, o dabar kai dažiau tai nieko nenuėmiau, galvoju gal po to su vaitspiritu išvalyt g.gif

p.s mane irgi domina klijai-lakas , ar vėliau galima dažyti? ar dažai įsigers?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 29 spalio 2008 - 17:33
QUOTE(efauto @ 2008 10 29, 15:59)
Buttuke, zinok nerera didelio skirtumo ar klijavimui naudoji tik klijus ar klijus-laka(tik su jais gal geriau klijuojasi motyvas), o paskui vistiek reikia lakuoti, kad nesijaustu motyvo krastu.. nzn ar padejau, bet issakiau savo nuomone wink.gif

na zodziu geriau isigyti abieju siu priemoniu g.gif ko gero taip..
aciu 4u.gif

P.S. labai grazu tavo violetinis vazonelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 10 29, 00:30)
pagaliau ir as pasirodysiu.
blynas ne pirmas, pirmuju kazkodel nenufotkinau.

NU pirma mintis pamacius staliuka su kede: wow, kaip faina bigsmile.gif
is tikruju taip zaisminga ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 10 29, 17:55)
NU pirma mintis pamacius staliuka su kede: wow, kaip faina bigsmile.gif
is tikruju taip zaisminga ir grazu  wub.gif

ir mano tokia pirma mintis buvo thumbup.gif

nerandu kur butu kokios pamokeles molini vazona dekupazint :mastau
na nenoredama varginti jusu pirsciuku pati parasysiu eiga kaip as isivaizduoju turetu buti, o jus tada prasom pridurti ar pataisyti blush2.gif

*nudazyti norima spalva akriliniais dazais
*priklijuoti motyva
*nulakuoti akriliniu laku

o is vidaus irgi reik akriliniu laku nulakuot? ar nebutina, jei man vidus nesvarbus, nes bus pilnas zemiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2008 10 29, 21:04)
ir mano tokia pirma mintis buvo  thumbup.gif

nerandu kur butu kokios pamokeles molini vazona dekupazint :mastau 
na nenoredama varginti jusu pirsciuku pati parasysiu eiga kaip as isivaizduoju turetu buti, o jus tada prasom pridurti ar pataisyti blush2.gif

a) nudazyti norima spalva akriliniais dazais
cool.gif priklijuoti motyva
c) nulakuoti akriliniu laku

o is vidaus irgi reik akriliniu laku nulakuot? ar nebutina, jei man vidus nesvarbus, nes bus pilnas zemiu g.gif

a) nudažyti šviesia, dažniausiai balta spalva - bet priklauso nuo servetėlės. patartina ne vieną kartą.
b)klijuoti motyvą
c) tada pašešeliuoti ar pafonuoti norima spalva
d) tada naudoti pvz dvikomponentį sendinimą

e) visokius efektus, kontūriukus, pablizginimus ir kt lotuliukas.gif
f) nulakuoti

p.s. reiktu "apdirbti" ir vazono vidu, kad nebūtų taip jautru vandeniui, palakuoju aš... ir nepatartina būti pilnam žemių, geriau jį naudoti kaip dekoratyvinį, t.y. į kurį įdedamas kitas vazonas.
bet vienas vistiek pagavęs drėgmės atlipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 29, 18:18)
a) nudažyti šviesia, dažniausiai balta spalva - bet priklauso nuo servetėlės. patartina ne vieną kartą.
b)klijuoti motyvą
c) tada pašešeliuoti ar pafonuoti norima spalva
d) tada naudoti pvz dvikomponentį sendinimą

e) visokius efektus, kontūriukus, pablizginimus ir kt  lotuliukas.gif
f) nulakuoti

p.s. reiktu "apdirbti" ir vazono vidu, kad nebūtų taip jautru vandeniui, palakuoju aš... ir nepatartina būti pilnam žemių, geriau jį naudoti kaip dekoratyvinį, t.y. į kurį įdedamas kitas vazonas.
bet vienas vistiek pagavęs drėgmės atlipo  doh.gif

d ir e punktus paliksiu velesniam laikui lotuliukas.gif
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo: ką daryt, kad dažai pasiskirstytų tolygiai, nes pas mane jie labai tiršti, todėl negražiai pasiskirsto. Balti akriliniai dažai atsparūs plovimui. Gal čia juose esmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2008 10 29, 21:13)
Reikia patarimo: ką daryt, kad dažai pasiskirstytų tolygiai, nes pas mane jie labai tiršti, todėl negražiai pasiskirsto. Balti akriliniai dažai atsparūs plovimui. Gal čia juose esmė? g.gif

Pabandyk su sausa kempinėle patapšnot wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krynka: 29 spalio 2008 - 20:25
jei labai tirsti dazai..tepk su dregna kemoinele...kad praskiestu dazus siek tiek...ir jie pasiskirstys vienodziau... mirksiukas.gif
Atsakyti