QUOTE(Alchemie @ 2008 11 12, 09:19)
Bet maziau savo vaikiuka besimakaluonati

bet dar liepe savaite namie gulet.
Kaip smagu, kad viskas gerai

O dėl svorio, tai keista, kad gydytoja susirūpinusi, nes šiaip dauguma iki 12sav ne tik kad nepriauga, bet ir numeta svorio (per visus pykinimus, nenorus valgyti ar vėmimus)
QUOTE(Jolanta_Š @ 2008 11 12, 14:29)
Antrą kartą Kaip pirmą kartą taip nutiko, po to jis susitvarkė geriems devyniems mėnesiams . Šiaip pasvyruoja ten į vieną, į kitą pusę truputuką tai visada, bet kad šitaip Nors... Ką aš galiu pasakyti, jei neprisimenu, kada mmm buvo? Ir ką aš daktarei sakyčiau?

Jei pasakyčiau, kad neprisimenu, tai tikriausiai pasiūlytų sulaukti dabartinių ir pradėti žymėtis

Jaučiu, senatvei artėjant, atminčiai senkant taip ir teks daryti

Merginiukai, ką gyvenimas padaro su žmogumi, a?

Anksčiau tokią atmintį turėjau, kad siūlė kaip fenomeną tirti - poemas deklamuodavau mintinai prieš tai kartą jas perskaičius

O dabar nuosavų mmm nepamenu
Tai ir šį kartą gal 9 mėnesiams išnyks

Ne visoms NT iš karto rodo
QUOTE(gliuka @ 2008 11 12, 17:48)
Sveikutes, as vis skaitineju temas, susijusias su tuo, ieskau atsakymu...
Vis gsalvojau ksaip Tau siandien sekesi, labai smagu girdeti

. Laikau kumscius uz Jus visas
Aciu, Alchemie, tik va neramina mane tai, kad ko gero mano gyd, po mano 3 sekmingu nestumu nelabai jau skubes man tyrimus daryti, nes ir pirma kartai kai tai nutiko, komentaras buvo paprastas - tiesiog gamta suklydo... Statistiskai, tik po antrosisos is eiles nesekmes skiriami tyr, bet bandyti dar karta, tam , kad atitikciau statistinius reikalavimus, tikrai nesiruosiu, jei neskirs, ieskosiu privacios klinikos ir tyrimus darysiuos.
Alchemie, AFH tyr dareisi Vilniuje? Kiek pamenu (atleisk, jei teks grizti i skaudzius prisiminimus) Jusu mazulelis buvo jau didesnis, o prie tokiu "gamtos klaidu" priskiriami siaip persileidimai tik iki 12 sav. , bet supratau, kad priezastis taip ir nepaaiskejo...
As kai pamatau tokius "rolandus", "blondinus", tai stengiuosi tu "komentaru" neskaityti, o juo labiau nekomentuoti, nes komentaras - tai, kas ir suteikia ko gero jiems malonuma, geroji tokio reiskinio puse - geriau tegu savo kompleksus, menkavertiskuma realizuoja virtualiai, o ne realybeje...tik gaila tu, kuriems tenka su tokiais po vienu stogu gyventi, uzuojauta
Aciu, merguziukai, laikas tik gydo, palaikymas veda i prieki, kokia dar gali buti didesne pagalba. Jusu namuciuose jauku, silta, tai vis lankausi, issipasakoju, nors yra temu, kur tai butu labiau "i tema", bet pamatysit, neglezna as moteruke, greit su savo jausmais susitvarkysiu, ir manau vel prisijungsiu prie planiukiu
Paskaiyk ir tu tą knygutę, tikrai yra nemažai paaiškinamų atsakymų, nors turbūt į daugumą atsakymų - kodėl... atsakymo taip ir nėra...
Laikykis, tikrai ateis į jūsų darnią šeimą dar boružėlė
O dėl visų blondinų ir rolandų, tai manau ignoruojam juos ir tiek, jau čia stengėsi ne vienas į mūsų temą įsisukti, bet ilgai netempė

Keliu arbatos puodą
Marmari, kaip tu laikais? Kaip nuotaikos

? Jau po savaitės galėsi ir NT gadinti?
Elitarai, kur tu pradingus? Mokslai užspaudė?
Maluma, kažkaip šiandien perskaičiau vieną temą apie vaikučio lyties planavimą, kur tu tuo metu laukeis savo trečiojo... net už širdies suėmė... kažkaip reikia svajot piae dukrytę, bet ruoštis abiems variantams
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...