Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

Sveikutes 4u.gif Ingusia, noreciau paklausti, kur tu perki dezutes dekoravimui, nes artmanijoj ir senasnaujas, tai tokios vienodos visos, o pas tave tokios idomesnes ir man rodos kokybiskesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 06, 08:08)
TAU REIKS
1. Daikto, kurį norėsi dekoruoti.
2. Žirklės, teptukai, kempinėlės, kelių stambumų švitrinis popierius.
3. Gruntas (baltas ar bespalvis) mediniams paviršiams, bet vietoje jo gali būti baltas akrilinis dazas arba bespalvis akrilinis lakas
4. Servetėle, dekupazinis, velo arba ryzinis popierius
5. Klijai popieriui (dekupažiniai).
                6. Akriliniai dazai (balti ir spalvoti seseliavimui)
7. Dvikomponentis sendinimas (tada dar reiktu ir purškiamo sintetinio greit dziustancio lako). Jei vienkomponentis, tai galbūt to purškiamo lako ir nereiktu.
8. Akrilinio lako.

Dekui labai 4u.gif eisiu supirkinet visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 04, 20:31)
aha blogai:))))nedaskaitei kas ant pakuotes parasyta...vienkomponente priemone skaldo dazus...uztepei dazus, priemone...ir po pusvalandzio naturalaus dziuvimo tepi vel dazus...ir va jie tau suskilines:) mirksiukas.gif
nebent tavo ta priemone cia ta nauja kur buna...vienomotente is dvieju buteliuku...bet pagal aprasasyma, suprantu kad ne:)

na pagaliau ir aš supratau lotuliukas.gif
Atsakyti
na av tuoj sėsiu pirmam darbeliui ax.gif
turiu va tokius vazonus, jie lakuoti iš išorės ir vidaus, ar dabar tiesiai ant ju ir klijuoti sevetėles ar reikai su švitriniu popieriumi išore pašvitruoti? smile.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(deimushka @ 2008 10 06, 09:20)
Sveikutes  4u.gif  Ingusia, noreciau paklausti, kur tu perki dezutes dekoravimui, nes artmanijoj ir senasnaujas, tai tokios vienodos visos, o pas tave tokios idomesnes ir man rodos kokybiskesnes  ax.gif

As niekada dezuciu nesu pirkus parduotuvese rankdarbiu nes man ten kainos nezmoniskos. As gaunu savais kanalais pigesniu mediniu, taip pat didesniu brokuotu kur pavirsius buna kazkiek pabraizytas ir jas gaunu pusvelciui (nu ta didele marga pirkau gal uz 15 litu) is didmeninku sandeliu bet jie parduoda tik imonems arba ka pazysta smile.gif. Buvau kazkada siulius forume visom (bet ne sitam nes cia nieko tokio skelbti negalima nors noretum tik gera darba padaryti, bet bus traktuojamas kaip komercija), nes labai daug "broko" buvau gavus labai tinkamo dekupazui, tai kas norejo tas pasieme . Bet jau seniai ten nebuvau smile.gif. O kokybe ju tai kaip kurios bet tikrai ne blogesnes bet aiksu buna ir labai geru.
Papildyta:
QUOTE(valpurgija @ 2008 10 06, 12:51)
na av tuoj sėsiu pirmam darbeliui  ax.gif
turiu va tokius vazonus, jie lakuoti iš išorės ir vidaus, ar dabar tiesiai ant ju ir klijuoti sevetėles ar reikai su švitriniu popieriumi išore pašvitruoti? smile.gif  g.gif

servetele klijuojama ant kuo lygesnio pavirsiau kad tik graziai uzsiklijuotu ir nesirauksletu, o siurkstumas reikalingas kad pavirsius gerai sukibtu su gruntu, mediumu ar dar ka dedi po servetele... smile.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2008 10 06, 13:59]
As niekada dezuciu nesu pirkus parduotuvese rankdarbiu nes man ten kainos nezmoniskos. As gaunu savais kanalais pigesniu mediniu, taip pat didesniu brokuotu kur pavirsius buna kazkiek pabraizytas ir jas gaunu pusvelciui (nu ta didele marga pirkau gal uz 15 litu) is didmeninku sandeliu bet jie parduoda tik imonems arba ka pazysta smile.gif. Buvau kazkada siulius forume visom (bet ne sitam nes cia nieko tokio skelbti negalima nors noretum tik gera darba padaryti, bet bus traktuojamas kaip komercija), nes labai daug "broko" buvau gavus labai tinkamo dekupazui, tai kas norejo tas pasieme . Bet jau seniai ten nebuvau smile.gif. O kokybe ju tai kaip kurios bet tikrai ne blogesnes bet aiksu buna ir labai geru.

Aisku, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2008 10 05, 20:07)
o kokia?
drenažas, tai nelabai pavyktų, nes tas vazonas be skylės, jaučiu perkant reik atkrepti dėmesį ir geriausia su skylėmis pirkti.

Tai tada teks gruntuot 4u.gif
Atsakyti
peržiurėjau, kad kiek turiu kelias servetėles, tai man jos visai ne įt emą ant vazonu verysad.gif o kaip čia perkama ar keičiamasi servetėlėmis?ar teisingai supratau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2008 10 06, 15:03)
peržiurėjau, kad kiek turiu kelias servetėles, tai man jos visai ne įt emą ant vazonu verysad.gif  o kaip čia perkama ar  keičiamasi servetėlėmis?ar teisingai supratau? 4u.gif

Yra net atskira tema 4u.gif
Atsakyti
valpurgija
esu darius tokius vazonus...tai nusipirkau rusiskus akrilinius dazus ant stiklo...jie papigiai ir jais nutepiau visa pavirsiu ir tada dekoravau...labai puikus sukibimas, nereikia nei gruntuoti, nei sveisti...ir labai puikiai viskas laikosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 06, 15:29)
valpurgija
esu darius tokius vazonus...tai nusipirkau rusiskus akrilinius dazus ant stiklo...jie papigiai ir jais nutepiau visa pavirsiu ir tada dekoravau...labai puikus sukibimas, nereikia nei gruntuoti, nei sveisti...ir labai puikiai viskas laikosi... 4u.gif

o kur pirkot? 4u.gif

einu ieškot servetėlių temos smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
dabar nepamenu kur...kazkurioj dailininku parduotuvej...kur dazu buna...taip jie ir vadinasi...paprasti ten, kaip guaso bokutese, ant stiklo...jie gera sukibima ant stiklo turi...plius akriliniai...tai galima puikiai toliau dekoruoti...ir visgi rusiski...ju kokybe man visada buna gera...kiek ka turiu... 4u.gif
o serveteles...dabar uzsakytos ir jau laukiamos kol ateis...manau kai ateis vel darysim uzsakyma...ane panos?smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 06 spalio 2008 - 16:14