Įkraunama...
Įkraunama...

Turim ir mylim sūnelius,bet norim ir dukryčių

[quote=marmari,2008 11 07, 18:56]
sveikos mergaiciukes wub.gif ebt jus ir prisnekejot blush2.gif privargau skaityt lotuliukas.gif saunuoles lotuliukas.gif
marmari kol kas temperat. puiki thumbup.gif
laikykis ir pralinksmek blush2.gif [BEJE KADANGI PREDEJAI ND KAI TIK GLEIVES ATSIRADO TAI GERAS ZENKLAS ax.gif
Ugniukė istikruju kai pamastau g.gif man ir pirmad. ov. testas buvo neigiamas bet gleiviu buvo doh.gif o po to bac antrad. teigiamas doh.gif [ech. butumet jus buvusios tada blush2.gif
LAUKIAM TAVO ND lotuliukas.gif
matrioska paskaityk pora puslapiu atgal ir pamatysi[BET TAU GERAI PATARIA BANDYK KAI OV. TESTAS TEIGIAMAS PO 2 DIENU ND DARYT thumbup.gif
Jolanta_Š nu tu komediante lotuliukas.gif nepersiactink lotuliukas.gif reik mazo saukstelio litrui silto vandens blush2.gif BET TAU REIK KAIP IR MAN PIRMA CIKLA SUSIREGULIUOT blush2.gif KITAIP NIEKO NEBUS schmoll.gif
Alchemie KAIP TAVO SVEIKATYTE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 07, 17:56)
Sveikutės, jūs čia gana linksmai, gyvenat  biggrin.gif
Žiūriu čia pas mus vis atsiranda norinčių berniukų  tongue.gif
Čia nereikia daug pastangų manau, pasidarai Ovuliacinį testuką jis teigiamas, ir kitą dieną, o geriausiai kitą pasiimi vyrą ir nuoširdžiai darbuojies tą ir dar dvi arba tris dienas. Ir viskas, rezultatu kažkaip neabejoju bus berniukas. jei dar elektroninį testuką užsisakai manau jokių bėdų ir nesusipratimų, neturi kilti, ko nepasakyčiau apie planavimus pagauti mergaitę.
Labai ačiū visoms už palaikymą  aciuks.gif
Bet manau dėl mergytės 2-3 dienos iki O yra mažai, skaičiau iš ankstesnių temelių, rašė mergaitės kurios planavo prieš tris kažkaip vis dėl to buvo berniukai, manau dėl mergaitės minimum turi būti keturios dienos, čia aišku tik mano nuomonė, ir bent jau taikau savo vyrui, kuris yra iš labai jau vyriškos giminės, manau tai persiduoda iš kartos į kartą kad jų Y yra tokie gyvybingi.

Ir dar turiu vieną pastebėjimą atlikusi, tolimųjų reisų vairuotojai dažnai turi mergaites, jei jas pagamina po reiso, manau tai lemia, jog banko produkcija yra visą laiką suspausta ir aukštesnėje temperatūroje ir Y tampa ne tokie gyvybingi ir greiti, taip laimi mergaitės, aš žinau net 5 tokias šeimas.

Na manau 3 dienos tai tikrai nebėra mažai mirksiukas.gif Daugumoj literatūros rašo, kad Y gyvena 1-2 paras, taigi jau kaip ir didesnė tikimybė mergužėlei wub.gif
Aš esu skaičius, kad vairuotojai ir apskritai vyrai, kurių darbas sėdimas, dažniau turi mergytes, o paaiškinimas toks, kad sėdint pakyla sėklidžių temperatūra (beje kaip ir pirtyje tik ten jau gerooookai pakyla, o čia keliais laipsniais) ir ta šiluma nepalanku Y, dėl to daugiau ir gyvybingesni tampa X ax.gif

QUOTE(marmari @ 2008 11 07, 18:35)
Alchemie, kaip tavo pilvukas laikosi , dar vis gulinėji? nestuke.gif
kažkaip pastebėjau dabar anksti į įskaitą pradeda įtraukti.
Čia ne į temą smile.gif  nors esu ne blondinė, bet gal bus įdomu, Alchemie, nežinau kokiam mieste įsikūrusi Jūsų šeimyna, bet Vilniuj jei neklystu genetikos centre, yra trimatis ir lyg kažkur keturmatis echoskopai, ar neplanuojat žvilgtelt, ten nuo labai anksti viską  mato ir dėl bėdų ir šiaip mamytės širdies ramumui, ir aišku matosi lytis,anksti galima sužinoti, su siuntimu tas echo nemokamas, bet reikia l. ilgai laukti, o be siuntimo, brangus apie 180 lt irgi tenka palaukti. O nuotraukytės( kai žiūrėjau,) pilvinuko tai matosi net bruožai, net pilvelyje matėsi į ką panašus bus.

Ugniuke, bye1.gif noriu tau palinkėti, tik tu dėl nieko dabar nesijaudink ir svarbiausia nelauk kada čia reikės tuos ND atlikinėti, nieko neskubink, stenkis gyventi įprastu ritmu, užsiimti kuo nors, negalvoti apie tai neužsiciklinti, nes matai kaip gali gautis, dabar esu tuo įsitikinusi.Mūsų vidinis jaudulys ir nerimas turi labai daug įtakos O, sėkmės tau.

Aš tai irgi svajoju apie tą echo, matyt teks tokiam reikalui nepagailėt pinigėlių ax.gif O Alchemie kaip supratau vilnietė ax.gif
Dėl to jaudinimosi, tai žinok lyg ir nieko atrodo, bet jaučiu, kad esu labai nervinga. Atrodo lyg viskas tvarkoj, lyg nesinervuoju, bet pagaunu save... Bandau laikytis, žinau, kad nuo to O gali paankstėt...
Dėkui už palinkėjimus, labai tikiuosi, kad rugpjūtį sūpuosim liūtukes.................

QUOTE(MALUMA @ 2008 11 07, 18:45)
Ugniukė istikruju kai pamastau  g.gif  man ir pirmad. ov. testas buvo neigiamas bet gleiviu buvo  doh.gif  o po to bac antrad. teigiamas  doh.gif [ech. butumet jus buvusios tada  blush2.gif
LAUKIAM TAVO ND  lotuliukas.gif

Oi ačiū jums merginos, jūs tikra palaikymo komanda group.gif
Na už savaitės mano lemtinga diena. jau kaip sakant nieko čia nepakeisiu, kaip bus taip su ta O, ar ji sugalvos anksčiau ar vėliau...

Alchemie, irgi norėjau paklaust kaip laikais? Ar vis pykina? ax.gif Jau turbūt palengva pilvukas gražiai lenda wub.gif Dar mažai laiko, bet visos draugės, kurios laukėsi antro, kažkaip labai anksti 2-2,5 mėnesio jau didžiavosi mažučiais apvalumais smile.gif
Atsakyti
Aciu labai, MARMARI 4u.gif
O elektronini testa per ebay uzsakinejat? gal kuri pasufleruotu, kaip jis vadinasi anglu kalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2008 11 08, 10:32)
Aciu labai, MARMARI  4u.gif
O elektronini testa per ebay uzsakinejat? gal kuri pasufleruotu, kaip jis vadinasi anglu kalba? blush2.gif

Clearblue Easy digital ovulation test. Žinoma jie nepigūs, bet mūsų tkslai taip pat nepigūs, patys brangiausi mirksiukas.gif 7vnt. apie 60-70 litukų, taip galima per ebay. Sėkmės.
Papildyta:
Ugniuke, tik neskubėk, va tai, kad nori jau šį mėnesį pastoti va tai ir skubina O, manau man būtent taip ir atsitiko, aš norėjau pastoti iki Naujų metų, kad gimdyti gražiu laiku, bet gi pirmiausia aš norėjau mergaitės kažkaip pati to nejausdama viską čia ir sumakaliavau. Tavo gi pirmas vaikelis dar mažas, nėra kur lėkti, nepavyks, spėsi kitą kartą, tik neskubėk viduj ir užkibs tavoji princesytė.
Ko labai ir linkiu, tegul būna pirmuoju tikslu mergytė, o ateis kada tu būsi rami.
flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(marmari @ 2008 11 08, 09:12)
Clearblue Easy digital ovulation test. Žinoma jie nepigūs, bet mūsų tkslai taip pat nepigūs, patys brangiausi mirksiukas.gif  7vnt. apie 60-70 litukų, taip galima per ebay. Sėkmės.
Papildyta:
Ugniuke, tik neskubėk, va tai, kad nori jau šį mėnesį pastoti va tai ir skubina O, manau man būtent taip ir atsitiko, aš norėjau pastoti iki Naujų metų, kad gimdyti gražiu laiku, bet gi pirmiausia aš norėjau mergaitės kažkaip pati to nejausdama viską čia ir sumakaliavau. Tavo gi pirmas vaikelis dar mažas, nėra kur lėkti, nepavyks, spėsi kitą kartą, tik neskubėk viduj ir užkibs tavoji princesytė.
Ko labai ir linkiu, tegul būna pirmuoju tikslu mergytė, o ateis kada tu būsi rami.
flirt.gif

Dėkui tau už gražius palinkėjimus wub.gif
O kaip tavo BT? Ar jau pakilo? ax.gif
Tai gal bandyti man 11CD g.gif Anksčiau tai tikrai ne, nes nebus dar vaisingų gleivių, pas mane jos būna apie 5-6 dienas, manau dar paseksiu, kada jos atsiras, tik aišku reikės ND nedaryt nuo kokios 8CD, kad jas susekt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 11 08, 13:16)
Dėkui tau už gražius palinkėjimus wub.gif
O kaip tavo BT? Ar jau pakilo? ax.gif
Tai gal bandyti man 11CD g.gif  Anksčiau tai tikrai ne, nes nebus dar vaisingų gleivių, pas mane jos būna apie 5-6 dienas, manau dar paseksiu, kada jos atsiras, tik aišku reikės ND nedaryt nuo kokios 8CD, kad jas susekt g.gif

Tas vaisingas gleives, labai slepia ND
BT šiandien pramiegojau, nes praėjusią naktį beveik nemiegojau
Aš tai dabar pagal užrašus iššifravau, jei man pasirodo labai panašu į kiaušinio baltymą, tai jau kitą dieną testas buūdavo teigiamas, ir pasirod kad visai nesvarbu kokia ciklo diena, taip buvo visus praėjusius ciklus, o šį ciklą aš susipainiojau todėl kad viskas įvyko anksčiau.
manau bandyk 11 cd, aš būčiau dariusi 11 cd viskas būtų buvę super, buvau prasta mokinė neišmokau arba nesupratau mūsų pagrindinės taisyklės NESKUBĖTI
Visoms planuojančioms mergaites reikia įsivesti į mobilų priminimą NESKUBĖTI, kad primintų kokius du kartus per dieną, rytą ir vakarą NESKUBĖTI.
Atsakyti
marmari pasimatuok bt dabar blush2.gif jei ov. ivyko tb 37 blush2.gif
nebeziurek atgal drauguze blush2.gif
zinai kai taip nervinies gal tu ir nesi nestuke.gif
viskas gerai mes su tavim 4u.gif drinks_cheers.gif
Ugniukė atsipalaiduok 4u.gif
SVAJONE JAU NETOLI wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
nu pasivaiksciojau po gryna ora ir pavargau, kaip senute..atrodo, gi nieko tokio..o pasirodo visdelto tie gulinejimai atima jegas..ech
man i genetikos centra ir pagal amzius reikes, taigi savaime eisiu ten su siuntimu, bet itk 18 savaite, o anksciau uzsirasiau pas ta pacia gydytoja, tik privaciai, tikiuosi, kad jie ten irgi gal turi ta 3D echoskopa ir gal padarys nuotraukyte ax.gif nu, jei ne tai ne..bet tik faktas, kad musu poliklinikos echo tai visai juodaibalta ir plokscia..sudetinga ka suvokti. Vyras tai sugeba pamatyti, nes kiek ta turejes praktikos, o as kai guledama bandau izvelgti, tai man ten bruksneliai doh.gif
Pilvukas tai vakare biski matosi, nes dar jei papucia, neaiksu nuo ko..tai visai jau galiu itarti, kad esu nestuke.gif lotuliukas.gif o siap kai as sportavusi, tai tikiuosi, akd mano pilvo sieneles visdelto elastingos ir iki 4 menesiuko labai neiisiduosiu formomis...man kazkaip nepatinka, kai gatveje ar kur darbe spokso..as tada po stalu noriu listi blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat uzsirasiau i genetikos c., bet mums iseina jau 16-ta sav., nezinau ar tikslinga, juolab, kad sprendo rauksle matuoja 12-13sav., anksciau darydavausi privaciai prisca testa, o dabar suskubau, bet uzregistravo tik po 10sav... g.gif ., Alchemie, gal gali parasyti man i az pas kokia gyd eisi, turejau anksciau gyd Natalijos tel, bet pameciau, labai sauni, malni gyd., bandyciau su ja susiskambinti del K-tacijos, siaip man pagal amziu dar kaip ir nepriklausytu, bet mb jau greit 40, tai galvoju, gal nepakenks. Siandien jauciuosi kazkaip nakaip, ryte siek tiek pasirode rusvu isskyru... unsure.gif , neramu, juolab, kad savaitgalis...
Atsakyti
Gliuka, greitai rutinaskorbino nusiperki ir geri, pati zinai, stiprina kraujagysles ir kuo ramiau buk..matyt irgi kokia hematoma.
As i genetikos centra tik 18 savaitei uzsiurasineju, nes anksciau tai ir neber vietu blink.gif , o pas gydytoja privaciai 12 savaitei uzsirasiau. As pas Krasovskaja rasiausi, man drauge rekomendavo.
Atsakyti
mergaites 4u.gif gera drauge dar dave medziagytes blush2.gif kas laiko turit pirmyn studijuot blush2.gif
Viskas apie vaiko lyties planavimą (rusų kalba)

Atsakyti
prisca testa,kas cia per testas g.gif
Atsakyti