Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

Marmari, ramiai, reiksia, akd vis tiek dar para iki O. O jau visai ryski antra juostele, ar ne visai? Asgi apsirikau ziuredama i tas juosteles ir isejo 5 dienos paskui.
Marmari, o gal dar neuzkibs..ka gali zinoti.
neverk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 05, 21:28)
Marmari, ramiai, reiksia, akd vis tiek dar para iki O. O jau visai ryski antra juostele, ar ne visai? Asgi apsirikau ziuredama i tas juosteles ir isejo 5 dienos paskui.
Marmari, o gal dar neuzkibs..ka gali zinoti.
neverk 4u.gif

Ryški, labai ryški ir elektroninis teigiamas
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 05, 19:13)
Mergaitės tik jums galiu prisipažinti, sėdžiu ir rieda ašaros, šiandien 13 cd mano OT teigiamas, 12 cd vakare atlikti ND
Gėda  blush2.gif žinau, kad negalima, taip, bet skaudą širdį, kad tris ciklus, O testas būdavo teigiamas tik 16 cd, nežinau kas atsitiko nevartojau jokių vaistų, nejaučiau jokių požymių.

Marmari, dar nusiramink console.gif, gal čia tik LH banga, nesijaudink taip prašau console.gif
Man prieš pora ciklų buvo tokia LH banga, galvojau, kad O, bet dariaiusi toliau ir juostelė nyko, o po kelių dienų vėl ryški atsirado (OT teigiamas atrodė jau lyg 11-12CD, bet iš tikrųjų net 16CD teigiamas buvo), va įdedu. Manau, kad ir elektronins būtų teigiamą rodęs tom dienom. Darykis toliau ir taip nesijaudink.
user posted image

QUOTE(gliuka @ 2008 11 05, 17:00)
Labas, merguziukai, atsiprasau jei jau ikyrejau su tais savo pasriubavimais, as  vel apie ta pati... bet niekaip nesuprantu, kaip gali pasakyti pedagoge, daug metu dar uzimanti ir atskingas pareigas mokykloje, jog seima, jurioje auga 4 vaikai, tai "jau galima sakyti, jog yra asociali"..... blink.gif  verysad.gif  Tai istrauka is mano mamos ir jos koleges pokalbio apie vaikus ir anukus (pokalbis issirutuliojo po to, kai mamos kolege, tuo paciu mano klasiokes mama, sulauke trecio anuku ir buvo tuo tikrai nelabai patenkinta, o kai mano mama uzsimine jog gali juk ateiktyje ir ketvirtas buti, tai... komentara parasiau auksiau....)
Na, tiesa sakant, pranesti, kad mes laukiames po tokio pokalbio neliko jokio noro, ko gero lauksiu, kol patys pastebes....
Alchemie, smagu, kad pas Jus viskas geraqi, o mane pykina, nuotaikos nekokios, bet dziaugiuosi, kad tik tokios problemytes...

Laikykis, tikrai labai nesmagu, kad žmonės tokios nuomonės apie žmones mylinčius, laukiančius vaikučių sad.gif
Galvokit tik apie savo džiaugsmą šeimoje wub.gif
Aš tai nesakyčiau iki kokių 3 mėn. niekam, kam tų neigiamų emocijų.. ir vis dėl to keista...nesuprantu tokių žmonių, man kaip tik atrodo pagirtina auginti, nebijoti tokios atsakomybės...

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 05, 18:17)
Ugniukė nezinau bet as bandyciau 11 ryte ir 12 ryte[bet pasidaryciau silnuti actuko tirpaliuka  blush2.gif [bet taip daryciau as    o tu galvok  bet 12 vakare tai as nerizikuociau  schmoll.gif  nu gal ryte  rolleyes.gif [su tirpaliuku [litrui silto vandenuko mazutis saukstelis acto  ax.gif

Na dabar jau ir man baisu daros, kada čia sustot, labiausiai bijau, kad O nepaankstėtų... laimės čia dalykas vis gi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 05 lapkričio 2008 - 19:50
Ugniuke, netikėčiau jei būtų vien tas kasetinis (nors jau jį padarius buvo aišku, kad teigiamas l. ryškus ), bet elektroninis teigiamas taip pat, jo patikimumas 99 proc.
Aišku tyrimus tęsiu toliau šiandien naują dėžutę testų nusipirkau....
Nusivyliau savimi, reiškia nebuvau ir nesu pasiruošusi tam, kad gali būt berniukas.
Ačiū Jums labai labai už palaikymą, nežinau ar MB išdrįsiu pasakyti, kad dėl to verkiu, jis greičiausiai nesupras
Atsakyti
Marmari, na, nesijaudink taip siaubingiausiai 4u.gif Berniukai juk irgi šaunu wub.gif Svarbu juk - naujas mylintis ir mylimas žmogutis. O gal nieko ir nebus unsure.gif Arba bus mergytė rolleyes.gif Mano studijų laikų draugė tiesiai per mmm Nd (atseit, šimtaprocentinis saugumas) atliko, dvynukes augina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 05, 19:59)
Ugniuke, netikėčiau jei būtų vien tas kasetinis (nors jau jį padarius buvo aišku, kad teigiamas l. ryškus ), bet elektroninis teigiamas taip pat, jo patikimumas 99 proc.
Aišku tyrimus tęsiu toliau šiandien naują dėžutę testų nusipirkau....
Nusivyliau savimi, reiškia nebuvau ir nesu pasiruošusi tam, kad gali būt berniukas.
Ačiū Jums labai labai už palaikymą, nežinau ar MB išdrįsiu pasakyti, kad dėl to verkiu, jis greičiausiai nesupras

Neturiu ką pasakyti... kaip paguosti, suprantu tavo būseną, nes pati jos labiausiai bijau...taigi, kad ir ką beplanuotum, kažkas visada gali tą planą sudrumsti. Dabar belieka laukti, ką rodys OT, tada - NT. Ašku tiek, jei tikrai OT teigiamas, O tau vyks rytoj arba porryt, taigi 1,5-2,5 paros. Jei NT bus teigiamas, turėsi vienodą tikimybę tiek mergytei, tiek berniukui.
Pati nežinau ką darysiu... kada sustosiu, va tokių išdaigų labiausiai ir bijau...
Laikykis, apsikabink savo vyrą, dabar niekas jau nepasikeis - užkibs ar neužkibs, o gal užkibs mergytė, juk ne per pačią O, ko tik nebūna iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
Marmari, zinok as irgi raudojau, kai padarem ND, o kita diena ryski antra juostele buvo, tik as to ryskumo neivertinau..zliumbiau, akd vsio prasliopinom..o tada vyras sako, verkei, kai su antru pastojai, nes planus reikes keisti, verkei, kai netekai, verkei, kai vel atejo menesines (ten is dziaugsmo raudojau), dabar verki delto, kad gal but pasiseke vaika pagauti...nu apsispresk pagaliau, kada dziaugsiesi?Sugedino mane..paskui paaiskejo, akd as nedazlibinu ryskumo doh.gif bet kai ryte pamaciau NT II vel zliumbiau ji apsikabinusi wub.gif
palauk, gal lemtis nulems ir atrba bus tuscia, arba vis tiek turi 52 proc. mergytei
Atsakyti
Šito ir aš bijojau, kad ND padarysiu ir bac ateis O kada panorės, taip ir atsitiko
Įdedu mergaitės elektroninio testuko pvz kokį aš turiu ten viskas vokiškai kažkiek suprantu, bet gal kas nors geriau už mane supranta, dabar reikia tik išsiaiškinti už kiek valandų planuoja įvykti O, gal rytoj ryte temp pasimatuoti

http://www.clearblue...l_ovulation.php
Atsakyti
marmari, pasimatuok, vis aiskiau bus.
Papildyta:
jo jie ten tipiskai raso 24-36 val iki O parodo teigiama OT
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 05, 20:30)
Šito ir aš bijojau, kad ND padarysiu ir bac ateis O kada panorės, taip ir atsitiko
Įdedu mergaitės elektroninio testuko pvz kokį aš turiu ten viskas vokiškai kažkiek suprantu, bet gal kas nors geriau už mane supranta, dabar reikia tik išsiaiškinti už kiek valandų planuoja įvykti O, gal rytoj ryte temp pasimatuoti

http://www.clearblue...l_ovulation.php

butinai pasimatuok BT, O turi vykti 24-48h po teigiamo testo.
Čia rašo, kad O vyksta po 24-36h po LH bangos, taigi jei pagavai ją bekylančią, tai laiko turi daugiau. ryt nevalgyk pusryčių, jei iškentėsi, kažkur dėjau nuorodą, kur buvo įrodyta, kad aukštas gliukozės kiekis (kai nevalgai ryte) nepalankus Y ax.gif
angliskai clearblue
Atsakyti
marmari ATSAKIAU ASMENISKAI SU PATARIMAIS KA DARYT KAD VISKAS BUTU GERAI IR MERGYTE BUTU PAKELIUI blush2.gif
NEPYKIT MERGAITES TIESIOG TAI LABAI ASMENISKA 4u.gif
O RASAU TODEL KAD NEPAGALVOTUMET KAD ESU BESIRDE blush2.gif IR NEREAGUOJU blush2.gif
BET KOKIU ATVEJU TAI TIK PIRMAS LELIUKAS TAD YRA TRECIAS KARTAS blush2.gif

marmari BUTINAI PASINAUDOK PATARIMUKU IR PAMATYSI PO 9 MEN DUKRYTE TURESI[TIK NEPERSISTENK mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=marmari,2008 11 05, 21:30]

KA REISKIA PASIMATUOT TEMPERAT. g.gif TU KA NEMATAVAI g.gif OI NEGERAI schmoll.gif
GI SAKEM KAD REIK MATUOT KAI PLANUOJI KAD TIKSLIAI ZINOTUM KADA g.gif BUTINAI BUTINAI MATUOK blush2.gif
IR NELIUDEK MAZUTE VISKAS BUS GERAI blush2.gif
Ugniukė TAU PATARCIAU 11 RYTE BANDYT blush2.gif JAU GERIAU NIEKO NEGU PER GREIT rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar dariausi OT buvo neigiamas, užvakar neigiamas, buvo tokie blankūs, kad net neįtariau kad gali paryškėti ženkliai,
MB pasakiau, jis tik juoktis pradėjo, sakė darysim tol kol bus dukrytė, jis širdyje irgi jos nori ir matau, kad vilties dar turi, smagu, kad palaiko
Ir vakar dar taip ilgai ilgai nesikėliau, kad tik spermiukai kuo ilgiau išliktų

Kai paklausdavau savo sūnelio ko nori, visada sakydavo brolio, kiek bandžiau ginčytis kad mamai reikia sesės, jis nuolat jei paklausdavau kartojo, kad nori brolio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmari: 05 lapkričio 2008 - 21:42