Įkraunama...
Įkraunama...

dekupažas 22 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 06, 17:13)
dabar nepamenu kur...kazkurioj dailininku parduotuvej...kur dazu buna...taip jie ir vadinasi...paprasti ten, kaip guaso bokutese, ant stiklo...jie gera sukibima ant stiklo turi...plius akriliniai...tai galima puikiai toliau dekoruoti...ir visgi rusiski...ju kokybe man visada buna gera...kiek ka turiu... 4u.gif
o serveteles...dabar uzsakytos ir jau laukiamos kol ateis...manau kai ateis vel darysim uzsakyma...ane panos?smile.gif)))

supratau smile.gif
o dėl sevetėliu ilgai laukt kito užsakymo, gal kuri parduodate iš savo atsargų? 4u.gif
Atsakyti
taigi greitai jau ir kitas...sia savaite tikrai jau turi ateiti... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinot,ant vienkomponentinio sendinimo lako Sadolin firmos Antic koki laka geriau naudot uzbaigimui?Gal tiktu sintetinis purskiamas?
Atsakyti
Mergaites, o kuo geriausia priklijuot medziaginius nerinukus ant medzio? Turiu mediumo medziui, stiklui ir lipalo g.gif
Atsakyti
su laku, vandens pagrindu klijuok... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 10 06, 17:53)
su laku, vandens pagrindu klijuok... 4u.gif

Gabii_, tau balioncikas 4u.gif , aciu taip ir bandysiu!
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 10 06, 18:04)
Sveikos,gal kas zinot,ant vienkomponentinio sendinimo lako Sadolin firmos Antic koki laka geriau naudot uzbaigimui?Gal tiktu sintetinis purskiamas?

SOS SOS SOS,turbut akrilinis lakas netiks? g.gif
Atsakyti
na, as esu kiek darius tai tiko...iskart lakavau su vandeniniu... 4u.gif
Atsakyti
Man irgi akrilinis lakas puikiai lipo ant sadolino ax.gif
Atsakyti
[quote=Gabii__,2008 10 06, 17:41]
taigi greitai jau ir kitas...sia savaite tikrai jau turi ateiti... ax.gif

aaa.... thumbup.gif aš galvojau kad ten viskas jau pasidalinta ax.gif
Atsakyti
tai pasidalinta jau pries uzsakant...is situ ateisianciu dalybu jau nebebus...bus tik renkamas naujas... 4u.gif
Atsakyti
O as dar pamirsau vienu kartu paklausti... uzklijavus ant medzio nerinuka (jau issiaiskinau, kad klijuosiu laku), ar ji irgi uzlakuoti, ar ji klijuoti "ant pabaigtuviu", kai jau dezele n kartu nulakuota ir pavirsiaus nebelakuoti?
Nezinau ar aiskiai cia as...
Atsakyti