Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(drakoniuuke @ 2008 10 10, 14:19)
oj as tai visada viena vazinejuos, mano MB savais darbais uzsiima biggrin.gif
as siaip teises jau 5metai kaip turiu, tik va visus tuos 5m nevairavau  blush2.gif
o dabar MB nupirko masinyte isodino ir paleido mane viena po vilniu blaskytis biggrin.gif
man visai gerai buvo ir su asmeniniu vairuotoju (MB hihihi.gif), bet mano darbas ir universitetas skirtinguose miesto galuose, vazinetis viesuoju transportu nera kada, kai is darbo i paskaitas pabegu, o MB visur visada nuvesti irgi nebesuspejo, teko ir man uz vairo sesti  bicycle.gif

man tai dar toli iki savos masinytes, tai dalinames viena ax.gif siaip man iki darbo viesuoju transportu geriau vaziuoti nes dirbu centre ir visos stovejimo aiksteles yra mokamos tai tiesiog netureciau kur pastatyt maskes.....o jei kazkur varom dviese tai visuomet duoda man vairuoti (nebent labai skubam ) smile.gif o seip tai vis dazniau pasvajoju apie savo masinyte wub.gif ech....kada nors..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 10, 13:25)
man tai dar toli iki savos masinytes, tai dalinames viena  ax.gif  siaip man iki darbo viesuoju transportu geriau vaziuoti nes dirbu centre ir visos stovejimo aiksteles yra mokamos tai tiesiog netureciau kur pastatyt maskes.....o jei kazkur varom dviese tai visuomet duoda man vairuoti (nebent labai skubam )  smile.gif o seip tai vis dazniau pasvajoju apie savo masinyte  wub.gif  ech....kada nors..... rolleyes.gif

o pas mus visiskai atvirksciai, kai vaziuojam dviese varuoja tik jis, man labiau patinka keleivio sedyne biggrin.gif
sedu uz vairo tik tada, kai vaziuoju viena smile.gif tada ramu, niekas nepamokslauja, kad kazka ne taip darau, o kazkaip viena vaziuodama ir vairuoju gerokai kokybiskiau, tada visas demesys tik i kelia, niekas neblasko, ir kokiai blondinei apipypinus uz nieka, nusikeikt garsiai galima lotuliukas.gif
tik va su parkavimu, tai tikrai bedos dideliausios, pas mane net prie namu vietos taip maza, kad masinyte visada tenka salia esancio prekybos centro aiksteleje palikti unsure.gif
o sava masinyte tikrai turesi, jeigu tik turi pati daug entuziazmo vairuoti 4u.gif greitai vienos niekaip nepakaks, o tada jau tenka suktis is padeties ir pirkti dar viena mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš prisivažinėjau šį savaitgalį verysad.gif statydama tokioje siauroje aikštelėjė savo mašinytę, "nulupau" bamperio du varžtukus, tiksliau tvorelė tokia nulupo blush2.gif ir iššoko jis man šiek tiek. žinau, smulkmena, tikiuos ryt man pataisys, bet vistiek, jaučiuos labai nevykusiai verysad.gif
Atsakyti
Jeigu priimsit, jungiuos į Jūsų gretas drinks_cheers.gif

Aš antradienį pasiimu teises ir tada reiks pasiryžt vienai išvažiuoti į miestą doh.gif Jau dabar baisu daros blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienės_Pūkas: 12 spalio 2008 - 15:23
Sveikutė,na manau tikrai priimsim mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif as tai si savaitgali mazai vazineti gavau verysad.gif bo stabdziam priekiniam kaput...tai net padangas kazkaip nuzulino blink.gif dabar mb vaziuoja ir bijo kad tik nesprogtu....tai sakiau gal palauksiu kol pakeis stabdzius ir ramiai sau vazinesius smile.gif

QUOTE(Gardee @ 2008 10 12, 16:32)
o aš prisivažinėjau šį savaitgalį  verysad.gif statydama tokioje siauroje aikštelėjė savo mašinytę, "nulupau" bamperio du varžtukus, tiksliau tvorelė tokia nulupo  blush2.gif ir iššoko jis man šiek tiek. žinau, smulkmena, tikiuos ryt man pataisys, bet vistiek, jaučiuos labai nevykusiai  verysad.gif

neliudek taip console.gif aisku nemalonu...bet dar manau visko pasitaikys kelyje ax.gif
QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2008 10 12, 17:15)
Jeigu priimsit, jungiuos į Jūsų gretas  drinks_cheers.gif

Aš antradienį pasiimu teises ir tada reiks pasiryžt vienai išvažiuoti į miestą  doh.gif Jau dabar baisu daros  blink.gif  doh.gif

sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 10 12, 18:09)

neliudek taip console.gif aisku nemalonu...bet dar manau visko pasitaikys kelyje  ax.gif

na taip, tačiau tie pirmieji kartai tai liūdina ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
senai pas jus nesilankiau nes vairuoju be nuotykiu tai ir pasakot labai ner ka smile.gif
siaip labai idomia diskusija isvystet del Wiknes situacijos- nors ir nesupratau ko cia piktintis- juosta gi skirta vaziuot ir tiesiai, ne tik i desine. as pati i pirma juosta nestoju jei antrojoj matau kad spesiu pravaziuot su pirmu zalio signalu, bet jei matau kad antrojoj prisirikiave 20 masinu ir reiks laukt kokiu 2-3 zalio pradegimu, tai be jokio sazines grauzimo vaziuoju i pirma juosta- kodel tureciau stovet 5 minutes, vien del to kad kazkas galetu pravaziuot i desine pro raudona?? tai gal jau geriau jis palauks kol uzsidegs zalia- as i prieki jis i desine ax.gif negi cia toki altruizma visi demonstruoja ir stoja i ilgiausia eile, kad tik neuzstotu kelio niekam i desine?? tokia situacija labai daznai buna justiniskiu ir taikos g. sankryzoj- po darbo visada vaziuoju i pirma eile, ir kazkaip sazine negrauzia unsure.gif
Atsakyti
Tai taip ir reikia elgtis,zalia nupaisyta papildoma rodykle jokios pirmenybes nesuteikia,sukantys i desine turi praleisti visus ir tikrai neturi jokios teises terorizuoti vaziuojanciu tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 10 12, 20:08)
Tai taip ir reikia elgtis,zalia nupaisyta papildoma rodykle jokios pirmenybes nesuteikia,sukantys i desine turi praleisti visus ir tikrai neturi jokios teises terorizuoti vaziuojanciu tiesiai.

Sveikos,
na kaip jums vairavimai? as tai vat savaitgali nevairavau nes sveciavausi pas mama,bet sia savaite masiniukas manes nenusikratys biggrin.gif
Atsakyti
O as savo astrute pastaciau ir vazineju visuomeniniu transportu,i darba irgi nuveza,taigi...siandien tik daviau masiniukui prasilakstyti,ta proga kad iseigine smile.gif reikia tvarkyti ja,tai vat taupau,nes be penkto begio vazineti neimanoma,labai jau daug benzo ryja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 10 12, 18:44)
negi cia toki altruizma visi demonstruoja ir stoja i ilgiausia eile, kad tik neuzstotu kelio niekam i desine?? tokia situacija labai daznai buna justiniskiu ir taikos g.

Mūsų kaime tokių situacijų dar nesu mačius schmoll.gif . Jei kamščiai, tai eilės visose juostose vienodos; kamščiai- jau visai kita, karinė, parengtis lotuliukas.gif

QUOTE(denaxa @ 2008 10 12, 21:34)
reikia tvarkyti ja,tai vat taupau,nes be penkto begio vazineti neimanoma,labai jau daug benzo ryja doh.gif

Linkime tavo mašinytei lėšų, o tau - greitesnio malonumo sėst už jos vairo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 12 spalio 2008 - 23:02