Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(krynka @ 2008 10 29, 20:24)
Pabandyk su sausa kempinėle patapšnot wink.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 29, 20:29)
jei labai tirsti dazai..tepk su dregna kemoinele...kad praskiestu dazus siek tiek...ir jie pasiskirstys vienodziau... mirksiukas.gif

O gal galima šiek tiek vandens įpilt? g.gif
Atsakyti
pirma pasibandyk su slapia kemopine..ar geriau dengiasi...o jei gerai..tada gali ir vandeniu praskiest...pirma pasibandyk kad nesugadintum visai dazu... mirksiukas.gif
arba atsliausk biggrin.gif su tais dazais iki manes..smalsu paziuret kas ten per geris...nes man tai kuo tirstesni tai tuo legviau dirbti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 29, 20:51)
pirma pasibandyk su slapia kemopine..ar geriau dengiasi...o jei gerai..tada gali ir vandeniu praskiest...pirma pasibandyk kad nesugadintum visai dazu... mirksiukas.gif
arba atsliausk biggrin.gif  su tais dazais iki manes..smalsu paziuret kas ten per geris...nes man tai kuo tirstesni tai tuo legviau dirbti... g.gif

Pabandysiu būtinai, o atšliaužt smile.gif niekaip negaliu, nes viena namie su vaiku ax.gif
Atsakyti
as niekaip su vienkomponenciu nesusidraugauju doh.gif nu kas yra, kodel vietoj stogo suskaldymo jis man sumeta-sutraukia tuos dazus i kazkokius varveklius ar taskus nesuprantu lyg butu pavirsius riebaluotas ant vandens toks vaizdas verysad.gif g.gif
Atsakyti

QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 29, 11:44)
nu svajokli tikrai cia pasakei... biggrin.gif taigi kiekvienas dvikomponentis reikalaija skirtingos priemones su kuria reiktu itrinti...pvz stamperios - reikia itrinti, akiu seseliais, porporina, arba kitas variantas aliejiniais dazais...kiti buna - kad reikia su akriliniais...tai ko reikalauja su tuo ir itrini...o tu vargse vargsti su piestukais?smile.gif)))nu net nebuciau sugalvojus...kaip gaunasi.???Gal koki darbeli turi aprodyti???bet jau vargo kiek... doh.gif

Jo cia ne man tundrai suprasti kas ko nori. tongue.gif
Mano tas dvikomponentis Folk Art firmos.ir kas durniausia,kad jiokios normalios info ant jio nera.
O va cia mano dezute,piestuku patrinta,(tik sendinimo nesimato) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
bet kaip fainai atrodo...tik neatrodo kad sendinimas detas...rodos...kazkokie taskai...del tasku...tai dekoravau plauku sepeti...istepiau su stamperios dvikomponenciu...ir...kaikur anasus taskai pasiliko itrynus..nzn kodel taip gavosi...kazkaip pirma karta...atrodo labai gerai...tinka prie motyvo...bet...jauciu cia gavosi taip netycia... biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kokias kempinėles naudojat dažų patapšnojimui g.gif Kur plaunu indus virtuvinė man pasirodė per grubi unsure.gif nes dažams išdžiūvus liko tarsi grublėtumas mažas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, aš dar labai pradedanti, dariau tik porą darbelių smile.gif Norėčiau pasiteirauti, kur galima nusipirkti paprastų medinių dėžučių, kurias galėčiau dekoruoti.
Atsakyti
Jau radau, kad yra internetinėse rankdarbių parduotuvėse, bet ten dėžutės jos man pasirodė brangokos. Gal būna kitose "paprastose" parduotuvėse? smile.gif
Atsakyti
susiruošiau ir aš dekupažuoti, labai jau jums gražiai viskas gaunasi. Taigi, perskaičiau nuo pat pirmos temelės kelias ir dar ŠIĄ (taip sakant šviežiausią) nes studijuot visas jau prireiktų daug laiko, o juk taip norisi greičiau pradėti ax.gif Bet ant galo vis tiek viskas susimalė blush2.gif
Kai skaičiau vis domėjausi jei dekoruočiau naują medinę dėžutę, bet va šovė kita minti:
na jei imčiau pvz. seną lėkštę, juk ji glazuruota, tai ją reik nušveist švitrin pop ar tik reik pirt spec. stiklui klijus? juk ir dažai tikriausia tiesiai tepant, nesilaikys?
arba seną lakuotą skrynelę. Ji juk irgi lakuota? g.gif
Na , o toliau lyg aišku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gugu @ 2008 10 30, 12:19)
susiruošiau ir aš dekupažuoti, labai jau jums gražiai viskas gaunasi. Taigi, perskaičiau nuo pat pirmos temelės kelias ir dar ŠIĄ (taip sakant šviežiausią) nes studijuot visas jau prireiktų daug laiko, o juk taip norisi greičiau pradėti ax.gif Bet ant galo vis tiek viskas susimalė blush2.gif
Kai skaičiau vis domėjausi jei dekoruočiau naują medinę dėžutę, bet va šovė kita minti:
na jei imčiau pvz. seną lėkštę, juk ji glazuruota, tai ją reik nušveist švitrin pop ar tik reik pirt spec. stiklui klijus? juk ir dažai tikriausia tiesiai tepant, nesilaikys?
arba seną lakuotą skrynelę. Ji juk irgi lakuota? g.gif
Na , o toliau lyg aišku rolleyes.gif

tongue.gif sakyčiau pradėti nuo paprasto ir gilintis į subtilybes labai geras kelias. bent aš tokį sau pasirinkusi tongue.gif
o šiaip manau reiktų dirbti su spec. priemonėm stiklui ir porcelenui. o dėžutę šveisti žinoma. tačiau čia lai žodį taria kas turi daugiau patirties.
Atsakyti
Apioe stikla kalbant reiktu zinok ar daiktas bus naudojamas ar tik del grozio? kurioje puseje paveiksliukas geroje ar per dugna (jei skaidri lekste)? Bet pirmas zingsnis manau turetu buti spec mediumas stiklui ir juo nugruntuoji o tada darai pagal norus. Dezute gruntuoji bet kuo (laku, dazais ar gruyntais)p askui pasvitrinti nesd gruntas pasiausia medi ir paskui darai ka tik nori smile.gif
Atsakyti