QUOTE(marmari @ 2008 11 05, 19:13)
Mergaitės tik jums galiu prisipažinti, sėdžiu ir rieda ašaros, šiandien 13 cd mano OT teigiamas, 12 cd vakare atlikti ND
Gėda

žinau, kad negalima, taip, bet skaudą širdį, kad tris ciklus, O testas būdavo teigiamas tik 16 cd, nežinau kas atsitiko nevartojau jokių vaistų, nejaučiau jokių požymių.
Marmari, dar nusiramink

, gal čia tik LH banga, nesijaudink taip prašau

Man prieš pora ciklų buvo tokia LH banga, galvojau, kad O, bet dariaiusi toliau ir juostelė nyko, o po kelių dienų vėl ryški atsirado (OT teigiamas atrodė jau lyg 11-12CD, bet iš tikrųjų net 16CD teigiamas buvo), va įdedu. Manau, kad ir elektronins būtų teigiamą rodęs tom dienom. Darykis toliau ir taip nesijaudink.
QUOTE(gliuka @ 2008 11 05, 17:00)
Labas, merguziukai, atsiprasau jei jau ikyrejau su tais savo pasriubavimais, as vel apie ta pati... bet niekaip nesuprantu, kaip gali pasakyti pedagoge, daug metu dar uzimanti ir atskingas pareigas mokykloje, jog seima, jurioje auga 4 vaikai, tai "jau galima sakyti, jog yra asociali".....

Tai istrauka is mano mamos ir jos koleges pokalbio apie vaikus ir anukus (pokalbis issirutuliojo po to, kai mamos kolege, tuo paciu mano klasiokes mama, sulauke trecio anuku ir buvo tuo tikrai nelabai patenkinta, o kai mano mama uzsimine jog gali juk ateiktyje ir ketvirtas buti, tai... komentara parasiau auksiau....)
Na, tiesa sakant, pranesti, kad mes laukiames po tokio pokalbio neliko jokio noro, ko gero lauksiu, kol patys pastebes....
Alchemie, smagu, kad pas Jus viskas geraqi, o mane pykina, nuotaikos nekokios, bet dziaugiuosi, kad tik tokios problemytes...
Laikykis, tikrai labai nesmagu, kad žmonės tokios nuomonės apie žmones mylinčius, laukiančius vaikučių

Galvokit tik apie savo džiaugsmą šeimoje
Aš tai nesakyčiau iki kokių 3 mėn. niekam, kam tų neigiamų emocijų.. ir vis dėl to keista...nesuprantu tokių žmonių, man kaip tik atrodo pagirtina auginti, nebijoti tokios atsakomybės...
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 05, 18:17)
Ugniukė nezinau bet as bandyciau 11 ryte ir 12 ryte[bet pasidaryciau silnuti actuko tirpaliuka

[bet taip daryciau as o tu galvok bet 12 vakare tai as nerizikuociau

nu gal ryte

[su tirpaliuku [litrui silto vandenuko mazutis saukstelis acto
Na dabar jau ir man baisu daros, kada čia sustot, labiausiai bijau, kad O nepaankstėtų... laimės čia dalykas vis gi...