QUOTE(marmari @ 2008 11 07, 17:56)
Sveikutės, jūs čia gana linksmai, gyvenat
Žiūriu čia pas mus vis atsiranda norinčių berniukų
Čia nereikia daug pastangų manau, pasidarai Ovuliacinį testuką jis teigiamas, ir kitą dieną, o geriausiai kitą pasiimi vyrą ir nuoširdžiai darbuojies tą ir dar dvi arba tris dienas. Ir viskas, rezultatu kažkaip neabejoju bus berniukas. jei dar elektroninį testuką užsisakai manau jokių bėdų ir nesusipratimų, neturi kilti, ko nepasakyčiau apie planavimus pagauti mergaitę.
Labai ačiū visoms už palaikymą
Bet manau dėl mergytės 2-3 dienos iki O yra mažai, skaičiau iš ankstesnių temelių, rašė mergaitės kurios planavo prieš tris kažkaip vis dėl to buvo berniukai, manau dėl mergaitės minimum turi būti keturios dienos, čia aišku tik mano nuomonė, ir bent jau taikau savo vyrui, kuris yra iš labai jau vyriškos giminės, manau tai persiduoda iš kartos į kartą kad jų Y yra tokie gyvybingi.
Ir dar turiu vieną pastebėjimą atlikusi, tolimųjų reisų vairuotojai dažnai turi mergaites, jei jas pagamina po reiso, manau tai lemia, jog banko produkcija yra visą laiką suspausta ir aukštesnėje temperatūroje ir Y tampa ne tokie gyvybingi ir greiti, taip laimi mergaitės, aš žinau net 5 tokias šeimas.
Na manau 3 dienos tai tikrai nebėra mažai

Daugumoj literatūros rašo, kad Y gyvena 1-2 paras, taigi jau kaip ir didesnė tikimybė mergužėlei
Aš esu skaičius, kad vairuotojai ir apskritai vyrai, kurių darbas sėdimas, dažniau turi mergytes, o paaiškinimas toks, kad sėdint pakyla sėklidžių temperatūra (beje kaip ir pirtyje tik ten jau gerooookai pakyla, o čia keliais laipsniais) ir ta šiluma nepalanku Y, dėl to daugiau ir gyvybingesni tampa X
QUOTE(marmari @ 2008 11 07, 18:35)
Alchemie, kaip tavo pilvukas laikosi , dar vis gulinėji?
kažkaip pastebėjau dabar anksti į įskaitą pradeda įtraukti.
Čia ne į temą

nors esu ne blondinė, bet gal bus įdomu, Alchemie, nežinau kokiam mieste įsikūrusi Jūsų šeimyna, bet Vilniuj jei neklystu genetikos centre, yra trimatis ir lyg kažkur keturmatis echoskopai, ar neplanuojat žvilgtelt, ten nuo labai anksti viską mato ir dėl bėdų ir šiaip mamytės širdies ramumui, ir aišku matosi lytis,anksti galima sužinoti, su siuntimu tas echo nemokamas, bet reikia l. ilgai laukti, o be siuntimo, brangus apie 180 lt irgi tenka palaukti. O nuotraukytės( kai žiūrėjau,) pilvinuko tai matosi net bruožai, net pilvelyje matėsi į ką panašus bus.
Ugniuke,

noriu tau palinkėti, tik tu dėl nieko dabar nesijaudink ir svarbiausia nelauk kada čia reikės tuos ND atlikinėti, nieko neskubink, stenkis gyventi įprastu ritmu, užsiimti kuo nors, negalvoti apie tai neužsiciklinti, nes matai kaip gali gautis, dabar esu tuo įsitikinusi.Mūsų vidinis jaudulys ir nerimas turi labai daug įtakos O, sėkmės tau.
Aš tai irgi svajoju apie tą echo, matyt teks tokiam reikalui nepagailėt pinigėlių

O Alchemie kaip supratau vilnietė
Dėl to jaudinimosi, tai žinok lyg ir nieko atrodo, bet jaučiu, kad esu labai nervinga. Atrodo lyg viskas tvarkoj, lyg nesinervuoju, bet pagaunu save... Bandau laikytis, žinau, kad nuo to O gali paankstėt...
Dėkui už palinkėjimus, labai tikiuosi, kad rugpjūtį sūpuosim liūtukes.................
QUOTE(MALUMA @ 2008 11 07, 18:45)
Ugniukė istikruju kai pamastau

man ir pirmad. ov. testas buvo neigiamas bet gleiviu buvo

o po to bac antrad. teigiamas

[ech. butumet jus buvusios tada
LAUKIAM TAVO ND
Oi ačiū jums merginos, jūs tikra palaikymo komanda

Na už savaitės mano lemtinga diena. jau kaip sakant nieko čia nepakeisiu, kaip bus taip su ta O, ar ji sugalvos anksčiau ar vėliau...
Alchemie, irgi norėjau paklaust kaip laikais? Ar vis pykina?

Jau turbūt palengva pilvukas gražiai lenda

Dar mažai laiko, bet visos draugės, kurios laukėsi antro, kažkaip labai anksti 2-2,5 mėnesio jau didžiavosi mažučiais apvalumais
Turi svajonę? Bėk link jos! Nesigauna? Eik pas ją! Ir vėl nesigauna? Šliaužk link jos! Ir nepasiduok tol, kol svajonė nebus ranka pasiekiama...