Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 12, 16:55)
Aš dabar kiekvieną vakarą po pusvalanduką paskaitinėju smile.gif  Tik ne viskas ten man priimtina, atsirenku, ką paskaityt smile.gif Bet labai daug naudingo...
"Aš iki gimimo" Aleksandras Žarskus
nuoroda

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aha, naudinga knyga, man ypac naudinga buvo po antro netekties..dabar kitaip naudinga
Atsakyti
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 12, 10:49)
Jei taip - mes užsimerkiame ir nematome, nes Jūs tiesiog tikrai negaišote savo itin brangaus laiko ir neskaitėte temos, kad neįskaudintumėt kitų

ahoy, čia Rolandas,
mergaitės, pasilgau visų jūsų ir kiekvienos atskirai. tik kažkokia tundra mane užbanino metams, ale neišdegė - visas pasaulis naudojasi tuo pačiu IP ir jį užblokavus netektumėt keleto malonių pašnekovių biggrin.gif
jums patariu nesiplėšyt marškinių - ne visada norams ir svajonėms lemta išsipyldyt. kartais žmonės, kurie savų vaikų neturi sugeba surasti daugiau laiko kitiems - meilę atiduoda svetimiems. įsivaizduokit motiną Teresę iš Kalkutos, jei ji būtų turėjus savo vaikus - gal būtų buvus tik jų motina. o dabr - visos žmonijos motina.
tai ir jums linkiu perdaug nesielvartaut ir dalint save kitiems (gerų darbų forma).
Atsakyti
Sveikutes, as vis skaitineju temas, susijusias su tuo, ieskau atsakymu... g.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 12, 10:19)
Gliuka, jei reikia, pasakysiu, kokius tyrimus dariausi ir kur.
Man buvo prirasyta pasitikrinti citomegalas, chlamidijos, ureaplazmos, miko plazmos, toksoplazmos, AFS ir raudoniuke, nes as ja nesirgusi.
Nieko nerado isskyrus ureaplazmas, kurias ir gydziausi, bet jos mano atveju negalejo padaryti itakos..uz tai dabar as rami.
Gliuka..pamatysi..boruzele taves laukia, o sitam angeleliui reikia zvakutes...
Bet maziau savo vaikiuka besimakaluonati wub.gif bet dar liepe savaite namie gulet.

Vis gsalvojau ksaip Tau siandien sekesi, labai smagu girdeti wub.gif . Laikau kumscius uz Jus visas 4u.gif
Aciu, Alchemie, tik va neramina mane tai, kad ko gero mano gyd, po mano 3 sekmingu nestumu nelabai jau skubes man tyrimus daryti, nes ir pirma kartai kai tai nutiko, komentaras buvo paprastas - tiesiog gamta suklydo... Statistiskai, tik po antrosisos is eiles nesekmes skiriami tyr, bet bandyti dar karta, tam , kad atitikciau statistinius reikalavimus, tikrai nesiruosiu, jei neskirs, ieskosiu privacios klinikos ir tyrimus darysiuos.
Alchemie, AFH tyr dareisi Vilniuje? Kiek pamenu (atleisk, jei teks grizti i skaudzius prisiminimus) Jusu mazulelis buvo jau didesnis, o prie tokiu "gamtos klaidu" priskiriami siaip persileidimai tik iki 12 sav. g.gif , bet supratau, kad priezastis taip ir nepaaiskejo...

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 12, 13:24)
Rolandas AR ZINAU KUO NORMALUS ZMONES NUO GYVUNU SKIRIASI  g.gif  OGI TOKIE KAIP TU NET GYVUNUS SAVO CHAMISKUMU LENKIA  doh.gif

As kai pamatau tokius "rolandus", "blondinus", tai stengiuosi tu "komentaru" neskaityti, o juo labiau nekomentuoti, nes komentaras - tai, kas ir suteikia ko gero jiems malonuma, geroji tokio reiskinio puse - geriau tegu savo kompleksus, menkavertiskuma realizuoja virtualiai, o ne realybeje...tik gaila tu, kuriems tenka su tokiais po vienu stogu gyventi, uzuojauta unsure.gif

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 12, 13:36)
Nepykstu  mirksiukas.gif  Džiaugiuosi kiekviena jūsų visų šypsena  smile.gif
Gliuka, mergyte, kaip tu? Nelaikyk savyje - mes, tikriausiai, negalime beveik niekuo tau padėti šiuo metu, bet galime perskaityti viską, ką parašysi, galime mintimis pabūti su tavimi smile.gif

Aciu, merguziukai, laikas tik gydo, palaikymas veda i prieki, kokia dar gali buti didesne pagalba. Jusu namuciuose jauku, silta, tai vis lankausi, issipasakoju, nors yra temu, kur tai butu labiau "i tema", bet pamatysit, neglezna as moteruke, greit su savo jausmais susitvarkysiu, ir manau vel prisijungsiu prie planiukiu 4u.gif
Atsakyti
Gliuka, uzeik i tema nesivystantis nestumas, abrazija..as ten bunu. Siaip tikrai daug patarimu gausi ir ten ir ten visi tai aptyre ir suptrantantys zmones.
Siaip tai as visus tyrimus dariausia Aids centre, tik AFS daro Santariskese ir reikia gydytojo siuntimo.

visi sie tyrimai ir poliklinikoje butu mokami, delto, ramiai nueini, susimoki ir tau padaro, plius, kad jei randa kokia zaraza ta yra ir tyrimas, kokiam antibiotikui jautri tavyje gyvenanti zaraza.
Zinai...va butent toje knygoje "As pries gimima" supratau, kadangi tas vaikas buvo netiketas, man griove planus ir siaip dar buvo seimoje visokiu rimtu rupesciu as galvojau, kad nepavesiu..verkiau savo laisves, verkiau, kad nepakelsiu...kol man kai kurie zmones sukale i galva, kad tai laime...susivokiau jau gal kokioje 7-8 savaiteje..bet matyt to zuteko, akd zmogelis iseitu 16 savaiciu..buvo pamoka man, ka reiskia tai gauti ir auginti, aks tai yra..pasikeite net mano pasauleziura.
Gliuka..jei nori galim susitikti..palaikysiu uz rankos..o tyrimukus gali tuoj pat ir darytis, jei tik turi laiko ir pinigeliu.
Paskui lapukus tik gydytojai nunesi, kad iklijuotu i byla.
Laikykis..boruzyte salia, ja reikia tik pasikviesti, kai paleisi sita skausma.
Atsakyti
Gliuka, kol kas neplanuok, leisk organizmui pailsėti, leisk pailsėti mintims ir norams. Tik pailsėjęs organizmas ir lengvos mintys tikriausiai gali nuversti kalnus 4u.gif O tavo palaikymo komanda šauni ir didelė - nuostabi, gausi šeima, tikriausiai nemažas būrys gerų žmonių aplinkui, menkas mūsų būrelis...
Laikykis, mergyt.

QUOTE(BUSILAS @ 2008 11 12, 19:45)
tik kažkokia tundra mane užbanino metams

lotuliukas.gif Merginiukai, nagi - visos draugiškai pakelkime taures už viso pasaulio tundras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolanta S keliu burokeliu sulciu taure thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 12, 09:19)
Bet maziau savo vaikiuka besimakaluonati wub.gif bet dar liepe savaite namie gulet.

Kaip smagu, kad viskas gerai wub.gif O dėl svorio, tai keista, kad gydytoja susirūpinusi, nes šiaip dauguma iki 12sav ne tik kad nepriauga, bet ir numeta svorio (per visus pykinimus, nenorus valgyti ar vėmimus) ax.gif

QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 12, 14:29)
Antrą kartą  Kaip pirmą kartą taip nutiko, po to jis susitvarkė geriems devyniems mėnesiams  . Šiaip pasvyruoja ten į vieną, į kitą pusę truputuką tai visada, bet kad šitaip  Nors... Ką aš galiu pasakyti, jei neprisimenu, kada mmm buvo? Ir ką aš daktarei sakyčiau?  doh.gif  Jei pasakyčiau, kad neprisimenu, tai tikriausiai pasiūlytų sulaukti dabartinių ir pradėti žymėtis  g.gif  Jaučiu, senatvei artėjant, atminčiai senkant taip ir teks daryti  lotuliukas.gif Merginiukai, ką gyvenimas padaro su žmogumi, a?  doh.gif  Anksčiau tokią atmintį turėjau, kad siūlė kaip fenomeną tirti - poemas deklamuodavau mintinai prieš tai kartą jas perskaičius  doh.gif  O dabar nuosavų mmm nepamenu  lotuliukas.gif

Tai ir šį kartą gal 9 mėnesiams išnyks lotuliukas.gif Ne visoms NT iš karto rodo smile.gif

QUOTE(gliuka @ 2008 11 12, 17:48)
Sveikutes, as vis skaitineju temas, susijusias su tuo, ieskau atsakymu...
Vis gsalvojau ksaip Tau siandien sekesi, labai smagu girdeti  wub.gif . Laikau kumscius uz Jus visas
Aciu, Alchemie, tik va neramina mane tai, kad ko gero mano gyd, po mano 3 sekmingu nestumu nelabai jau skubes man tyrimus daryti, nes ir pirma kartai kai tai nutiko, komentaras buvo paprastas - tiesiog gamta suklydo... Statistiskai, tik po antrosisos is eiles nesekmes skiriami tyr, bet bandyti dar karta, tam , kad atitikciau statistinius reikalavimus, tikrai nesiruosiu, jei neskirs, ieskosiu privacios klinikos ir tyrimus darysiuos.
Alchemie, AFH tyr dareisi Vilniuje? Kiek pamenu (atleisk, jei teks grizti i skaudzius prisiminimus) Jusu mazulelis buvo jau didesnis,  o prie tokiu "gamtos klaidu" priskiriami siaip persileidimai tik iki 12 sav. , bet supratau, kad priezastis taip ir nepaaiskejo...
As kai pamatau tokius "rolandus", "blondinus", tai stengiuosi tu "komentaru" neskaityti, o juo labiau nekomentuoti, nes komentaras - tai, kas ir suteikia ko gero jiems malonuma, geroji tokio reiskinio puse - geriau tegu savo kompleksus, menkavertiskuma realizuoja virtualiai, o ne realybeje...tik gaila tu, kuriems tenka su tokiais po vienu stogu gyventi, uzuojauta 
Aciu, merguziukai, laikas tik gydo, palaikymas veda i prieki, kokia dar gali buti didesne pagalba. Jusu namuciuose jauku, silta, tai vis lankausi, issipasakoju, nors yra temu, kur tai butu  labiau "i tema", bet pamatysit, neglezna as moteruke, greit su savo jausmais susitvarkysiu, ir manau vel prisijungsiu prie planiukiu

Paskaiyk ir tu tą knygutę, tikrai yra nemažai paaiškinamų atsakymų, nors turbūt į daugumą atsakymų - kodėl... atsakymo taip ir nėra...
Laikykis, tikrai ateis į jūsų darnią šeimą dar boružėlė wub.gif

O dėl visų blondinų ir rolandų, tai manau ignoruojam juos ir tiek, jau čia stengėsi ne vienas į mūsų temą įsisukti, bet ilgai netempė biggrin.gif Keliu arbatos puodą biggrin.gif

Marmari
, kaip tu laikais? Kaip nuotaikos mirksiukas.gif? Jau po savaitės galėsi ir NT gadinti? ax.gif
Elitarai, kur tu pradingus? Mokslai užspaudė? bigsmile.gif
Maluma, kažkaip šiandien perskaičiau vieną temą apie vaikučio lyties planavimą, kur tu tuo metu laukeis savo trečiojo... net už širdies suėmė... kažkaip reikia svajot piae dukrytę, bet ruoštis abiems variantams unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 12 lapkričio 2008 - 19:32
Ugniukė nezinau kaip tu bet as nemokejau ir nemokesiu galvot apie abu variantus verysad.gif
kol antro laukiau sakiau ai 3 tikrai bus doh.gif o dabar net pati sau nepavydziu verysad.gif
bet tiesiog jei prarasciau vilti tai nezinau kaip gyvenciau doh.gif todel ir bandau dar rizikuot bet jau labai atsargiai ir aisku su kazkieno pagalba blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na, Ugniuke ar viskas normaliai niekas nesikeičia nei gleivės, na tikiuosi?
Alchemie, manau tas svoris pradžioje ta mažai auga, aš tris net numečiu, žinau kas ir daugiau, žinoma pasilepink, sultytėm atsigaivink, aukit sveikučiai wub.gif
Gliuka, taip gera, kad tavo nuotaikos optimistiškos, stiprybės tau mergužiuk mirksiukas.gif
Man šiandien labai liūdna, verysad.gif vyrui jau kelintą dieną skauda vieną iš dviejų na tų , sakė, kad nestipriai, bet taip mane išgasdino, kaip pasiskaičiau apie tas ligas tai ir šaltas prakaitas išpylė, visur tą nevaisingumą rašo, brrr net baisu, MB irgi pergyvena, sako ar dar galėsiu turėti vaikiuką, ne į temą parašiau, bet neturiu kam tokių dalykėlių papasakoti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti